Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avanoss

sorunu tam olarak anlayamadım. yani ses açmak için yukarı hareket ettirdiğinde takılıp kalyomu, yoksa sesimi açmıyo. fiziksel bir hata olarakmı takılıyor yoksa yukarı gidip-gelip işlev görmüyormu..

Kardeş ses açmak için joystiği yukarı hareket ettirdiğimde ses açılıyor ancak joystick yukarıda takılı kalıyor. yani fiziksel bi takılma... sağ sol aşağıda böyle bir takılma olmuyor ancak joystiği cebimden kontrol edip yukarı edip sesi biraz açmak istediğim zaman joystick takılı kalıyor ve sesi sonuna kadar açıyor. Bende mecburen takılı kalınca tekrar geri getirmek zorunda kalıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_laz -- 16 Mart 2007; 14:18:28 >

• Şu topiği bi coşturalım yauw...
  • hocam ilgin için tsk.ler pulse de error yazıyodu packard bell sitesinde farmwarrr denilen şeyi indirip yüklemeyi denedim ama şimdi hiç açılmıyo .bilgisayar xp aygıt yöneticisinde görüyorum ama işlem yapamıyorum
  • bence vakit kaybetmeden servise git
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan26_

hocam ilgin için tsk.ler pulse de error yazıyodu packard bell sitesinde farmwarrr denilen şeyi indirip yüklemeyi denedim ama şimdi hiç açılmıyo .bilgisayar xp aygıt yöneticisinde görüyorum ama işlem yapamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

quote:

sorunu tam olarak anlayamadım. yani ses açmak için yukarı hareket ettirdiğinde takılıp kalyomu, yoksa sesimi açmıyo. fiziksel bir hata olarakmı takılıyor yoksa yukarı gidip-gelip işlev görmüyormu..

Kardeş ses açmak için joystiği yukarı hareket ettirdiğimde ses açılıyor ancak joystick yukarıda takılı kalıyor. yani fiziksel bi takılma... sağ sol aşağıda böyle bir takılma olmuyor ancak joystiği cebimden kontrol edip yukarı edip sesi biraz açmak istediğim zaman joystick takılı kalıyor ve sesi sonuna kadar açıyor. Bende mecburen takılı kalınca tekrar geri getirmek zorunda kalıyorum...

• arkadaşlar error yazısı bendede cıktı pili cıkartıp takınca durum düzeldi
    tecrübeli degilseniz firmware yülkseltmeye ugraşamayın
  • Topic aşağı kaymış...
  • yeni şarj ettiğim pilleri tam olarak göstermiyor pbell..1 çentik düşük acaba neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

yeni şarj ettiğim pilleri tam olarak göstermiyor pbell..1 çentik düşük acaba neden

ilginç gercekten belki cihazda sorun olabilir safranboy yeni mi farkettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

quote:

yeni şarj ettiğim pilleri tam olarak göstermiyor pbell..1 çentik düşük acaba neden

ilginç gercekten belki cihazda sorun olabilir safranboy yeni mi farkettin

Aynı durum bendede söz konusu ancak bu bir arıza değil zannımca ve de forumda zaten birkaç arkadaşın böyle bir durumdan sözettiğini anımsar gibiyim... bence önemsenesi ( lafa da bak önemsenesi ) bi durum değil. Önemli olan ( insanlık bugün yine şov yapıyorum... ) o pilin 6 veya 8 neyse artık o kadar saat gitmesidir...

• pil süresinde bir anormallik yok ama dediğim gibi yeni şarj olan bir pili full göstermemesi tadımı kaçırdı biraz
  • quote:

pil süresinde bir anormallik yok ama dediğim gibi yeni şarj olan bir pili full göstermemesi tadımı kaçırdı biraz

cihazla ilgili bir husus değil. tamamen pillerin şarjı ile alakalı bir durum.
    GP marka şarj aleti ile bendede 2 çentik vardı. ZOOM marka şarj cihazımı kullanmaya başladım, hem 3 çentik tamamen dolu gözüküyor, hem de daha uzun süre müzik dinleyebiliyorum.

tadınızın kaçmasına gerek yok. şarj aletinde yeşil ışık yandıktan sonrada beklemek gerekiyor eğer GP marka şarj cihazın varsa. çünkü GP şarj cihazları zamana odaklı cihazlar. 5 saat sonra otomatikman yeşil ışık yanıyor. tabi bazı piller bu sürede şarj olamıyor. ama pilleri çıkarmaz ve bi kaç saat daha beklersen sorun olmuyor..

ben ilk başta GP 5 saatte şarj olan pille denedim, 2 çentik.
    GP ile 10 saat şarjda bıraktım, sonuç:3 çentik.
    ZOOM marka şarj cihazımla 8 saat şarjdan sonra 3 çentik.

• quote:

quote:

pil süresinde bir anormallik yok ama dediğim gibi yeni şarj olan bir pili full göstermemesi tadımı kaçırdı biraz

cihazla ilgili bir husus değil. tamamen pillerin şarjı ile alakalı bir durum.
    GP marka şarj aleti ile bendede 2 çentik vardı. ZOOM marka şarj cihazımı kullanmaya başladım, hem 3 çentik tamamen dolu gözüküyor, hem de daha uzun süre müzik dinleyebiliyorum.

tadınızın kaçmasına gerek yok. şarj aletinde yeşil ışık yandıktan sonrada beklemek gerekiyor eğer GP marka şarj cihazın varsa. çünkü GP şarj cihazları zamana odaklı cihazlar. 5 saat sonra otomatikman yeşil ışık yanıyor. tabi bazı piller bu sürede şarj olamıyor. ama pilleri çıkarmaz ve bi kaç saat daha beklersen sorun olmuyor..

ben ilk başta GP 5 saatte şarj olan pille denedim, 2 çentik.
    GP ile 10 saat şarjda bıraktım, sonuç:3 çentik.
    ZOOM marka şarj cihazımla 8 saat şarjdan sonra 3 çentik.

olabilir ama gp nin kendi pillerini kullanılırsa heralde tam doldurur

eger kendi pilini tam dolduramıyorsa gp için büyük eksikliktir bu

• quote:

maalesef öyle arkadasım. GP nin orjinal pillerini kullanıyorum. pillerin kalitesine kesinlikle diyecek bişeyim yok ama şarj cihazlarında yeşil ışığı (5saat sonunda) görüp aleti pirizden çeken arkadaslar görürlerki pil tam dolmamış. ben en az 7-8 saat şarzda bırakmak zorunda kalyorum. GP için kötü not bence bu. piller kadar şarj cihazlarına önem verilmemiş galiba. 5 saat hızlı şarj diyerek reklamı yapılıyor, ama biz reklam değil gerçekleri istiyoruz. daha önce rafa kaldırdığım ZOOM marka şarj cihazını kullanacağım bi müddet. (GP şarj cihazına ceza olsun, 20 gün rafta kalma hapsi)

• quote:

quote:

maalesef öyle arkadasım. GP nin orjinal pillerini kullanıyorum. pillerin kalitesine kesinlikle diyecek bişeyim yok ama şarj cihazlarında yeşil ışığı (5saat sonunda) görüp aleti pirizden çeken arkadaslar görürlerki pil tam dolmamış. ben en az 7-8 saat şarzda bırakmak zorunda kalyorum. GP için kötü not bence bu. piller kadar şarj cihazlarına önem verilmemiş galiba. 5 saat hızlı şarj diyerek reklamı yapılıyor, ama biz reklam değil gerçekleri istiyoruz. daha önce rafa kaldırdığım ZOOM marka şarj cihazını kullanacağım bi müddet. (GP şarj cihazına ceza olsun, 20 gün rafta kalma hapsi)

pillerine sözüm yok sağlam piller baya gidiyor ama sarj aletleri gözümden düştü birden

• ben panasonic şarj aleti kullanıyorum ama mp3 player da tam dolu görünmüyor
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de MP3 arayışındayım da, iki modelde karasız kaldım, biri PB Pulse 1GB, diğeri SANDISK C140 1GB.
    Şimdi bu topice göre PB ağır bastı ama ben Gaziantepdeyim, bu ürünü nerden alıcam bilen var mı yaw?
    Teknosa'da yok, Gold'da da sanırım yok, Metro'da var mı acaba veya Real'de? eee vatan desen zaten gantep'de yok vatan mağzası. Hepsiburadan da almak pek istemiyorum.
    Yardıcı olursanız sevinirim.
  • ikiside iyi markalar tercih senin bence biraz daha araştır..Hepsiburada dan alabilirsin sorun olmaz 2-3 günde gelir eline
  • pili o kadarda cok harcamıyor bence normal sizin kaç saat gidiyor
  • packard bell pulse 1 GB mp3 çalarımı maddi durumdan dolayı satışa çıkardım.:(.. ilgilenen arkadaslar gittigidiyor dan bakabilir.

link
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4594892
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.