Şimdi Ara

PACKARD BELL PULSE 512MB KULLANAN ARKADAŞLAR İNCELEMEYE BUYRUN!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 dizin ve 19 alt dizin olabiliyor en fazla. 2GB'lık modelde dosya sınırı ise 600. Daha fazla dizin ve dosya olduğu zaman bunlar gözardı ediliyor, çalınmıyor.

Ayrıca bir dizinde en fazla 254 dosya olabiliyor. Bunlar "navigation" modunda görünmezken, "music" modunda çalınabiliyor.

Rasgele çalma modundayken benimki bazen sıradan gidiyor, bazen karşık çalıyor. Henüz çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvationofpain -- 3 Mart 2007; 3:22:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salvationofpain

50 dizin ve 19 alt dizin olabiliyor en fazla. 2GB'lık modelde dosya sınırı ise 600. Daha fazla dizin ve dosya olduğu zaman bunlar gözardı ediliyor, çalınmıyor.

Ayrıca bir dizinde en fazla 254 dosya olabiliyor. Bunlar "navigation" modunda görünmezken, "music" modunda çalınabiliyor.

Rasgele çalma modundayken benimki bazen sıradan gidiyor, bazen karşık çalıyor. Henüz çözemedim.

Kardeş ben daha önceden mp3 plaer kullanmadığım için dediklerinden neredeyse hiç bişey anlamadım.

1)dizin ve alt dizin nedir?
    2)dosya sınırı 600 nasıl oluyor? Yani dosya, klasör ve dizin arasındaki fark nedir?
    3)navigation modu ve music modu nedir?
    4)Bir de şarkıları dolaşırken şarkı adı yazmıyomu acaba? Yani bazı arkadaşlar demişler play yapınca şarkı adı yazmıyo play yapınca sadece şarkı süresi görünüyo demişler. Yani şarkılar arasında dolaşırken şarkı adı yazıyorda play yapıncamı gidiyor? eğer öyle değilse şarkı adı yazmadanmı şarkı seçmiş oluruz...?

• Arkadaşlar klasörleme olayıda pek çözüm olmuyor bu tarz mp3 playerlerin zaten eksik olan tarafı bu..Liste oluşturamazsınız yapabileceğiniz en mantıklı şey mesela pop için ayrı arabesk için ayrı v.s..klasör oluşturup bunlardan seçmek..Artık o kadarda olur Dizin dosya kavramıda bahsettiğimiz gibi örneğin "pop" adında bir klasör oluşturursun bunun içinde "tarkan" a ait şarkıları koyacağın bir "tarkan" klasörü içindede şarkıları olur yani dizin alt dizin dosya bu anlama geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Arkadaşlar klasörleme olayıda pek çözüm olmuyor bu tarz mp3 playerlerin zaten eksik olan tarafı bu..Liste oluşturamazsınız yapabileceğiniz en mantıklı şey mesela pop için ayrı arabesk için ayrı v.s..klasör oluşturup bunlardan seçmek..Artık o kadarda olur Dizin dosya kavramıda bahsettiğimiz gibi örneğin "pop" adında bir klasör oluşturursun bunun içinde "tarkan" a ait şarkıları koyacağın bir "tarkan" klasörü içindede şarkıları olur yani dizin alt dizin dosya bu anlama geliyor

Kardeş anladım onuda. Bişey daha. tamam bende pop slow yabancı gibi klasör oluşturmayı düşünüyorumda. Bunun için bi kısıtlama varmı acaba? Yani sadece pop yerine pop1 pop2 pop3 gibi dosyalar yaparak şarkının daha kolay bulunma ihtimalini artırmak için diyorum yani. işte maximum şu kadar dosya oluşturabilirsin gibi bi kısıtlama varmı acaba . Arkadaşın biri öyle yazmışta... Yoksa eğer klasörleme yapmasak 500 tane şarkı içinden istediğini araki bulasın...

• quote:

şarkıları dolaşırken şarkı adı yazmıyomu acaba? Yani bazı arkadaşlar demişler play yapınca şarkı adı yazmıyo play yapınca sadece şarkı süresi görünüyo demişler. Yani şarkılar arasında dolaşırken şarkı adı yazıyorda play yapıncamı gidiyor? eğer öyle değilse şarkı adı yazmadanmı şarkı seçmiş oluruz...?

???
  • quote:

Orjinalden alıntı: high_laz

quote:

şarkıları dolaşırken şarkı adı yazmıyomu acaba? Yani bazı arkadaşlar demişler play yapınca şarkı adı yazmıyo play yapınca sadece şarkı süresi görünüyo demişler. Yani şarkılar arasında dolaşırken şarkı adı yazıyorda play yapıncamı gidiyor? eğer öyle değilse şarkı adı yazmadanmı şarkı seçmiş oluruz...?

???

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Arkadaşlar klasörleme olayıda pek çözüm olmuyor bu tarz mp3 playerlerin zaten eksik olan tarafı bu..Liste oluşturamazsınız yapabileceğiniz en mantıklı şey mesela pop için ayrı arabesk için ayrı v.s..klasör oluşturup bunlardan seçmek..Artık o kadarda olur Dizin dosya kavramıda bahsettiğimiz gibi örneğin "pop" adında bir klasör oluşturursun bunun içinde "tarkan" a ait şarkıları koyacağın bir "tarkan" klasörü içindede şarkıları olur yani dizin alt dizin dosya bu anlama geliyor

Kardeş anladım onuda. Bişey daha. tamam bende pop slow yabancı gibi klasör oluşturmayı düşünüyorumda. Bunun için bi kısıtlama varmı acaba? Yani sadece pop yerine pop1 pop2 pop3 gibi dosyalar yaparak şarkının daha kolay bulunma ihtimalini artırmak için diyorum yani. işte maximum şu kadar dosya oluşturabilirsin gibi bi kısıtlama varmı acaba . Arkadaşın biri öyle yazmışta... Yoksa eğer klasörleme yapmasak 500 tane şarkı içinden istediğini araki bulasın...

Off bu forumdada cevap yoksa artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: salvationofpain

50 dizin ve 19 alt dizin olabiliyor en fazla. 2GB'lık modelde dosya sınırı ise 600. Daha fazla dizin ve dosya olduğu zaman bunlar gözardı ediliyor, çalınmıyor.

cevabın burada verilmiş daha ne cevabı istiyorsun high_laz
  • Evet arkadaşlar. Sonunda düşündüm taşındım en sonunda packerd bell pulse 2 gb almaya karara verdim... (Bu kararı vermek önemli bence; çünkü bi çok alternatif var sonuçta)

Neyse diyeceğim bu cihazı hangi mağazalarda ve ne kadara bulabilirim. İnternetten alışveriş yapma taraftarı değilim.

Gold, teknosa, bimeks veya vatandan almayı düşünüyorum. Bu ürün oralarada varmı ve fiyatı ne kadar acaba? Bir de ismi duyulmamış ancak ciddi bi dükkandan da almayı düşünüyorum. Eğer öyle bir yerden alırsam peşin para verince indirim olurmu acaba. olurda ne kadar olur yani. 100-120 ytl ye falan alabilirmiyim bu cihazı ?
  • abi simdi bildiğim kadarıyla

gold da ve teknosa da yok p.bell satmıyorlar

vatancomputer da 151 ytl card finansla 140 ytl olması lazım

cardfinansın yoksa ve pesin alacaksan yarın gidip beraber alırız yardımcı olurum sana 10 ytl karın olur yarın bende gidecem vatancomputer e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 4 Mart 2007; 16:58:26 >
  • alla alla yaa. Yani bende card falan yok. Nakit vericem 150 ye alıcam , kredi kartı na taksit yapıcaklar 140 a mı alıcam. alla alla. Dünya tersine döndü yaa...
  • quote:

alla alla yaa. Yani bende card falan yok. Nakit vericem 150 ye alıcam , kredi kartı na taksit yapıcaklar 140 a mı alıcam. alla alla. Dünya tersine döndü yaa...

su an için öyle cardfinansta gecerli

eee ne diyorsun ona göre bulusalım yarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

quote:

alla alla yaa. Yani bende card falan yok. Nakit vericem 150 ye alıcam , kredi kartı na taksit yapıcaklar 140 a mı alıcam. alla alla. Dünya tersine döndü yaa...

Yaa ne ayak bu vatan computer yaa. Ben dışarda normal bi dükkanda satan adama 100 ytl nakit vericem desem takla atmazmı yaa. Neyse ben bi bakırköydeki dükkanlara falanda bi bakim o zaman...

• Arkadaşlar bu packerd bell pulse u peşin para vererek indirimle alabileceğim küçük ( ama merdiven altı değil ) mağaza dükkan vs varmı? Bilen varmı acaba?...
  • quote:

quote:

quote:

Yaa ne ayak bu vatan computer yaa. Ben dışarda normal bi dükkanda satan adama 100 ytl nakit vericem desem takla atmazmı yaa. Neyse ben bi bakırköydeki dükkanlara falanda bi bakim o zaman...

usta ha kartla alıp taksit yaptırmıssın ha peşin almıssın o kadar cok farketmiyor artık sen karttan cektirdiğin zaman direk adamın hesabına yatıyor para biz bankaya borclanıyoruz yan işletme için hiç bi şey farketmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

usta ha kartla alıp taksit yaptırmıssın ha peşin almıssın o kadar cok farketmiyor artık sen karttan cektirdiğin zaman direk adamın hesabına yatıyor para biz bankaya borclanıyoruz yan işletme için hiç bi şey farketmiyor

Yani ???

• bence aramakla ugrasma o devir eskidendi belki dogubank ta hala yapıyorlardır ama cok zor cünkü dogubank eskisi gibi değil artık
  • pulse 1 GB almaya karar verdim... piranha almıştım geri iade ettim internetten. kargo yarın elimde olacak.. burda okuduklarıma dayanarak alıyorum pulse yi.. umarım pişman olmam.

2 GB almak istamedim. 2 GB lık flash belleğim var diye, ama benim bir sorum olacak kullanan arkadaslara ben bu aletin 512 MB ını mp3, kalanını ses kaydı için kullanacam. ses kaydına 512 mb lık kısım ne kadar yeter ( kac saat ) + ses kaydı sınıf gibi bir ortamda öğretmenin sesini alabilirmi.

simdiden tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

pulse 1 GB almaya karar verdim... piranha almıştım geri iade ettim internetten. kargo yarın elimde olacak.. burda okuduklarıma dayanarak alıyorum pulse yi.. umarım pişman olmam.

2 GB almak istamedim. 2 GB lık flash belleğim var diye, ama benim bir sorum olacak kullanan arkadaslara ben bu aletin 512 MB ını mp3, kalanını ses kaydı için kullanacam. ses kaydına 512 mb lık kısım ne kadar yeter ( kac saat ) + ses kaydı sınıf gibi bir ortamda öğretmenin sesini alabilirmi.

simdiden tesekkürler...

kardeş mic hiç kullanmadım ama denilenlere göre yakın sesleri cok güzel alıyormus yani sınıf ortamında hocanın sesi iyi olmayabilir

şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sui CompoS -- 5 Mart 2007; 1:28:24 >

• yani sınıfta kaydedilen cok başarılı olamasada olabilir. ama yeterki kaydedilenler anlaşılsın. belki yeri değil ama piranha diye bir marka kullandım bi kaç gün, ondan sonra korkar oldum acaba hepsi mi böyle diye.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.