Şimdi Ara

Packard Bell EASYNOTE MX36 U009 1.119 ytl.ye Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Packard Bell EASYNOTE MX36 U009 notebook Metro Grossmarketlerde 1.119 ytl.fiyatla satılıyor.Sizce bu fiyata bu cihaz değer mi, alınır mı yani? Kredi kartına %0 faizli 12 taksit imkanıda sunuyor.

Packard Bell EASYNOTE MX36 U009 1.119 ytl.ye Alınırmı?

Özellikleri:
    İşlemci:İntel Core Duo T2080 (Burada yazılan çift çekirdekli işlemcimi yoksa bu bir yanıltmacamı?Bazı arkadaşlarımız ''notebook üzerinde intel core duo etiketi yerine Dual Core etiketi var ama reklamlarında tam tersi.T2080 işlemcili.Laf aramızda kelime oyunu yaparak ucuza sattıklarını iddia ediyorlar '' demişler.doğru olabilirmi?)

(1.73 Ghz,533 Mhz FSB , 1MB L2 Cache)

RAM: 1024 MB DDR2 533 Mhz

Harddisk:120 GB (5400 Rpm)

Optik Sürücü: DVD+RW Dual Layer

Ekran: 15.4''WXGA TFT LCD (Süper Parlak Ekran)

İşletim Sistemi:Windows Vista Home Premium Türkçe

Ekran Kartı: ATİ Radeon Xpress 1100 (256 MB Paylaşımlı)

Wirelless Vifi 802,11G

10/100 Ethernet

4X USB 2.8 Kg

Çanta Hediyeli Kdv.DAhil Fiyatı: 1.119 ytl. Bu fiyata bu cihaz alınabilirmi? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden Teşekkürler.

Teb Bonus kredi kartımıza başka bu fiyat ve taksitlerde albileceğimiz önerilerede açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 25 Ağustos 2007; 19:43:04 >

• Sanırım kimsenin bu notebook hakkında bir fikri yok. 17 okunma 0 yanıt.
  • ekran karının paylaşımlı olması konusunda emin misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asusabi

ekran karının paylaşımlı olması konusunda emin misin?

İnsert te yazan bilgilerde 256 Mb paylaşımlı diyor.Yanlış olabilirmi ki bu bilgiler?
  • eger core 2 duo yazıyosa cift cekirdeklidir. ben olsam onu almazdım acer 5100 alırdım tabi bundan biraz daha pahalı
  • bu konuyu bende araştırıyorum tanıtımda core duo yazıyor etikette core 2 duo yazmışlar bence yanlışlıkla yapmışlar bilg. kesin olarak core duo...bu fiyata çok ucuz gerçekten ekran kartı çok kötü oyun oynayamazsınız..zaten internet için kullanılabilir bilgisayar...alınabilir bence ben peckhard bellin ekranlarını gördüm bence birçok notebookdan iyi alınabilir...
  • Ben kullanıyorum.
    Ekran kartı 128 kendinin ramden den alarak 319 mb civarı oluyor. Ram 895 mb kalıyor.
    Genel olarak işimi görüyor wirelessı kuvvetli bataryası fena gitmiyor.
    Orjinal vista cdsi ve driverların bulunduğu cdyi vermeleri güzel.
    Almak isteyenlere öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 2 Eylül 2007; 19:22:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynısından bende aldım. Çok menmunum. Vista işletim sistemini kaldırdım xp kurdum makina harika çalışıyor. Tavsiye ederim. Vista biraz makinayı kasıyordu. Ayrıca vistayı beğenmedim. Kullanmak için biraz erken. Driver ve program sıkıntısı çektim. Hemen xp ye geri döndüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.