Şimdi Ara

PACKARD BELL DOT-MU TK002 C743 1GB 160GB W7S --- Ne Dersiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
15.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam win 7 ultimate nasıl yükseltcez bu netbooku...driverlar gitmezmi
  • bi cevap lütfen yaa:(
  • Driverlar pb'nin sitesinde mevcut oradan indirip kurabilirsin formattan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

Driverlar pb'nin sitesinde mevcut oradan indirip kurabilirsin formattan sonra.

hocam win7ye nasıl geçiçez upgrade şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

Driverlar pb'nin sitesinde mevcut oradan indirip kurabilirsin formattan sonra.

hocam win7ye nasıl geçiçez upgrade şeklinde

Starter upgrade'i desteklemiyodu sanırım ama emin değilim.Eğer destekliyorsa w7 ultimate önyüklemede sana soruyor özel veya gelişmiş yükleme yapıyorsun.Bunlardan gelişmiş olan(sanırım) upgrade seçeneği yani varolan windows üzerine gerekli upgrade dosyalarını yükleyip kurulumu tamamlıyorsun.Bu arada şimdi hatırladım starter destekliyor ama kurduğun ultimate ile aynı dilde olması gerekiyor ben o yüzden upgrade edememiştim.
  • zaten sitesinden 20 dolar istiyor fakat sonra invalid entry gibi bir hata veriyor - 20 dolar sorun değilde win7 upgrade yok galiba pffffff:S

trye gelen modelleri harici hep vista home
  • Yalnız Windows 7 Starter yüklü gelmedi mi seninki?
  • trye gelenler hep starter yani benimde starter hocam
  • Selam,

Dengeli mod divx izlemede 3-3,5 tasarrufluda 3,5-4 saat civarı, internet, dengelide 4-5 arası olur diye tahmin ediyorum. Ama internetten de video izlerseniz bu süreyi etkileyecektir. Cihazın pil süresi ile ilgili verilen bilgiler elbetteki ticari amaçlı. Zaten her şeyde böyle değil mi? Araçların yakıt tüketimi bile en optimum şartlar sağlanarak test ediliyor. Siz yolda giderken bagajınızdaki ağırlık ta, pencerenizin açık olması da yakıt tüketiminizi etkileyen faktörler. Bunların yaptığı da bu. Yalan değil ama tüm koşulları sağlarsak o kadar uzun gidebilir. Yani tasarrufa alın ve internette düz bir siteyi açın bakın kalan saat değeri nasıl tavan yapıyor. Ben 7 küsur saati gördüm ama o kadar uzun süre bu monotonlukta sörf yapamayacağım için vazgeçtim :)

Bu arada Bluetooth kapanıyor da Wireless'ı kapatmanın yolu nedir? Ya da varmı böyle birşey arkadaşlar?

• Arkadaşlar ben ultimate kurulumundan sonra Dolby Sound Room ozelliğinin driverini bulamadım.İndirdiğim ses kartı kurulumunun içinden de çıkmadı.Bu ozelliği aktif etmek için bu yazılıma ihtiyac var mı yoksa sadece boost arttırabilmek için mi ihtiyacımız vardı ? Eğer driveri elinizde varsa link verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMPARATORUS

Bu arada Bluetooth kapanıyor da Wireless'ı kapatmanın yolu nedir? Ya da varmı böyle birşey arkadaşlar?

Wireless i kapatmak için laptopun altındaki tuşları kullanabilirsin dostum.Şu pil ve bluetooth ledlerinin olduğu yerin hemen altında. :) aynı şekilde ordan bluetooth uda kapatıp açabiliyorsun
  • arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 ay oldu bugün fan dan ses gelmeye başladı sinirimi bozdu var mı fanından ses gelen yada ne yapmamı önerirsiniz. ses az ama taktım bikere 4-5 ay sonra olsa anlarım ama daha tertemiz.
  • bende dün ses duymaya başladım bugün bakamadım çünkü ses olan bi ortamdayım. umarım hep oyle ses çıkarmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

quote:

Wireless i kapatmak için laptopun altındaki tuşları kullanabilirsin dostum.Şu pil ve bluetooth ledlerinin olduğu yerin hemen altında. :) aynı şekilde ordan bluetooth uda kapatıp açabiliyorsun

Eyvallah kardeşim sağol. Sen söylemeden önce hiç dikkatimi çekmemişti.
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNDEN ADETLİ OLARAK ALMA ŞANSIM VAR 740 TL DEN VEREBİLİRİM.

AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA.FATURALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 18 Ocak 2010; 16:34:08 >
  • cathedral hocam ürünü kredi kartına taksitle satabiliyor musunuz??? netbook garantili mi???

arkadaşlar bu ürünü online nerden alabilirim.... vatanda online stok bitmiş... başka yerde uygun bulamadım...
  • Evet hocam krdi kartına taksitle satılabiliyor mu? 3-5 taksit ?
  • malesef arkadaşlar taksit olmuyor. şu an nakit 720 tl den verebiliyorum.

tabiki garantili ve faturalı..
  • arkadaşlar bu bilgisayarın intel celeron olan modelimi yoksa amd l110 işlemcili olan modeli mi??? daha performanslı??? celeron olan modelde 4500mhd ekran kartı 1 gb ram ve 160 gb hdd var... amd olan modelde x1270 ekran kartı 2 gb ram ve 250 gb hdd var... bu iki üründen hangisini almak daha mantıklı???? fiyatları yaklaşık olarak aynı...
  • quote:

Eyvallah kardeşim sağol. Sen söylemeden önce hiç dikkatimi çekmemişti.

Rica ederim kardeşim.Benimde fark etmem çok kolay olmamıştı :))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.