Şimdi Ara

p910&n70 (bi arkadasa yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sln dostlar yne bole bi topic actm ama bnm kararsızlığım diil cok sewdiim bi arkadas sormuştu sen anlarsın die.zten bn pek işletim sistemli telleri ne kullanırm nede anlarım en iisi size sormk sizce hangisi daa ii??

• p900 kullandım ve N70 kulnıyorum

P 900 128 Mb M Stick Duo Pro üstünü desteklemiyor ... (p910 ; 1gb desteği varmış düzeltiyorum )

Symbianlar arasında p 910 Sybain 7.0 UIQ 2.1 arayüzü kullanan versiyonuyla N70 Sybian S60 8.1a arasında bariz fark var ... (N70 daha üstün)

P 910 dokunmatik ekran olması bir avataj , Klavyesinin olması yine bir artı yan

P 910 Kamera VGA (640 X480) N 70 2 MP , N 70 video kalitesi belirgin olarak üstün

Bluetooth 2.o N70 her steeo bluetooht kulaklık desteğinin yanı sıra veri aktarım hızı daha iyii

N 70 speaker sesi P 910 daha daha kaliteli ... Kulaklık sesi için de aynı şeyi söylyebilirim ..Zil sesi .P910 24 Kanal Polyphonic N 70 64 Kanal Polyphonic

Pil ömürleri arasında fark var Maks. P 910 :400 saat Konuşma süresi Maks. 13 saat n 70 : Maks. 264 saat Konuşma süresi Maks. 3.5 saat p 910 daha iyi

Mp3 player olarak N70 İd 3 tag ve album art denilen album kapağı görüntülerini destekler ... p910 da böyle bir software ek olarak yok ...

N 70 Gprs Class 10 * edge P910 edge yok Class 8

Fiziki olarak aralarında belirgin fark var ..... (tercih zevke göre değişir)

Para ön plandaysa P910 i çok daha ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 9 Ocak 2006 14:33:41 >

• Artık P910i bitiyor, P990 gelecek. Ya beklesin çıkınca P990 alsın, eğer şimdi alacaksa N70.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

... cok sewdiim bi arkadas sormuştu sen anlarsın die.zten bn pek işletim sistemli telleri ne kullanırm nede anlarım en iisi size sormk sizce hangisi daa ii??

anlamıyorsan niye artizlik yapıyon. bilmiyorsan bu konuda bişe adam gibi söylersin ben anlamam ama cep tel ile ilgili forumlara topic aç yardımcı olurlar diye..

• quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

Her ikisinide kullandım...

P 910 128 Mb M Stick Duo Pro üstünü desteklemiyor ...

Symbianlar arasında p 910 Sybain 7.0 UIQ 2.1 arayüzü kullanan versiyonuyla N70 Sybian S60 8.1a arasında bariz fark var ... (N70 daha üstün)

P 910 Kamera VGA (640 X480) N 70 2 MP , N 70 video kalitesi belirgin olarak üstün

Bluetooth 2.o N70 her steeo bluetooht kulaklık desteğinin yanı sıra veri aktarım hızı daha iyii

N 70 speaker sesi P 910 daha daha kaliteli ... Kulaklık sesi için de aynı şeyi söylyebilirim ..Zil sesi .P910 24 Kanal Polyphonic N 70 64 Kanal Polyphonic

Pil ömürleri arasında fark var Maks. P 910 :400 saat Konuşma süresi Maks. 13 saat n 70 : Maks. 264 saat Konuşma süresi Maks. 3.5 saat p 910 daha iyi

Mp3 player olarak N70 İd 3 tag ve album art denilen album kapağı görüntülerini destekler ... p910 da böyle bir software ek olarak yok ...

N70'in hoparlör sesi P910i'den daha mı iyi? Anlamadım tam olarak orayı?

• Doğru daha iyi , kaliteli ses tok ; volum aynı

(ama bizde ses denilince daha yüksek olan daha iyidir , mantığı var)
    Aslında N 70 yaygın değil burada 3-5 kişi kullanıyor böyle olunca yazılanlar havada kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 9 Ocak 2006 14:14:35 >
  • quote:

Doğru daha iyi , kaliteli ses tok ; volum aynı

(ama bizde eses denilince dah yüksek olan daha iyidir , mantığı var)

Yok ondan değil, ben N70'in o kadar iyi ses verdiğini düşünmüyordum, demekki yanılıyormuşum. Çunku P910i'den dinlediğimde gerçekten müthiş ses veriyordu. Vayy be demekki Nokia ilk defa güzel bi iş yapmış..

Saolasın bilgiler için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 9 Ocak 2006 14:14:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her ikisinide kullanıyorum ben p910 derim
  • p910 kullanım açısından çok rahat olduğu söyleniyor ben olsam onu alırım zaten tipide çok hoşuma gidiyor dokunmatik ekran ve baya bi büyük ayriyrtten işletim sistemi var p910
  • biraz iddialı olcak ama p910dan çıkan ses hiçbi telefonda yok w seriside dahil.biraz modası geçmek üzere ama fiyat avantajınıda göönünde bulundurursan bence p910 alsın arkadasın+128 mba kadar destekleyen p900 ama p910 1g kadar destekler
  • quote:

p900 kullandım ve N70 kulnıyorum

P 900 128 Mb M Stick Duo Pro üstünü desteklemiyor ... (p910 ; 1gb desteği varmış düzeltiyorum )

p910 1 gb ye kadar destekliyor. p910 kullanıyoruym ve bence oldukça güzel bir cihaz 1 saat konuşma ile 8 gün bekliyor bunu hangi nokia yapabilir. 6630 da denemiştim 3 gün anca dayanmıştı. Ben olsam p910 kullanırım en azından çok stabil çalışıyor 6630 10 kere kilitleniyorsa p910 hiç kilitlenmiyor kullandığım süre içerisinde p910 hiç reset atmadı ve kilitlenmedi. Bence symbian o kadar iyi bi işletim sistemi ve knedi aralarında p910 çok daha sağlam bir cihaz hele klavye olayları dehşet güzel

• ben n 70 derım alıcak olsam ve ıkı tel arasında kalsam n 70 alırdım dırek cunku se cok buyuk n 70 daha rahat ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

biraz iddialı olcak ama p910dan çıkan ses hiçbi telefonda yok w seriside dahil.biraz modası geçmek üzere ama fiyat avantajınıda göönünde bulundurursan bence p910 alsın arkadasın+128 mba kadar destekleyen p900 ama p910 1g kadar destekler

W550i daha iyi ses veriyor, W550i de bi dinle derim
  • ikiside farklı kullanımlar için ama şu noktada artık P910i ye para vermek pek rasyonel olmaz görüşündeyim ama tercihlerden biri P910 i ise bence N70 de almak mantıklı değil çünkü ondaki smartphone özelliklerinin çoğu yok dokunmatik ekran el yazısı tanıma v.s bence bekleyip P990 al derim dostum
  • bekleyip p990i alması en iyisi bencede acaba p990i sonra çıkıyor ya videosu w900i gibi mi olacak pek sanmıyorum çünkü p serisinde kameraya çok önem vermiyorlar ama resim iyi olur tabiayrıca rasyonel yazmışsın arkadaşım benim bildiğim bi rasyonel sayılar vardıburda ne anlamda kullandım bunu merak ettim doğrusudoğru olmaz anlamında yazmışsın galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

ikiside farklı kullanımlar için ama şu noktada artık P910i ye para vermek pek rasyonel olmaz görüşündeyim ama tercihlerden biri P910 i ise bence N70 de almak mantıklı değil çünkü ondaki smartphone özelliklerinin çoğu yok dokunmatik ekran el yazısı tanıma v.s bence bekleyip P990 al derim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 9 Ocak 2006 16:30:20 >

• rasyoneli akılcı davranmak anlamında kullandım evet rasyonel sayılarda vardı ama bu farklı bi kelime iktisadi bi kavram neyse çok açıklama yaptım bu arada benim P990 da ki kameranın kalitesi konusunda hiç şphem yok zira 2mpp otofokuslu kamera o ekranda 329x240 oynatır bence
    quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

bekleyip p990i alması en iyisi bencede acaba p990i sonra çıkıyor ya videosu w900i gibi mi olacak pek sanmıyorum çünkü p serisinde kameraya çok önem vermiyorlar ama resim iyi olur tabiayrıca rasyonel yazmışsın arkadaşım benim bildiğim bi rasyonel sayılar vardıburda ne anlamda kullandım bunu merak ettim doğrusudoğru olmaz anlamında yazmışsın galiba
    quote:

ikiside farklı kullanımlar için ama şu noktada artık P910i ye para vermek pek rasyonel olmaz görüşündeyim ama tercihlerden biri P910 i ise bence N70 de almak mantıklı değil çünkü ondaki smartphone özelliklerinin çoğu yok dokunmatik ekran el yazısı tanıma v.s bence bekleyip P990 al derim dostum

• herhalde k750idekinden değilde w900idekinden falan koyarlar çünkü w900i ile p990inin ekran çözünürlüğü yüksek video çözünürlükleri düşük olursa küçük ekran çıkar iyi olmaz tam ekran olması içinde qvga olması lazım en az
    quote:

rasyoneli akılcı davranmak anlamında kullandım evet rasyonel sayılarda vardı ama bu farklı bi kelime iktisadi bi kavram neyse çok açıklama yaptım bu arada benim P990 da ki kameranın kalitesi konusunda hiç şphem yok zira 2mpp otofokuslu kamera o ekranda 329x240 oynatır bence
    quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

bekleyip p990i alması en iyisi bencede acaba p990i sonra çıkıyor ya videosu w900i gibi mi olacak pek sanmıyorum çünkü p serisinde kameraya çok önem vermiyorlar ama resim iyi olur tabiayrıca rasyonel yazmışsın arkadaşım benim bildiğim bi rasyonel sayılar vardıburda ne anlamda kullandım bunu merak ettim doğrusudoğru olmaz anlamında yazmışsın galiba
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 9 Ocak 2006 16:41:48 >

• ekranla orantılı bir çözünürlükte olması ii olur karelenmeler falan da ortaya çıkmaz fakat P990 hakikaten dream machine bence wifi oluşu 2mp autofocus lu kamerası kesinlikle herşeyiyle dörtdörtlük sadece piyasaya çıkıncı göreceğimiz fiyatı dışında
  • evet çıksın çok baba bi telefon olacak insanın 'dream'indeki smartphone
    quote:

ekranla orantılı bir çözünürlükte olması ii olur karelenmeler falan da ortaya çıkmaz fakat P990 hakikaten dream machine bence wifi oluşu 2mp autofocus lu kamerası kesinlikle herşeyiyle dörtdörtlük sadece piyasaya çıkıncı göreceğimiz fiyatı dışında

• kesinlikle hem kendi hem fiyatı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.