Şimdi Ara

P800'cüler BURAYA ! ( P800, P900 ve 910'u olanlar Kimler ?) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.580
Cevap
0
Favori
310.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece 2. el var
    ve bende varrrrrr

telefon et görüşelim
    05354548076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 6 Haziran 2005, 23:22:27 >
  • alon contact guide ı bulamadım ben. linkini verebilirmisin arkadasım

quote:

Orjinalden alıntı: Abdulkerim keskin

Yeni program gelismelerinden haberdar ediyim takip etmiyenlere.

Voice Translator : 8 dilde sesli bir şekilde bir gezide ihtiyaç duyulabilcek cümleleri çeviriyor karşıdakine. Ben çok sevdim bu programı ve satın aldım.

Power MP3 : Eski mp3 çalıcılarınızı çöpe atın. Bu program winamp ın çok iyi bir taklidi. İnanılmaz ama bas tiz ayarları bile var. Çok kullanışlı. Kreğini bulamadım. (zaten mp3 playerim olduğu için gerek duymuyorum ^^ )

Nintendo Emulatörü : Eskiler bilir bu oyun konsolunu. Bu emule daha önce yapılmıştı ve çok başarısızdı, Şimdi geliştirildi ve daha kullanışlı. Burdan son sürümü indirebilirsiniz.http://home.comcast.net/~stevesprojects/

Alon Contact guide: Tel rehberimizin backup problemi çözüldü arkadaşlar. Bunu kullanın. Yalnız henüz kreği çıkmamıştır sanırım. Daha 3,4 gün oldu piyasaya çıkalı ^^

Sega emülesinin save probleminide çözmüşler. Bir motorola uiq (P800 kardeşi :) ) fun sitesinde unofical sega patch i buldum Siteyi tekrar bulamıyorum kaydetmemisim. Bide sitede motorola için yapılmış ve pxxx de de gayet iyi çalışan bi kaç tracker skin buldum.

Dokundurmaya devam

• PXXX EN SON ÇIKANLAR : (Bu linki takip edin)

http://my-symbian.com/uiq/applications/index.php

Alon Contact Guide :

http://www.alonsoftware.com/
  • tesekkurler
  • arkadaşlar

P910i ile bankaların int. bankacılığı kullanılabilir mi?
    web browser var biliyorum fakat ssl yani güvenli sitelere giriş yapılabiliyor mu?
    ve flash player desteği varmı çünkü bankalardaki int. bankacılığı sayfaları flash player gerektiriyor.

yada ssl ve flash destekli tarayıcı yükleniyor mu ve bu tarayıcı hangisidir..

P910 kullanan arkadaşlara duyurulur
  • arkadaşlar bana p800 hakkında epey program oyun filan gibi şeylerin bulabileceim bir internet sitesi yazabilirmisiniz.
  • Su ana kadar hic denemedim ama opera ile bu tarz sitelere girmek olası.
    p910 ssl desteği veriyor benim bildiğim kadarıyla ama turkcell ile bu konuyu gorusmeni öneririm.
    Cunku hernekadar telefon ssl desteklese de gprs üzerinden gecen verinin ne kadar güvenli olduğunu ve trcell in ssl destekleyip desteklemediğini sor bence.
    Ben su ana kadar ssh ile secure servera bağlanmayı ve ssl ile email serverlara bağlanmayı başardım.
    birtep p910 dan ftpye bağlanırken sorun yaşıyorum bağlanıyor ama dosya listesini alamıyor.

Flash player'a gelince maalesed flash animasyonlarını göremiyorsun.
    harici bir flashplay uygulaması var ancak browser içinde çalışmıyor.
    Benim tavsiyem opera ile denemen ancak opera bile flash desteklemiyor su an için.

quote:

Orjinalden alıntı: mcgyver_212

arkadaşlar

web browser var biliyorum fakat ssl yani güvenli sitelere giriş yapılabiliyor mu?
    ve flash player desteği varmı çünkü bankalardaki int. bankacılığı sayfaları flash player gerektiriyor.

ah @lonso ah... site adresi versek ne olacak nasıl olsa okumayacaksın daha 3-5 mesaj oncesinde birsürü site adresi verdik.
    hiç bulamadın google.com var arat p800 uiq diye bak karşına neler çıkacak..
    aaaaah aaah
    nolacak bu forumun hali
    quote:

Orjinalden alıntı: @lonso

arkadaşlar bana p800 hakkında epey program oyun filan gibi şeylerin bulabileceim bir internet sitesi yazabilirmisiniz.

• slmlar p910i aldım 2 saat önce garantili 1.300 e 14 saatlik şarja koydum bu tel için program oyun vs nerde bulabilirim ne önerirsiniz birde telefon ingilizce yaw nasıl tr yapacam açık açık anlatabilirmisiniz..? saygılar..
  • hem bide kutuda memory stick duo adoptor diye bir parçacık geldi o ne işe yarıyorr ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcboy12

hem bide kutuda memory stick duo adoptor diye bir parçacık geldi o ne işe yarıyorr ??

p910 i ile verilen hafiza kartı memory stik duo pro bu katlar memory stick duo lara nazaran daha kısa o aoparatı kullanarak p910 i hafıza kartını bir sony fotoraf makinesine ve ms duo okuyan card reader lara takabilirsin
    türkçeleştirme için sonyericsson.com a bakıcaksın
    yanlız bu konu defaatle anlatıldı bende alali 3 gün oldu ama 1 aydır topiği takip ediyorum sipariş verdiğim günden itibaren bununla beraber bu topikde herkez yardimi sever ama oyle armut piş ağzıma düş yok bir sayfa once anlatılmış konuya bile bakmazsan o telefonla ancak alo dersin

• kardeş büyük bir heyecanla girdim toğiğe.. bu arada topiği yeni keşf ettim :)
    bu aarada p900 temaları p910i ye uyarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcboy12 -- 10 Haziran 2005, 9:21:20 >
  • Iron master ufak bir yanlışı var onu düzeltmek isterim.
    Ms duo ve Ms duo Pro lar standart boydaki ms ve ms pro lardan daha kısadır.

Yani kısaca anlatmaya çalışayım. içinde duo geçen kartlar kısadır. içinde pro lafı geçmeyen kartlar ise max 128 mb destekler.
    Biraz daha karıştırdım olayı galiba :)
    ms duo = kısa ve max 128 mb
    ms duo pro= kısa ve su an için max 2GB
    ms = uzun ve max 128 mb
    ms pro =uzun ve su an icin max 4Gb
    şeklinde.
    O adaptorde iron masterin anlattığı gibi kısa olan duo kartları uzun kart isteyen slotlara takabilmek için gerekli olan adaptor.

Ve Iron master bir sozune çok katılıyorum .
    Eğer bir sayfa once anlatılmış konuya bile bakmazsan o telefonla ancak alo dersin

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

hem bide kutuda memory stick duo adoptor diye bir parçacık geldi o ne işe yarıyorr ??

p910 i ile verilen hafiza kartı memory stik duo pro bu katlar memory stick duo lara nazaran daha kısa o aoparatı kullanarak p910 i hafıza kartını bir sony fotoraf makinesine ve ms duo okuyan card reader lara takabilirsin
    türkçeleştirme için sonyericsson.com a bakıcaksın
    yanlız bu konu defaatle anlatıldı bende alali 3 gün oldu ama 1 aydır topiği takip ediyorum sipariş verdiğim günden itibaren bununla beraber bu topikde herkez yardimi sever ama oyle armut piş ağzıma düş yok bir sayfa once anlatılmış konuya bile bakmazsan o telefonla ancak alo dersin

quote:

kardeş büyük bir heyecanla girdim toğiğe.. bu arada topiği yeni keşf ettim :)
    bu aarada p900 temaları p910i ye uyarmı?

Heyecanını anlıyorum.Bende ilk aldığımda oyle olmuştu merak etme geçer.
    ilk once şu geride bıraktığımız 25 sayfayı bir oku heyecanın yatışsın :)
    Şaka bir yana yeni başlayan birisi için ilk okumaya baslaman gereken yer 14-15. sayfalar.
    Ve sana tavsiyem en azından tüm sayfalara göz gezdir.Hepsini oku demiyorum.sadece göz gezdir.
    böylece hangi soruların sorulduğu ve cevaplandığı konusunda fikrin olur.

Sorunun cevabına gelince evet p900 ve p910 aynı tema sistemine sahip ve birinde çalışan tema diğerinde de çalışır.

• üstad düzeltme içinn sağol kısaları uzatmak için kullanılıyor işte okadar :D
    yaw ben telefonu değiştirmeye karar verince ki n-gage idi uzun bir müddet araştırdım taratim
    wifi olan bişi istedim bilen bilir a1000 e bile yazildim getirtemedik 3 ay önce sonra 1 ay önce i mate aldım bir yerden 2 hafta kadar kullandım fakat telefon özellii olarak çok tatmin etmedi tamam pda ama telefon kullanımı meşakkatli sonra pda 2k geldi bir yerlerden onu kullandık yok wifi mifi güzel ama o parayi vermek benim işime gelmedi açıkcası hem bundada telefon özellği zor kullanılıyor hemde biraz büyük
    hefesim geçti ikisindende bende gidip p910 i aldım ama uzun bir müddet araştırmıştım neredeyse fleshlordun tüm mesajlarını ve diğer arkadaşlarınkinide okumuştum
    aldıgım gece oturup baştan aşagı tekrar okudum valla network ve teknik yardımda millete ettiğim yardım sayisi düşdü bu yüzden
    ama sonunda telefonun inceliklerini öğrendim
    fakathala bizim cda 162006/19 r1c01 sürümünün türkçesini bulamadik yaws ingilizce var problem değpil ingilizcemde çok iyi ama olsun kafamı bozuyor niye benim telefonumda türkçe bilmesin
    zannedewrim sony ericsson benim swisscomla yaptıgı anlaşmalar nedeniyle update ettirmiyor bizim telefonu
    bunu flash atmadan çözmenin yolu yokmudur?
    yada gidip bir telefoncuya flash attırmak için bayılmadan kendim normal kablo marifetiyle bunu yapamazmiyim?
    (tamam özel kablo gerekli bu iş için ama bir şekilde orjinal kabloyu modifiye edemezmiyim bir yerde okuumuştum 2 pin yeri değişiyormuş kablolarda bununla ilgili geniş bir bilgi varmi acaba fleshlord hocam sen bana bir döküman şeettirsen ben bunları hallederim kendim :)

• evet web bankacılıgı (yapı kredi kullanıyorum) kullanılabiliyor P800, P910i de de kullanılabilmesi lazim.

quote:

Orjinalden alıntı: mcgyver_212

arkadaşlar

• quote:

...
    bu topikde herkez yardimi sever ama oyle armut piş ağzıma düş yok bir sayfa once anlatılmış konuya bile bakmazsan o telefonla ancak alo dersin

e zaten insanlar ikiye ayrılır demiştik ya daha önce de
    1. pxxx ü telefon ve mesaj icin kullananlar
    2. pxxx ü neredeyse herseyi yapabilen bir cihaz olarak kullananlar

• MRB ARKADASLAR YERI DEGIL AMA P900 UMU SATIYORUM HABERINIZ OLSUN BELKI ISTEYEN OLUR.KUTU ICERIGI TAMAM...
  • iRoN MASTER kardes
    ne diyim mesajını okuyunca baya bir hava girdim .
    Ben neymişim falan oldum
    Sorunun cevabına gelinceeee
    ben su ana akadar oyle bir kablo marifetiyle flash atılabildiğini duymadım.
    Seninde bildiğin gibi p910 nazik bir cihaz. nolur nolmaz. falshlıyacam derken protu yakmak ya da cihazı kullanılamaz hale getirmek olası.
    En kolay ve ucuz yontem bir SE servisine gidip orada hallettirmen olayı 20-30 milyona herseyi cözmüş olursun.
    Yalnız ufak bir tavsiye:
    servise gitmeden once hem telefonun hemde memory stick'in backupını almanı oneririm.
    Ayrıca 32 nin üzerinde bir Ms varsa cihazda bence servise gitmeden once çıkar 32liği tak boş olarak.
    serviste kaybolur başına bişey gelir üzülmeyesin sonra.
    Ya da ilk once SE türkiye desteği bir ara boyle bir işlem yapılıp yapılamayacağını öğren.

pda2k olayına gelince:
    Bende cihazı gördüm windows olması iyi hoş ancak bir yerden sonra boyut onemli olmaya baslıyor.
    arkadaslarım arasında hp vb pda-tel ler kullananlar var.
    Dolmuşta otobuste telefon caldığında ne yapacaklarını şaşırıyorlar ya da 2. bir telefon taşıyorlar yanlarında.
    Dün de bir arkadaşımda nokianin 7710 modelini inceleme fırsatı buldum.
    Çok güzel çok faydalı bir alet !! kışın karda kışta arabaya takoz olarak kullanmak için ideal
    Menuler uiq serisinin yanına bile yaklaşamaz.Kullanışlılık derseniz.p910 dan sonra attan inip eşeğe binmeye benziyor.
    Ve en önemlisi aşırı yavaş.Analaytacağınız nokia bir kez daha çuvallamış :)

quote:

fakathala bizim cda 162006/19 r1c01 sürümünün türkçesini bulamadik yaws ingilizce var problem değpil ingilizcemde çok iyi ama olsun kafamı bozuyor niye benim telefonumda türkçe bilmesin
    zannedewrim sony ericsson benim swisscomla yaptıgı anlaşmalar nedeniyle update ettirmiyor bizim telefonu
    bunu flash atmadan çözmenin yolu yokmudur?
    yada gidip bir telefoncuya flash attırmak için bayılmadan kendim normal kablo marifetiyle bunu yapamazmiyim?
    (tamam özel kablo gerekli bu iş için ama bir şekilde orjinal kabloyu modifiye edemezmiyim bir yerde okuumuştum 2 pin yeri değişiyormuş kablolarda bununla ilgili geniş bir bilgi varmi acaba fleshlord hocam sen bana bir döküman şeettirsen ben bunları hallederim kendim :)

• ya p910i'de konuşurken ses kaydetme özelliği var mı?varsa nasıl kaydediliyo yardımcı olur musunuz?
  • Sanırım orijinalinde yok ama sonradan bi programla kaydedebiliyorsun.
  • PM attım ama hala cevap yok.

quote:

Orjinalden alıntı: By PaCHa

MRB ARKADASLAR YERI DEGIL AMA P900 UMU SATIYORUM HABERINIZ OLSUN BELKI ISTEYEN OLUR.KUTU ICERIGI TAMAM...
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.