Şimdi Ara

P7H55 M LX RAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde bulunan sistemime ram upgrade'i yapmak istiyorum.Birkaç yerden yapmış olduğum araştırma sonucunda.

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html sipariş ettim ama sipariş etmemle birlikte bir tedirginlik aldı götürdü beni. Forumda dolaşırken benzer konulara rast geldim ancak tarih olarak güncel tarihten eskiler.Dolayısıyla tam bir cevap bulamadım.Genel olarak 1600 mhz ramlerin 1333 mhz destekleyen anakartlarda çalışacağı yönünde.Ancak emin değilim. Sizlerin yardımlarını bekliyorum.

Anakart'ım Asus P7H55 M-LX .Ayrıca yine forumda gezerken az önce bir başlık altında benim anakartıma uyumlu olarak önerilen GSKILL 4 GB Value DDR3 1333Mhz CL9 PC3 Tek Modül Ram tavsiyesini gördüm.Eğer bu aldıgım uymazsa bu ram işimi görür mü ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Aldigin ramler calisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramlerin uyumluluklarını firma sitelerinden anakartım güncel olmadığı için kontrol edemedim ve dolayısıyla bir sonuca ulaşamadım.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • O listelerde cok guncel degil zaten h55 anakartlar kolay kolay ram secmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 31 Ağustos 2015; 23:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak yapılan yorumlar H55 Anakartların sorun cıkarmayacağı yönünde.Ancak daha önceden almış olduğum Kingston ValueRam 4GB 1333 Mhz DDR3 (KVR13N9S8/4) uyumsuzluk problemi yaşadığım için emin olamadım.
  • Mavi ekran hatasi aliyorum.Bilgisayarim bu aldigim ramleri taktigimda acilmiyor.Bunlarin uyumsuz olma ihtimali var mi ? Aldigim hata kodu 0x0000001e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P7H55M-LX RAM Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS M5A78L-M LX Anakart
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.