Şimdi Ara

p4p800x ddr400 ram taktım 333 mhz gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • p4p800x anakartım var ddr400 2*512 taktım açılışda 333 mhz yazıyor
    400 mhz çalışması için ne yapmam lazım

• işlemcin ney peki.. fsb 533 mhz ise bu durum gayet normal.
  • p4 2,40
  • quote:

Orjinalden alıntı: reeves

p4 2,40

yanılmıyorsam bu işlemci 533 mhz fsb de çalışıyor ve bu yüzden ramlerin 333 mhz de çalışması normaldir.yani olması gereken bu.. 400 de çalışması için fsb 800 mhz olan işlemcin olması lazım.
  • usta bıostan bı bak ya ram mhz ayarı olması lazım o bordun
  • çok fark varmıdır 333 mhz le 400 arasında yani bunun için işlemci değişmez heralde dimi
  • bıos dan bulamadım nerden yapıcam kardeş bi sölesen varsa öle bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ramler 800 mhz görünüyor
    14 yıl önce açıldı
    Ddr 3 800 Mhz Ram Varmı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: reeves

çok fark varmıdır 333 mhz le 400 arasında yani bunun için işlemci değişmez heralde dimi

Dostum dediğim gibi o işlemcinin fsb si büyük ihtimal 533 mhz dir.. peki bu ne demek ram 400 mhz de olsa 333 mhz de çalışak demektir... Bu haldeyken biostan bişey değiştirmene gerek kalmıyor ki bilinçsiz olarak biostan ,(tabi değişirse) 400 mhz ye çekmen başka sorunlar doğurabilir. ha işlemcinin fsb sini artırırsın ram 400 mhz ye kadar gelir fakat bu olaya biz overclock diyoruz ve bilmeyenler için kesinlikle sakat bir iş... yani hiç uğraşma

333 ten 400 e geçtiğinde de öyle gözle görülür ciddi bir artış bekleme zaten... yani bırak olduğu gibi kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 23 Kasım 2005, 1:29:33 >
  • quote:

Dostum dediğim gibi o işlemcinin fsb si büyük ihtimal 533 mhz dir.. peki bu ne demek ram 400 mhz de olsa 333 mhz de çalışak demektir... Bu haldeyken biostan bişey değiştirmene gerek kalmıyor ki bilinçsiz olarak biostan ,(tabi değişirse) 400 mhz ye çekmen başka sorunlar doğurabilir. ha işlemcinin fsb sini artırırsın ram 400 mhz ye kadar gelir fakat bu olaya biz overclock diyoruz ve bilmeyenler için kesinlikle sakat bir iş... yani hiç uğraşma 333 ten 400 e geçtiğinde de öyle gözle görülür ciddi bir artış bekleme zaten... yani bırak olduğu gibi kalsın.

+1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 23 Kasım 2005, 8:36:52 >
  • sana 333 ram destekli anakartı kakalamı$Lar..tabirden dolayı özür dilerim biz genelde böle dioruz buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ins

sana 333 ram destekli anakartı kakalamı$Lar..tabirden dolayı özür dilerim biz genelde böle dioruz buna

Dostum bilmeden konuşmayalım. o anakartın tabiki ddr 400 desteği var. 333 mhz de çalışmasının sebebini yukarda açıkladık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.