Şimdi Ara

P4 3200 LGA ---> AMD 64 bit e geçiş...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: maybera
    geri satmak - gibi bir ifade çok anlamlı olmuş....

• bu arada konuyu açan kişi neden hiç yorumda bulunmuyor??kendi konusu kendi ikilemde kalmış ama ortada kendisi yok
    internetimdeki sorunlar yuzunden cevap yazmakta geciktim..pardon..!

sanirim genel kani bu sistemin yok pahasina satilmasinin ve yerine su an icin cok da performans artisi saglamayacak olan yeni bir sistem alinmasinin dogru olmayacagi.ve suan ki ekran kartimin yetersizligi...
    son secenek ise AMD cift cekirdek teknolojili saglam bir atilim.sanirim bu da epeyce bir maliyet demek.
    sanirim yazilanlar beni ekran kartimi degistirerek bir sure daha devam etme yonunde bir karara yaklastiriyor...
    yazilan herbir kelime icin tekrar tesekkurler....

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: bozo

bencede hiç boşa para harcama. o parayla modifiye yap daha iyi. bende geçenlerde amd ye geçtim memnun kalmadım ve geri sattım bilgisayarı

hoca çok hassas cümleler kullanmışsın geçtim memnun kalmadım falan millete hazırda bekiyo valla her an kavga çıkabilir

evet...arkadaş yalan ın cılkını çıkarmış

bnde geçen P4 3.6 EXTREME EDITION aldım.....hiç beğenmedim..masaüstünde bnm amd yi geçemedi...iade ettim...

ayrıca arkadaşın eğitim seviyesinden de şüphe duydum...

birde GO.DPC deki şerefsizler gibi ' SATILAN MAL GERİ İADE ALINMAZ ' diye kağıt yapıştırsaydı

(arkadaşın söylediğiyle benim söylediğim lafın doğruluk oranı aynı)

1-Yalan söylemiyorum - amd 64 bit (venice 3000) sistem aldım ve memnun kalmadığım için sattım.
    2-grafik uygulamalarında işyerimdeki p4 2.8 e göre yetersiz buldum.
    3-eğitim seviyem yüksek okul, bilgisayar programcılığı. tartışmanın seyrini değiştirmeye yönelik aptalca bir ifade kullanmışsın.
    4-geri satmak ifadesi neden anlamlı olmuş? 1,450 ytlye aldığım sistemi 1250 ytl ye bir başkasına sattım. istersen faturanın fotokopisini sana gönderebilirim.
    5-yine aptalca kullandığın bir başka ifade. buna cevap vermeye gerek bile yok
    6-p4 3.6 senin sempronu geçemedi demek. benimki yalansa, seninki kuyruklu yalan. p4<sempron demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo -- 15 Ocak 2006 15:17:59 >

• hiç satma hocam ekran kartını değiş yeter
    Ryzen 7600X * Inno3d rtx 5070 * Samsung 34 Odyssey OLED G8 * Asus tuf gaming b650m-plus wifi * GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 DDR5 5600MHz CL30 * lian li A3 wood * Kioxia 2TB Exceria Plus G2 * Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 * ROG Strix Scope RX TKL blue switch * ROG gladius III wireless aimpoint * Razer Leviathan V2 * MSI MPG A750GF 750 W. *
  • Katılıyorum bozo dostum.işlemcim imzamda hodri meydan diyorum.Oyunda amd iyidir derim ama gerisinde inteli kötülemeyin lütfen.İsterseniz gelin karşılaştıralım oyun hariç işlemleri.Ve ayrıca oyun herşey değildir.Tamam oyun oynanmalıdır ama bu pekala intellede yapılır
    quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

bencede hiç boşa para harcama. o parayla modifiye yap daha iyi. bende geçenlerde amd ye geçtim memnun kalmadım ve geri sattım bilgisayarı

hoca çok hassas cümleler kullanmışsın geçtim memnun kalmadım falan millete hazırda bekiyo valla her an kavga çıkabilir

evet...arkadaş yalan ın cılkını çıkarmış

bnde geçen P4 3.6 EXTREME EDITION aldım.....hiç beğenmedim..masaüstünde bnm amd yi geçemedi...iade ettim...

ayrıca arkadaşın eğitim seviyesinden de şüphe duydum...

birde GO.DPC deki şerefsizler gibi ' SATILAN MAL GERİ İADE ALINMAZ ' diye kağıt yapıştırsaydı

(arkadaşın söylediğiyle benim söylediğim lafın doğruluk oranı aynı)

1-Yalan söylemiyorum - amd 64 bit (venice 3000) sistem aldım ve memnun kalmadığım için sattım.
    2-grafik uygulamalarında işyerimdeki p4 2.8 e göre yetersiz buldum.
    3-eğitim seviyem yüksek okul, bilgisayar programcılığı. tartışmanın seyrini değiştirmeye yönelik aptalca bir ifade kullanmışsın.
    4-geri satmak ifadesi neden anlamlı olmuş? 1,450 ytlye aldığım sistemi 1250 ytl ye bir başkasına sattım. istersen faturanın fotokopisini sana gönderebilirim.
    5-yine aptalca kullandığın bir başka ifade. buna cevap vermeye gerek bile yok

• kardeş xeonla sempronu mu karşılaştıracançok kızdın heralde semprona
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.