beyler benim amcam japonya'da sony vaio'nun kalite kontrol departmaninda mudur. bu fotografi hemen ona mail'ledim ve kontrol etmesini istedim, bu sisenin sahibi ile gorusmek istediklerini soylediler. durum ciddi galiba ve lafinizi yemek zorunda kalabilirsiniz ona gore!!!!!!!!!111 valandil
ORTADOĞU VE BALKONLARIN EN HIZLI NİCK ALAN ADAMI SENSİN BEEEE.VAR MI SENİN GİBİSİ.
quote:
Orjinalden alıntı: Kral Faruk
Arkadaşlar, tartışmayı ciddiye almıyorsunuz sanırım ama aynı şey bitmeyen pil olayında da yaşanmıştı. Ondan sonra niye Türkiye'de bilim gelişmez diye kara kara düşünürüz. Ben uğraşan arkadaşa kolay gelsin diyorum, siz de köstek olmaktansa destek olun, eleştirileriniz yapıcı olsun.
+++++++++++++++rep babs, helal
muhahaha ya bi üst konu açın arkadaşıda koyun hep bi konu açsın oraya gülelm bizde
quote:
Orjinalden alıntı: princo_budget
arkadaşlar bi yanlış anlamayı düzeltmek istiyorum. ben feyk değilim ve valandil denen adamı hayatımda görmedim. az önce tanıştık ve bana inandı(thx) bundan sonra beraber çalışıcaz.
bu arada hocanın eline üzüldüm dostum :(((((
ha ayrıca bu p4 değil diyen arkadaşa da demek istiyorum k bu sistem karma, p4 cpu ama görünümü amd. kabuk tasarımı daha iyi sogutma saglıyor. oq?? bilip bilmeden atmayalım pls.
O şişeleri Fanta üretiyo bu arada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme