Şimdi Ara

P35-DQ6 onboard ses sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ıkı gun once gıgabyte P35-DQ6 model bı anakart satın aldım ıslemcım Q6600,2gb hyperx 800mhz ram,saphıre X800gto2 ekran kartı elimde mevcut olan thermaltake tsunamı modelı kasama yerlestırdım buraya kadar hersey normal sıstem calıstırdım 250 gb sata hdd lısanslı xp pro sp2 kurdum.....
    daha sonra anakartın surucu dvdsınden yuklemeye basladım aygıtları hersey oldu fakat bı turlu onboard ses kartını tanımıyo devamlı audıo bus drıver dıye bı hata verıyo,uretıcının sıtesınden audıo ıle ılgılı suruculerı ındırdım genede aynı hataya devam edıyo makınayı kapatıp actıgımda yenı aygıt bulundu dıyıp surucu arıyo...sıtemızde baska bı bolumde boyle bı sorunla karsılasan bı arkadas daha var ama kımse yanıt vermemıs kendısıde sorunu cozduyse nasıl cozdugunu anlatmamıs bu konuyla ılgılı bı bılgısı olan varsa yardımcı olurmu...alakanıza sımdıden tesekkur ederımm

• bu konuyla ılgılı kımse yokmu eya bu anakartı kullanan ılgılı kısıler cevap verırse sevınıcem...
  • format atıp tekrar deneyecem kafayı yedirtti iyice bana
  • teğmenım uc format attım makınaya oda yetmedı hdd bıle degıstım ıkı sefer sıstemımde degısmeyen yanı denemedıgım kasa kaldı sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K8N Neo2-FX ethernet sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.