Şimdi Ara

P20 Lite 1949 Mi a2 lite 1299 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
5
Favori
49.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5m migros gebze center da 4 adet a2 lite var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bfc1928 kullanıcısına yanıt
    yok hocam teşekkürler. P20 lite bakıyorum ben. Mi a2 lite Esenyurt Torium da var bu arada bakan varsa. Sanal marketten sipariş verebiliyosun.
  • Bfc1928 kullanıcısına yanıt
    birçok yere sordum, maalesef yok...
  • hocam birden fazla bulursanız bana da haber verir misiniz, ben de arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Ben cihazı aldım bugün, yalnız ekran bana biraz fazla dar geldi kullandığım 5.5 inch 16/9 telefonlardan sonra. Ekran inç bazında daha büyük fakat uzun ve dar oluşu(kullandığım diğer telefonlara kıyasla) beni pek sarmadı kutusuna kaldırdım yarım saat kontrol ettikten sonra. Benim gibi savaş vermeden almak isteyen varsa 1280 liraya bırakabilirim (bana 1340’a mal oldu ne yazık ki yol parasıyla birlikte 😕 fazla acele ettim ürün satılacak diye 😁), sahibinden’deki amcalara da güzel bir orta parmak mahiyetinde olur diye düşünüyorum fiyat😁
    İlanı sahibindene koyun hocam
    Altınada şunu yazın
    Faturası 1299
    Benim de diğer satanlar gibi nakit ihtiyacım olurverdi telefonu alır almaz
    Yok yok alışık olmadığım için satıyorum
    Lakin tek farkla üzerine bindirmeden diye

• claxie kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da hiçbir yerde yokmuş. Bekliyorlarmış gelmesini. Balıkesir Edremit Kipa'da p20 lite var yakın olan varsa alabilir.
  • Antalya 5m de a2 lite siyah mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

İlanı sahibindene koyun hocam
    Altınada şunu yazın
    Faturası 1299
    Benim de diğer satanlar gibi nakit ihtiyacım olurverdi telefonu alır almaz
    Yok yok alışık olmadığım için satıyorum
    Lakin tek farkla üzerine bindirmeden diye

Alıntıları Göster
    Koydum hocam, biraz daha kibar bi dille anlattım durumu 😁 Muhtemelen 1250 civarına alan olur, olmadı 1200’e kadar yolu var artık, biraz fazla gaza geldik, ceremesini de çekicez. Ben de büyük hevesle aldım ama teşhirde ürün yoktu deneyemeden almak zorunda kaldım. Cihaz tatlı hoş da 1.5 sene 5.5 inch 16/9’a alışana pek tavsiye etmem, nerde benim yatay genişliğim demeyin sonra benim gibi 😅

• koroglu87 kullanıcısına yanıt
    bilgiler için sağolun hocam saf android bence de çok hoş değil, Lg arayüzü gerçekten güzel, kamera kıyaslaması yapsanız G4 ün kamerası dönemine göre hayli iyiydi ki hala iş görüyor, aslında benim G4te en büyük sorunum batarya onun dışında hala iyi telefon
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    G4 te batarya buyuk problem oda ekranla alakali sanirim gunes gordum 4 saatte bitio. Herseyi denedim ama olmuyo arkada calisan uygulamalari kapatan program satin aldim mucize batarya denilen deby batarya aldim bana misin demiyor. Sirf batarya probleminden dolayi denemk icin aldim a2 yide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Koydum hocam, biraz daha kibar bi dille anlattım durumu 😁 Muhtemelen 1250 civarına alan olur, olmadı 1200’e kadar yolu var artık, biraz fazla gaza geldik, ceremesini de çekicez. Ben de büyük hevesle aldım ama teşhirde ürün yoktu deneyemeden almak zorunda kaldım. Cihaz tatlı hoş da 1.5 sene 5.5 inch 16/9’a alışana pek tavsiye etmem, nerde benim yatay genişliğim demeyin sonra benim gibi 😅

Alıntıları Göster
    1299 a ilan goremedim ama 😁

• a2 lite aldım 1299 TL ye fazlasıyla iş görür. Bataryası çok hoşuma gitti yoğun kullanımda 1 günü rahatlıkla çıkarır. p20 lite ile aynı cihazlar p20 nin güzel yanı daha ince olması ama aradaki fiyat farkına bakınca 2a lite daha ağır basar. Birde bulunduğun il de kipa varsa oraya bakın neredeyse bütün stoklar kipalarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

1299 a ilan goremedim ama 😁

Alıntıları Göster
    1290'dan açtım hocam onay bekliyor. Letgo'ya da koydum epeyce mesaj gelmeye başladı, ne meraklısı varmış cihazın hala şaşırıyorum gerçekten 😅Buradan da bir arkadaş mesaj attı, o olumlu dönüş yaparsa ona 1280'e vermeyi tercih ederim. Letgo ahalisi çok sinir bozucu olabiliyor 10 lira için uğraştığıma değmez 😁
  • 4/64GB olan modeli bulamadık ne yazık ki. 3/32 GB olan modeli 1.299'a almaya değer mi? 4/64'ün girmesi beklenmeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

Bu mesaj silindi.
    İzmir 3 m bostanli migros da hala 3 tane 1300 tllik vardisabah 5 tane vardi simdi baktim 3 kalmisti hucumm

• A2lite kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi acaba. NFC özelligi var mi?

• Alan kullanan arkadaşlar varsa az kamera yorum yapsınlar çok mu kötü be 5s’ten geçiş yapıcam

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Batarya nin yuzdesini ana ekranda gorunur yapabildin mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.