Şimdi Ara

p2 ekran yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Lenovo p2 tel im ekranı tuş kilidini devreye sokunca ekran soluk bir renk oluyor. ve bu şekilde kullanınca ekran ın üst kısmı ısınıyor. sanırım bir VPN uygulaması kullanırken bir uyarı gelmişti arka plan ile ilgili ondan sonra oldu. Ayarları kurcaladım hatta fabrika ayarlarına döndüm olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • ısınmanın başlıca sebebi telefonda arka planda çalışan uygulamalardır. Arka planda çalışan ve kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak. örneğin HANGOUT gibi. Nasıl yapacağını biliyor musun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kota sız

    ısınmanın başlıca sebebi telefonda arka planda çalışan uygulamalardır. Arka planda çalışan ve kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak. örneğin HANGOUT gibi. Nasıl yapacağını biliyor musun?
    Yardımcı olursanız sevinirim. İşin anlamadım tarafı tel i elime alıp dakikalarca kullanıyorum herşey normal. Tuş kilidi devreye girince tel soluk bir ekrana dönüyor ve bu şekilde kullanınca tel in üst kısmı ateş gibi ısınıyor. Üç beş dakika bekleyince normal e dönüyor bu şekilde devam ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.