Şimdi Ara

P.O.M.E.M. ( Polis Meslek Eğitimi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
33.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    Ben kimyagerim, pomem'e başvurmayı düşünüyorum, fakat eğitim sonucu tam olarak ne iş yapacağımı bilmiyorum. yani devriye gezen polis mi olucaz, hırsız mı kovalıycaz, mitinglerde duvar ören polislerdenmi olucaz?
    Yoksa eğitimimize göre bir yerleştirme mi var? veyahut misal bilgisayardan anlayan gelsin, otur sen yazıcısın gibi bi askeri mantık mı var? :)
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)


    konuyu hortlatıyım istedim. yanıt verirseniz sevinirim.
  • ayrıca
    plis okullarındaki öğretmenler nasıl oraya atanıyor.
    ben bilgisayar öğretmenliği mezunuyum. pomem ile polis olsam sonra polis okullarına bilgisayar öğretmeni olarak atanabilir miyim. veya herhangi bir öğretmen olarak atanabilirmiyim.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ondadokuz

    merhaba
    Ben kimyagerim, pomem'e başvurmayı düşünüyorum, fakat eğitim sonucu tam olarak ne iş yapacağımı bilmiyorum. yani devriye gezen polis mi olucaz, hırsız mı kovalıycaz, mitinglerde duvar ören polislerdenmi olucaz?
    Yoksa eğitimimize göre bir yerleştirme mi var? veyahut misal bilgisayardan anlayan gelsin, otur sen yazıcısın gibi bi askeri mantık mı var? :)
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:)


    konuyu hortlatıyım istedim. yanıt verirseniz sevinirim.

    hocam 1.pomemim sınıf öğretmenliği mezunuyum.sorularına cevap vereyim.

    öncelikle hukuk fakültesi mezunu olsan bile emniyetin huhuk muşavirliğinde çalışamayabilirsin.Senin durumun tamamıyle bağlı bulunduğun il emniyet müdürünün kararına kalmış.İster seni yanında çalıştırır ister seni çevik kuvvete verir.İsterse sana işe gelmene gerek yok git maaşını çek sadecede diyebilir.
    Tamamen 2 dudak arasındasın.belirli bir mevzuat yok bu konuda.Hakkınıda kesinlikle arayamassın.

    benim 6 yılım doldu.Bana sorarsan pomemlilerin çoğunluğu bu meslekte umduğunu bulamadı.ve çok zorluklarla karşılaştılar.ben aslında istifa etmeyi düşünüyorum.Fakat silah beline girdiği zaman istifa etmen maalesef kolay olmuyor.birde tek maaş geçinmeye çalışıyorum.
    Sana tavsiyem mesleğe girmeden bir kere daha düşün ondan sonra kararını ver

    saygılar




  • valla polislik süper ya küçümseme olarak anlaşılmasın ama düz lisede okuyan össde de çok saçma bi puan alan arkdaşım bunun 2 yıllık olanına girdi ve gelecek sene 2500 liraya 20 yaşında çalışmaya başlıcak. o çalışmaya başlarken benim önümde daha 4 senem olacak üniversiteyi bitirmek için. zor ama kıyak meslek bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 5 Ocak 2012; 17:06:32 >
  • Düz tabanlar polis olabiliyor mu?
  • Arkdaşlar merhaba 2013 pomem hakkında birkaç bilgi almak istiyorum sizden. Turizm ve işletme mezunuyum 28 yasındayım bu sene polisliğe başvuru yapmak istiyorum ama kafama takılan birkaç bişey var Pomem için ayrı bir sınav var diyorlar kpss puanı önemli değil diyorlar. forumdaki yazılana bakıncada kpss puanı önemli diyorlar anlamadım acıkcası. Nedir bu işin aslı cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: judas01

    Arkdaşlar merhaba 2013 pomem hakkında birkaç bilgi almak istiyorum sizden. Turizm ve işletme mezunuyum 28 yasındayım bu sene polisliğe başvuru yapmak istiyorum ama kafama takılan birkaç bişey var Pomem için ayrı bir sınav var diyorlar kpss puanı önemli değil diyorlar. forumdaki yazılana bakıncada kpss puanı önemli diyorlar anlamadım acıkcası. Nedir bu işin aslı cevaplarsanız sevinirim.

    hocam bende 28 yaşındayım ve pomem i araştırıyorum ve askerliği tamamlamadığım için ne yazık ki bu sene giremiyorum pomem sınavlarına . Askerliği yapmamış adaylar için 28 yaşından gün almamış olmak askerliği tamamlamış adaylar için 30 yaşından gün almamış olmak kuralı var diye biliyorum . Kpss puanı önemli değil diye birşey yok ne kadar yüksek kpss o kadar şans demek birde fiziki yeterlilik sınavı var ve mülakat yani 3 aşamalı bir sınav kısacası . Kpss iyi bir puan + fiziki yeterlilik yani spor becerisi yüksek puan + iyi bir mülakat pomem den atanmanı sağlayacaktık burda en önemli mülakattır neden dersen kendini ne kadar iyi ifade edersen o kadar şansın olacaktır ama aldığın puanlar da göz ardı edilmez mülakatta en yakın arkadaşım 3 senedir sınava girip kazanıp hep yedek te kalıp atanamadı bu yüznden bende bilgi sahibi oldum diyelim bol şanslar




  • POMEM DE YAŞ ŞARTI 35 OLURMU?
  • Merhaba;

    eski bir konu olsa da yazmak istedim. hali hazıra bir bankada çalışıyorum 21.dönem pomem olarak girmiştim ve dün itibari ile acıklandı asıl aday olarak aksaray pomem geldi. Ancak bu aşamada evli ve cocuklu olduğum için kafam çok karıştı. İşten istifa edip gittiğim takdirde bütün düzenimi bozup gitmiş olacağım eğitim sürecinde maaş olmadığı için 5 aylık bir sürede cok büyük sıkıntı cekeceğim. Eğitim sonunda veya başında elenme ihtimali olması eldekinden de olma korkusu yaşatıyor. Bu aşamada doğu görevi de kafamda sıkıntı olarak durmakta eş ve çocukta olduğu için bu konuda fikir verebilecek arkadaşlardan destek bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.