Şimdi Ara

P.c kasası yandı sanırım (Acil yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce monitör karardı, kasanın kendine reset attığını düşündüm ama reset atmamıştı sonra 10 saniye falan geçtikten sonra kasa aniden kapandı. Ardından plastik kokusu geldi. Durum bu. Bilgisayarı tekrar açmaya korkuyorum biraz tecrübesizim. Ne yapayım sizce?

Edit: Pc. açılmıyor artık. Bir bilgisayarcıya götürecem bakalım sorun ne. Muhtemelen ups yanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 23 Mart 2019; 11:52:58 >

• upup
  • Genelde PSU yandığında plastik kokusu gelir. Benim kasada fanın kablosu eridiğinde böyle bir koku gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki işlemcinın yanma ihtimali var mı? işlemciye biraz yük binmişti çünkü. 2017 yılındı pc. yi toplamıştım işlemcinin markası amd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 22 Mart 2019; 17:14:43 >
  • up up. parça gitti mi sizce? yoksa fazla ısındığı için kendini korumaya alıp kapattı mı sizce? acil yardım arkadaşlar.
  • Kasayı yan yatır
  • eve gidince pc. yi çalıştırmayı deneyecem. bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A180 d alınacak acil yardım...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güç kaynağın yanmıştır yeni güç kaynağı al tak.
  • peki bilgisayarı çalıştırmayı deneyeyim mi? ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldığı zaman dikkat etmem gereken bir şey var mı?
  • Pc'nin yan kapağını aç bi incele orasıni burasını yanık bişeyler var mi dikkatlice incele bişey görünmüyosa yan kapak açık şekilde Pc'i çalıştır kulağını kasaya yaklaştır vızıltı falan var mi bi bak koku var mi bişey var mi diye. Baktın çalışmıyor bilgili bi Pc onarım merkezine git çünkü anlamadığını söylüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Yardım eden herkese teşekkürler.

Hocam pc. hiç çalışmıyor. Sanırım psu yandı. Bir bilgisayarcıya götürecem kontrol etsin bakalım sorun nerede.
  • Pubg oynadın de mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    ne alakası var pubg ile?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.