Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
178.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarını alıp şehir dışındaki anasına babasına yollayan bile var bir şey olmaz yani. koskoca okul 400 dolarlık pcnin peşine düşecek değil, 4 sene sonunda da muhtemelen aşırı ucuz bi fiyata da sana bırakırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artariel

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

yok ben bu verdikleri laptopa clean windows install yapacam. resmen program kirliliği var ya

Sözleşmede yapamazsın gibi durum vardı galiba.. Yoksa bende düşündüm temiz bir format atmayıda yemedi.. 2. Windows 7 yi kurmayı düşünüyorum

valla virüs programını silmeyin diyodu ben sildim gayet. bilgisayarı felç edici her programla uğraşmak zorunda mıyım visual studioyu bile zor açıyorum yükledikleri saçmalıklar yüzünden. şimdi öğrenci kimliğimle bedava win7 indiriyorum birazdan da komple format atacam

Ogrenci kimliginle windows 7 yi nereden indiriyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• microsoft student kampanyasıyla birlikte ozu.edu.tr uzantılı mailimizle kayıt olarak visual studio 2012den tut birçok hatta bütün microsoft ürünlerini bedavaya lisanslı indiriyorsun. lisansı eğitim süren kadar.
  • Ben valla avg'yi sınırsız yaptım öyle kaldı pek kullanmıyorum laptopu sadece ingilizceci ve business derslerimde işe yarıyor. E onda da youtube, word ve excel lazım oluyor o kadar.
  • beyler bu burs yatması için verilen kağıt vardı hani şu kayıt zarfından çıkan...orda şube adı ve koduna ne yazacağız bilen var mı?önceden hiç bankamatik felan kullanmadığım için bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dude de

quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

beyler bu burs yatması için verilen kağıt vardı hani şu kayıt zarfından çıkan...orda şube adı ve koduna ne yazacağız bilen var mı?önceden hiç bankamatik felan kullanmadığım için bilmiyorum

Hallettin mi bu işi? Bugün son günüymüş bende şimdi gördüm iyi ki hazırda hesabım vardı yazdım gitti. 17.00'a kadar açık öğrenci hizmetleri umarım yapmışsındır.

Yaptım ya eyvallah.Kartı aldığımız yerin kodunu felan yazcakmışız öğrendim
  • quote:

quote:

quote:

beyler bu burs yatması için verilen kağıt vardı hani şu kayıt zarfından çıkan...orda şube adı ve koduna ne yazacağız bilen var mı?önceden hiç bankamatik felan kullanmadığım için bilmiyorum

Hallettin mi bu işi? Bugün son günüymüş bende şimdi gördüm iyi ki hazırda hesabım vardı yazdım gitti. 17.00'a kadar açık öğrenci hizmetleri umarım yapmışsındır.

Yaptım ya eyvallah.Kartı aldığımız yerin kodunu felan yazcakmışız öğrendim

ne bursudur bu

• he alakam yok :P
  • quote:

quote:

yok ben bu verdikleri laptopa clean windows install yapacam. resmen program kirliliği var ya

Sözleşmede yapamazsın gibi durum vardı galiba.. Yoksa bende düşündüm temiz bir format atmayıda yemedi.. 2. Windows 7 yi kurmayı düşünüyorum

bu arada dostum aklıma takıldı biz hala aynı grupta olup hatırlayamadık dedik birbirimizi bir şey sorucam sen bugün gri bir tshirt mü giyiyordun ? genelde de beyaz tshirt mü giyiyorsun okulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

bu arada dostum aklıma takıldı biz hala aynı grupta olup hatırlayamadık dedik birbirimizi bir şey sorucam sen bugün gri bir tshirt mü giyiyordun ? genelde de beyaz tshirt mü giyiyorsun okulda

Yok hocam lacivertti .. Bir buluşma ayarlayıp tanışabiliriz aslında bütün DH liler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

Yok hocam lacivertti .. Bir buluşma ayarlayıp tanışabiliriz aslında bütün DH liler

o zaman ben karıştırdım biriyle

• Eğer su anda cekmekoye giden otobüsün içinde iseniz arkada ki beşliye dur deyin kafam ağrıdı sabah sabah nerden bu enerji.. : Akşam 10 da herkes sağlık merkezinde olsun genjler büyük Dh buluşmasını ayarliyorum .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynstaynz -- 28 Eylül 2012; 9:11:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çekmeköy emlak piyasasınından anlayan var mı? 1+1 veya 2+1, okul servisine ulaşımı rahat sağlayabileceğim bir yerde ne kadara ev tutabilirim?

okul servisiyle site önünden ulaşım neredeyse imkansız. taşdelen madenler servislerin nereden geçtiğini iyice öğrenip eğer güzergahta ev bulabilirsen ne mutlu.
    sinpaş aqua cityde 1+1 de 900 e kalan arkadaşım da var 3+1 600 e site havuzlu dairede kalan da var. kalite yer önemli tabi
  • Benim gibi hazırlıkta olup bayramdan önceki 2 gün derslere girmeyecek var mı? Cuma gününden bilet aldım 10 gün tatil yapıcam
  • Merhaba.

Üniversite Hakkında Öğrenci Gözüyle Bilgi Almak İstiyorum, Endüstri Mühendisliğini Düşünüyorum. Ortam, Dersler, Kampüs-Üniversitenin Yeri, Mezun Olduktan Sonra İş İmkanı Bakımından Değerlendirecek Olursak Düşünceleriniz Nelerdir ?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Merhaba.

Üniversite Hakkında Öğrenci Gözüyle Bilgi Almak İstiyorum, Endüstri Mühendisliğini Düşünüyorum. Ortam, Dersler, Kampüs-Üniversitenin Yeri, Mezun Olduktan Sonra İş İmkanı Bakımından Değerlendirecek Olursak Düşünceleriniz Nelerdir ?

Teşekkürler...

okulun her şeyi güzel bence, ama ödev yapmayı bilmen lazım çünkü ödeve boğuyorlar insanı hani kafanı kaldıramadığın zamanlar oluyor. Kampüs gayet iyi tek eksi yanı biraz uzak olması. Mezun olunca iş imkanına gelince valla daha mezun olmamıza var o yüzden bilemiyoruz ama okulda iyi puan tutturursan çok iyi yerlerde staj olanakları sunuyorlar. Bunu bize girmeden önce de söylemişlerdi zaten iyi yerlerde iş imkanına da sahip olacaksınız demişlerdi bu dedikleri şimdiye kadar tuttu demek ki mezun olunca iyi yerde iş imkanı olacaktır. Tabii ki bu dediklerim iyi öğrenci olursan geçerli şimdi okula hiç çalışmayıp 120binlerden giren öğrenci var ilk 30binden giren öğrenci var. İyi çalışan ve disiplinli olan en iyi mevkiye gelir.

• Sirf Erhan Erkut icin bile ozyegin tercih edilebilir aslinda.
  • Vay be, Aslında Güzel Ama Adı Neden Bu Kadar Duyulmamış Bu Üniversitenin yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Vay be, Aslında Güzel Ama Adı Neden Bu Kadar Duyulmamış Bu Üniversitenin yahu ?

valla kime göre duyulmamış desem?

eğer gazetenin sadece spor sayfalarını okuyan birini okuyan birine sorarsanız doğal olarak bilmez. Magazini takip ediyorsa popülerlik magazinse bilmez. Bu ülkede gerçeklik bu. 4 sene oldu okul açılalı yaptığı reklam şuana kadar olan aktivite ve başarısı zaten
  • Bu ara duyuru FEAS binasında internet hızı arttı 35 MEGABIT ile download yapabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.