Şimdi Ara

Ozyegin bilgisayar vs itu bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen itunun adi var ile baslamayin akademik kadrosuna bakrtim ayrica ing seviyesi de onemli genel anlamda karsilastiriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itü bilgisayar bence ikinci sınıf özel üniversiteler(bilkent,sabancı,koç... vb dışında) pişmanlıktır
  • Ozyegin 2. Sinif ni sizce

• 11111numara 1 kullanıcısına yanıt
    Ben 2,8k sıralama yaptım sizinle aynı durumdayım dün özyeğine gittim %100 tatmin olamadım hala özel diye kaygılarım var ama eğitim kadrosu iyi yurtdışı görmemiş hoca yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anecdote -- 22 Temmuz 2019; 15:0:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anecdote A kullanıcısına yanıt
    Neden tatmin olamadınız hocam

• Okul iyi güzel ama itü’den de mi iyi? Bir de bu forumdakiler özyeğini acayip gömüyorlar boş mu yapıyorlar yoksa haklılık payları var mı

Hocam direkt öğretim üyeleriyle görüşseydin keşke devlet üniversitelerinde bu imkan olmuyor egolu akademisyenlerden geçilmiyor tabi üniversitesine bölümüne göre değişir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc müh hocasıyla görüştüm yanlış hatırlamıyorsam silikon vadisinde çalışmış mti gibi yetlere misafir öğretmen gitmiş okulu övüyordu. Ayrıca daha yeni yapay zeka merkezi açmışlar

• hocam özyeğini gezdim ben kampüsü falan pek hoşuma gitmedi.Ayrıca sanırım denkliği de yok (gerçi itüde var mı onu da bilmiyorum araştırmak lazım) bence itü>>>özyeğin.

Ituye gore ing seviyesi daha iyi taninirligi zamanla olacak bise ama bilmiyorum kararsizim siz gezmissiniz ne guzel ozelden konusalim biraz

• Kampüsü çok güzel yalnız sadece konumu kötü bir yerlere giderken toplu taşıma yetmiyor

• 2018 en iyi kampus secildi ozyegininki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.