Şimdi Ara

Özür dilerim buraya yazmamam gerekirdi ama acil lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler hepsi buradadan kulaklık sipariş verdim. Sonra havale ile iş bankasına gittim adamlar gönderme ücreti olarak benden 12,5 ytl istediler sonra bana dediler hesabı olan birini bul dediler. Bende buldum sonra o bulduğum kişi bana netten yapabileceğimizi söledi. Ben de ii yapalım dedim yaptık şimdi gönderen kısmına benim adım değil o arkadaşın adı yazıyor. Açıklama kısmında ise sipariş nomu yazdım ve kendi adımı soyadımı yazdım. Sonra D-Market ... e gönderdik(İş bankası ayaspaşa şubesine) şimdi hepsi buradaya girdim para yatırılmamış diyor şimdi benim ne yapmam lazım müşteri hizmetlerine msj da attım cevap vermediler ben şimdi ne yapacam acaba bu adamlar siteyi mi daha güncellemediler anlayamadım. Bana yardım ederseniz acil sevinirim. SAYGILAR!!!!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• biraz sabret ve yarın olsun...
    sonra msjına cevap gelmezse telefon etmeyi dene
    hepsiburada da yanlış olacağını sanmıyorum.
  • bu işlemi bugün mü yaptın hemen güncelleme yapmıyorlar merka etme birde sana geliceğini ismini verdiğin adama gelse ondan alırsın neden böyle düşündüğünü anlamadım inşaallah problem yaşamazsın
  • Şubelerde netmatik die bir cihaz var, onunla çok ucuza yapabilirsin havaleleri, neden öyle yapmadın?
  • banada aynısı oldu.maıl attım sızı sıkayet edecegım dıye.yaptıgınız ıs bukadar sızın dıye.kotuleyecegım sızı falan fılan dedım ole bır maıl attım.hemen cepten aradılar ve ertesı gunde kendılerı kargo ucretını karsılayıp bana malzememı gonderdıler ama bu hepsı burda deıldı baska bı fırma ıdı. tam 2 hafta gecıkmelı teslım aldım ama sonuc olarak aldım :)
  • abilerim çok teşekkür ederim hepinize bekleyeceğim yarına kadar inşallah bir sonuç alırım. Şubelerde netmatik diye bir cihay nerde var buarada adam bende yani banka gönderme bedeli olarak 12,5 ytl istedi bunu biliyormusunuz ben bu netmatikle kaç kuruşa yollarımki birde akşehirde var mıdır bu cihazdan?????

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• BEN ÇOK SIK ALIŞ VERİŞİM OLUR HEPSİBURADADAN

1: İDEAL K.KARTIN VARSA VE ÖDEMEYİ İDEALLE YAPARSAN ÖDEMENİNDE Bİ KISMINI İDEAL PUANLA YAPARSAN KARGOYA ÜCRET ALMIYORLAR

2: EN GEÇ 3 GÜN İÇERSİNDE ÜRÜN YOLLANIYOR

3:BENDE KULAKLIK ALDIM VE BANA YOLLADIKLARI EN HIZLI ÜRÜN KULAKLIK OLDU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.