Öğrenci adamız bi kahve + bi dilim pastaya 15 lira versek 25 yemeğe versek, 10 lirada bahşiş veririz
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
Öğrenci adamız bi kahve + bi dilim pastaya 15 lira versek 25 yemeğe versek, 10 lirada bahşiş veririz
bahşişi en fazla hesabın %10'u kadar tut
Liva Pastanesenin pastaları harika...
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
quote:
%10 deilde 10 dabiri kadar tutsak olmamı
quote:
Orijinalden alıntı: Dextercrime
Bir ara almıştım.Gerçektende çok güzel.Tavsiye ederim.Tabi biraz tuzlu.
nasıl yani pastaya tuzmu atıyorlar? bide 35 liramı vericez tuzun kilosu kaç para ki... benim bildiğim pasta tatlı olur. tuzlu kuru pastayı bilyorumda yaşını ilk defa gördüm
adamlar yolunu bulmus,15 liralik pastayı 35liraya satıyorlar hemde bu pastayı daha guzel yapan pastaneler varken ,sadece isim sattırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
quote:
nasıl yani pastaya tuzmu atıyorlar? bide 35 liramı vericez tuzun kilosu kaç para ki... benim bildiğim pasta tatlı olur. tuzlu kuru pastayı bilyorumda yaşını ilk defa gördüm
laptopı kapatan adam.gif Lanet olsun bulamadım biri koysun şu gifi
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
quote:
İyotlu tuz hem pahalıdır hemde lezzetli. Pastalar onsuz olur mu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EaGamesRulez
Kaç para
35 lira
Babam daha iyisini yaptığı için problem yok ve daha ucuz. 10 kişilik birde pasta 35 TL kazığın alası.
quote:
quote:
ya haklısın da şimdi öğrenci adam olduğumuz için 3-5 lira bırakınca darılırlar
Param yok alcak
takipteyim beyler. cuma günü avmlerden birine gitçem alırım hangisini önerirsin ogameci ilk seefr yicem özsütten
@ogameci hocam afiyet olsun her gün koca bir pastayı mideye götürüyorsun sanırım. kilo problemin yokmu? ben bir patates kızartması yedim diye 1 saat koşuya çıkıyorum psikolojik.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkLuck.
@ogameci hocam afiyet olsun her gün koca bir pastayı mideye götürüyorsun sanırım. kilo problemin yokmu? ben bir patates kızartması yedim diye 1 saat koşuya çıkıyorum psikolojik.
kaç kilosun hocam ya
quote:
Orijinalden alıntı: benii7bitirdi
quote:
kaç kilosun hocam ya
kilom normaldirde,verdiğim kiloları tekrar almak istemiyorum o açıdan.
quote:
Hergün 20-30 dakika arasi interval koşu yapıyorum.
6-10 km/S hızla
1.80 boy, 78kg
quote:
Orijinalden alıntı: byozyky
takipteyim beyler. cuma günü avmlerden birine gitçem alırım hangisini önerirsin ogameci ilk seefr yicem özsütten
valla dostum, bitter çikolatayı seviyorsan kestaneli tavsiye ederim.
Fresh tat seviyorsan, meyve bahçesi.
Cheesecake tarzi seviyorsan, özsüt'ün aynası.
Bugün aldım öyle ahım şahım bir şey değil basmışlar kremayı pek beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: promise89
quote:
Orijinalden alıntı: Janine
Sevgilimin doğumgününde bende burdan almayı düşünüyorum ama tabi fiyatlar kafamı karıştırıyo
Sevgiline ananaslı pasta mı alınır? hanzo
Ne kadar saçma ve gereksiz bir yorumdur.
Neye dayanarak böyle bir yorum yaptığını, nasıl bir düşünceye sahip olduğunu merak ettim.
quote:
quote:
Ne bahşişi ya, bahşiş kelimesini duyunca garibime gitti.
Hocam ağzının tadını bılıyorsun.küba puroların olsun boris kaymakların olsun. takipçinizim