Şimdi Ara

Ozone Blast 4hx vs Kingston HyperX Cloud ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gaming set dizmeye başladım ve kulaklık konusunda baya bi kararsızım.. Başlıkta vermiş olduğum 2 kulaklık arasında hangisini seçmeliyim ? İkisi arasında ki farkı veya 7.1 ses kartlı olan önerebileceğiniz 400 TL'yi aşmayacak bir kulaklık var mı ? Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkkürler. Mümkünse troll gelmesin.

• Almasam da zamaninda Hyperx cloud serisini çok araştırdım. Türkçe ve İngilizce internetteki tüm incelemeleri okudum tüm videoları izledim.

Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak fiyatından çok daha üstün bir kulaklık. Ama iki ve bir arasında jak farkı var onu iyice araştır öyle al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud 1 de 7.1 yok normali zaten yokda sanalda yok cloud 2de sanal 7.1 var bu sanal 7.1ler için çok tartışma var g930daki gibi çoğunluk kullanmıyor bende sanal 7.1in gereksiz olduğunu düşünüyorum beklenen performansı vermiyor en mantiklisi düz cloud 1 almak çok rahat bir kulaklık ve fiyatina gore çok iyi cloud 2 ile arasındaki tek fark sanal 7.1 fiyat farkına değmez amazondan indirim denk getirip alabilirsin

• Steel series den şaşma.Frost blue fena değil, tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.