Şimdi Ara

Özlemini çektiğimiz akıllı saat geldi mi? Casio'nun yeni modelini kullandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akilli saat konusunda bence casio digerlerinden daha basarili olacaktir. Cunku adamlarin isi saat once tokezlerler sonrada saglam bir sekilde yola devam ederler. Buradaki anlatimda camindan bahsedimemis. Cogu akilli saatten cok daha basarili bence ama cam safir mi yoksa gg mi belli degil.

  • casio çok geç kaldı.

  • Casio nun eski modellerinin gösterildiği kısımda aklıma nokia geldi. Geçmişte telefon piyasasında nokia nasılsa casio da saat piyasasında öyleymiş. Böyle firmalar günümüzde de lider konumda olsa ve yenilikçi üretimlerine devam etseler keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casio'nun akıllı saat işine girdiğini duyunca heyecanlandım ama saati görünce hevesim de fazla durmadı yerinde. Casio'dan beklemediğim bir saat.
    Tamam dayanıklı, sağlam bir saat ama Android Wear saatlere genel manada kattığı yeni bir şey yok. Tamam yürüme koşma uygulamaları falan var ama ne kadar işe yarıyor. En azından bir GPS olmasını beklerdim böyle bir cihazda. Nabız ölçme vs. işe yarayabilirdi ama diğer eksiklikleri varken çok da önemli gelmedi.

    Outdoor diyebileceğimiz dış aktivite kulvarında hala benim için lider Garmin Fenix 3. Tamam, Suunto Ambit'ler gibi değil GPS'i ama daha akıllı. :) 24 saat açık ekran, BT açık iken bir haftadan uzun giden şarj süresi, 18 saate kadar GPS aktivitesi. Su geçirmez ve sağlam.
  • Casio alti depth meterim var sanırm 94 yılında almıştım hala çalışıyor ara ara takıyorum. Bu akıllı saat işini kıvırırsa casio kıvırır ilk foto çeken telefonlar çıktığında resim çeken saat yapmışlardır bu akıllı saat işi için geride kaldılar ama arayı hızlı kaparlar.

  • Saatin fiyatı global pazarda öne çıkmasını engelleyecektir. Daha rekabetçi bir fiyatla gelseydi hacimli satış yapabilirdi.

  • Sevmedim güzel değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmedim güzel değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi, sen donanimhaber`in en degerli calisanisin. Zaman icinde kendine kattiklarinla bilgi dagarcigini surekli genislettigini bize gosteriyor ve hissettiriyorsun. Gerek bir microchip mimarisi anlatirken gerekse fuarlarda konustugun duzgun grammar olsun bunu bize gosteriyorsun. Senin orada olman forum icin buyuk bir kazanim. Onumuzdeki zamanlarda seni buyuk sirketlerin basinda CEO olarak gorelim. Video icin tesekkurler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

    Saat işini uzmanından öğrensinler Casio yine sağlam bir cihaz üretmiş helal Pil sorunu da ancak yeni bir keşifle çözülür kanısındayım.

    Katılıyorum, zaten akıllı saatlerin önündeki engel pil şu an. Şu an piyasadaki ürünler bence alınmaz, ama ileride sorun çözülürse bu segmentte Casio'nun iyi işler çıkaracağına şüphe yok.
    Şu an akıllı saat yapmak için ya monochrome ekran kullanılacak ve işletim sistemi olmayacak, ya da yine işletim sistemi olmadan E-ink ekran kullanacak, firmware tabanlı çalışacak.
    Lcd/Oled kullanan ve mobil işletim sistemine sahip bir akıllı saatin o kadar ufak bir pille uzun süre çalışması mümkün değil. Teknolojinin sınırlarını aşmak için ufak alana çok güç depolayabilen bataryalar olması lazım.




  • Lüzumsuz bir cihaz daha insanları yolmanın başka bir yoluda diyebiliriz. sürekli cep telefonu yanımızdayken ufacık ekranlı saate neden bağlı kalmak zorundayız ki şarjı bir gün ancak gidiyor zaten

  • Casio Casiodur.

  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan bağımsız "olamaz" demedim "olmaz" dedim dikkat ettiysen. Akıllı saatler telefonların yerini almaya çalışmıyor. Amaçları telefonla birlikte çalışıp, şu saatte toplantın var, bu seni aradı, şu seni face'den dürttü gibi bildirimleri göstermek. Yoksa telefonların 5.5" olduğu günümüzde full donanımlı s820 işlemcili, 4gb ramli, 13mp kameralı, 4g uyumlu bir saat bile yapsan kimse telefonunun yerine kullanmaz. Pil konusunda çözüm çok basit e-ink ekran, şimdi sadece görsele oynuyorlar. O mükemmel canlı renklere sahip Amoled ekran yerine e-ink yapsalar beğenmeyenler olacak. Neyse bakalım 2-3 sene içinde akıllı saatler nasıl gelişecek merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun casio ile bi alakasi yok saat lede alakasi yok sadece saati de gosteren akilli bi alet casio nun bunda basarili olacagini sanmiyorum bunun icin yazilim ve dujital donanim lazim

  • eski casio'ların karizması hala yerinde
  • fena değil fakat fiyatı pahalı gibi.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Akıllı saat 5 inç ekrana sahip olmak zorunda degil. İnsanların onu tercih etme nedeni ekran boyu değil zaten. Temel bilgisayar işlemlerini yapıp telefon özellikleri olan akıllı saatler üretiliyor. Uyduya bağlanıp yol tarifi veren kol saati isterim ben ama henüz tam olmuş bir saat göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01

    Saat çok hoş görünüyor. Fakat bu saatteki en büyük eksiklik casio'nun bu modelde güneş enerjisini kullanmamış olması. G-shock modellerinin bir kısmında güneş enerjisi kullanan casio bu modelde de bunu kullanmalıydı, belki bu sayede devamlı kullanılamaz fakat belkide 1 günlük batarya ömrünü 2 güne çıkartabilirdi. Saatlerin batarya ömrü 1 haftayı bulmadığı sürece hayatta almam, sonuçta bu bir saat, pilini kontrol etmek zorunda olmamalıyım

    Aynen öyle. Henüz oturmamış bir ürün kuşağı akıllı saat. Am . Şeyin akıllı adı altında dijitalleşmesi canımı sıkıyor. Bu da ayrı bir konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarimi gayet guzel akilli saate ihtiyacim olsaydi bunun cikmasini bekler alirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meta80

    Casio Casiodur.

    Hakkaten mi ben de q&q falan sanıyodum oha lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.