Şimdi Ara

Özgüven eksikliğim var nasıl aşarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piskologa gıtsem nasıl asabılcegmı solermı acaba ,sizin tavsıyelerınız varmı sunu sunu yap dıye

• Özgüven eksikliği sanırım pek samimi olmadığın kişilerle konuşmaktan çekiniyorsun , toplum içinde yabancılık çekiyorsun.

Pek samimi olmadığın kişilerle konuşurken kendini yakın bi arkadaşınla konuşuyormuş gibi hissetmeye çalış belki biraz biraz aşarsın
  • Aşamazsın. Sen sümsük, küçük, ergen bir hiçsin !
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Özgüven eksikliği sanırım pek samimi olmadığın kişilerle konuşmaktan çekiniyorsun , toplum içinde yabancılık çekiyorsun.

Pek samimi olmadığın kişilerle konuşurken kendini yakın bi arkadaşınla konuşuyormuş gibi hissetmeye çalış belki biraz biraz aşarsın

Aynen ılk cumlendekı gıbı , ama ıkıncı cumlendekını denedım olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

quote:

Özgüven eksikliği sanırım pek samimi olmadığın kişilerle konuşmaktan çekiniyorsun , toplum içinde yabancılık çekiyorsun.

Bende de benzeri var sesim çıkmıyor Böyle nasıl diyim ayna karşısında falan provalar yap işte nasıl görünüyorsun falan onlara bak dışarıdan nasıl görünüyorum acaba endişesinden dolayı bu özgüven problemi yaşıyor olmalıyız.

• nasılsan öyle davran olmadıysa arkadaşlarına balgam at rahatlarsın
  • quote:

quote:

quote:

Bende de benzeri var sesim çıkmıyor Böyle nasıl diyim ayna karşısında falan provalar yap işte nasıl görünüyorsun falan onlara bak dışarıdan nasıl görünüyorum acaba endişesinden dolayı bu özgüven problemi yaşıyor olmalıyız.

haha bu kadar olur aynen öyle ya :D sesim cıkmıor ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dehb ile nasıl yaşarım?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç film izle seni kendine getircek filmler bu kişiden kişiye değişir ama genellikle Forrest gump Fight Clup green street hooligans bu filmler iyidir dram içerir
    Herkesde öylemi bilmiyorum ama bendede özgüven eksikliği var bazı filmleri izleyince etkisinde kalıyorum bu sorunu aşıyorum eskiden kızlarla konuşamazdım ne biliyim kızarırdım falan ama şimdi öyle bi sorunum yok gayet rahatım biriyle konuşurken yada bir ortamda sohbet ederken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessive

Bir kaç film izle seni kendine getircek filmler bu kişiden kişiye değişir ama genellikle Forrest gump Fight Clup green street hooligans bu filmler iyidir dram içerir
    Herkesde öylemi bilmiyorum ama bendede özgüven eksikliği var bazı filmleri izleyince etkisinde kalıyorum bu sorunu aşıyorum eskiden kızlarla konuşamazdım ne biliyim kızarırdım falan ama şimdi öyle bi sorunum yok gayet rahatım biriyle konuşurken yada bir ortamda sohbet ederken.

Green street hooligans izle yalnız 1.filmini izle.Kendine gelirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

nasılsan öyle davran olmadıysa arkadaşlarına balgam at rahatlarsın

mantıklı
  • Eskiden kız içinde sesim hiç mi hiç çıkmazdı şimdi biraz daha açıldım artık seneyede
  • Eve gecince bakarım filmlere
  • Bu işler filmle düzelcek gibi degıl abı ya sanmıorm bı faydası olacagnı
  • Bi kaç kez rezil ol geçer. Arkadaş ortamında sana gülmeleri kötü birşey değil. Tanımadığın insanların gülmesi ise hiç kötü değil çünkü tanımıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Bi kaç kez rezil ol geçer. Arkadaş ortamında sana gülmeleri kötü birşey değil. Tanımadığın insanların gülmesi ise hiç kötü değil çünkü tanımıyorsun

Hep yere falan düştüğümde ben de bana gülenlerle beraber gülerim. Çünkü komik bir şey, başkası düşse ben de gülerim. Ama kalktıktan sonra o acıyı hissettiğim zaman. Resmen yerdeki buz elimi deliyordu.
  • Tek kural Bilgisayarından kurtul !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türk_

Tek kural Bilgisayarından kurtul !!!!

Bilgisayar müh. okuyorum
  • Bendede var bunun tek çözmünü güven eksikliği olan şeylerin üstüne gitmek kızlardan mı çekiniyorsun o zaman kızlarla konuşmaya çalışacaksın hergün bir kıza yolsa saatini sor teşekkür et yoluna devam et bir süre sonra hiçbir kızdan çekinmeessin yada toplum içinde konuşamıyormusun git bir işe gir zamanla seni kimse susturamaz ...Sen özel bi durum varsa söyle yardımcı olalım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Türk_

Tek kural Bilgisayarından kurtul !!!!

Bilgisayar müh. okuyorum

o anlamda demedim
  • spor yap ;) vücudunu şekle sok. slim fit giymeye başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Glorious_ -- 2 Şubat 2012; 20:20:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.