Şimdi Ara

Özgün Satılık Makaleler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özgün güncel satılık makaleler ve makale yazarlarıhttp://www.organikmakale.com/gonullu-yazar/makale-satmak-istiyorum/

• makale başına çok düşük ücretler veriliyor.bana göre gerçekten yazı yazmayı seviyor olmak lazım böyle bir işten para kazanabilmek için.
  • Bence az değil 2, 8 tl gunde 15 makale yazıyorum gün de 42 tl 8 saat calisan hamal alamiyor o parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest piyasa istediğiniz fiyata satabilirsiniz sitemizde 655 makale var günlük 2200 tekil ziyaretçimiz mevcut tüm yazarlar istediği siteyle çalışabilir. Aynı zamanda kim senin parası bizde kalmadı allah şükür harama ihtiyacımız yok bazı siteler gibi.

aylık 300 -400 tl ödeme yapıyoruz ilerleyen zamanlarda 1000 tl bütçe hazırlamak istiyoruz.

Bu arada günde 30 40 makale satın alıp inecelemek siteye eklemek koay bir iş değil. Ödemeleri tek tek düzenlemek problemsiz insanları mağdur etmeden 1 kişi ile çalışmak kolay değil siz 300 kelimeyi 5 tl sattığınız siteleri yazın hemen ödeme yapıyorsa bizde yazıp para kazanalım ozaman???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.