Bildirim
Özentiymişim haberim yok lol.gif
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorun onu dinleyemeyip seni kıskananda kardeşim -
Dinlediklerin neler? aralarında tutarsızlık ya da özenti bir grup varsa normaldir. Ama dinlerken birşey merak ediyorum. Sözlerine bakıyor musunuz? -
he de geç öyle diyenleri -
quote:
Orijinalden alıntı: Palatine
Dinlediklerin neler? aralarında tutarsızlık ya da özenti bir grup varsa normaldir. Ama dinlerken birşey merak ediyorum. Sözlerine bakıyor musunuz?
aslında ilk başlarda ingilzcemin ilerlemesi için dinliyorum sonradan hoşuma gitmeye başladı. Evanescence, Linkin park, Eluveitie ,Rammstein, system of a down un 2 şarkısını arada bi dinliyorum. sevmem kendılerını zaten.
şarkı sözlerine herzaman bakarım bakmadanda anlarım zaten küfürlümü vs. falan. hele bazıları belkileri küfür ediyorlar şarkıda sana diyenlere bitiyorum ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X