Şimdi Ara

Özel Yurt Ücret İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, üniversite okul dönemi boyunca toplam 6500 olmak üzere 9 aylık senet imzalamıştım. Girişte 650 nakit vermiştim. Mart ayının başında da 1 taksiti ödedikten hemen sonra tatil girince devreye aslen yaşadığım şehre geri döndüm. Şimdi yurttan arayarak biz özel olduğumuz için, burası da apart vs. gibi bir şey geçiyor diyerek avukata da sorduk devlet kendi yurtları için ücret almıyor ama siz öğrencinin sizi arayarak fiyatta anlaşmaya varmanız gerek dedi. Başka birisi kabul etmemiş ücret ödemeyi, onun eşyalarının listesini mi ne almışlar. Kalan tutardan keseriz 1000TL verirsin mesela gibi konuştu. Hani normalde kalacağım aylar hesabından kaldığım süreyi falan toplayıp çıkarınca ben zaten kaldığım sürenin fazlasını dahi ödemiş oluyorum. Bu süreçte ne yapabilirim? Böyle bir anlaşmaya varmak zorunda mıyım? Şunu da belirteyim bizim okulun kararı 2 haftalık yüzyüze finalin olacağı, yani 2 hafta daha orda kalacağım gittiğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 14 Nisan 2020; 18:52:28 >

• Hani normalde kalacağım aylar hesabından kaldığım süreyi falan toplayıp çıkarınca ben zaten kaldığım sürenin fazlasını dahi ödemiş oluyorum.

anlamadım??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PONRO kullanıcısına yanıt
    9 aylık okul süreci için 6500 istiyor, 6500/9 722TL küsür ediyor. 2 hafta kalacağımı daha hesap edersek 7 ay kalmış olurum, 722*7 5054TL eder. Ben 650*8 5200 ödedim.
  • özel yurtlar hırsızdır.normal istemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde senet var, bir kısmını toplu ödeyip çıkmaya bakın, ne kurtarsanız kar maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    İşte takıldığım nokta burası, evet senet var ama ben o senede bu hizmeti alacağım süre için imza attım. Bana da okul süresini taahhüt ettiler, ben o hizmeti böyle bir olağanüstü durumdan dolayı alamadığımdan dolayı yine de ödemek zorunda mıyım?
  • orda kalmadığını ve artık kalmayacağını noter onayı ile belgelendir

zamanında kardeşim bu şekilde ödemekten kurtuldu şu an ki yasaları bilmiyorum ama sormanda fayda var

zaten olağan üstü bir durumdayız elinde olan birşey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • profesöre_sor P kullanıcısına yanıt
    Kime soracağım işte, kime soracağımı bilmiyorum.
  • Gidiyorsun notore sözleşmemi fesh ediyorum diyorsun neden veriyorsun evi beğenmedim eksik yerleri var sözleşmeden açık bul basit bişi yada durumdan faydalan iptal ettir . Arkadaşım geçen yıl yaptı iyi ısınamıyorum çıkıyorum diye noter üzerinden bilgilendirdi seve seve geri verdiler. :)

• AYasinYldz A kullanıcısına yanıt
    Yani şu durumda bir kusur söylemem absürt olur o kadar kalmışken, tamamen durumdan dolayı fesih istiyorum. Şöyle de bir şey var ama, sözleşme vs. hiçbir şey yok. Yalnızca ve yalnızca ayların hangi gününde ne kadar ödeyeceğime dair senet parçasına imza ve adres bilgilerimi yazdırmışlardı.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle yap sen yine ihtar çek noterden kalmıyorum senetlerimi geri aide edin diyerek ki şöyle bir durum var senetleri mahkemeye vermesi kendi açısından zararlı olucaktır ortada sözleşme vs yok korkma adam daha çok zararlı çıkar bu durumda sen noterden çıkışını yap senetleri teslim et de yada mahkemeye gidebilirsin diyebilirsin emin ol hiçbirşey yapamaz sözleşme vs yoksa
  • AYasinYldz A kullanıcısına yanıt
    Zaten senet olmadığından dolayı ben de böyle düşünüyordum fakat telefonda her ihtimale karşı, ki büyük ihtimalle korkutmak amacıyla avukata herkesin eşyalarını listelettik dedi. Gidip de eşyalarımı vermemesi gibi bir durumda ne yapabilirim?
  • Mücbir sebep olayını araştır. Ben de özel yurtta kalıyorum ve 2 tane dilekçe attım artık yurtta kalmıyacam , depozitomu geri verin falan diye daha ses çıkmadı. Herkes çıktı zaten yurttan.
    Özel yurtlar da meb e bağlı cimer den adam gibi olayı yaz belki bir ise yarar şikayet eden vs de çoksa belki hesaplar ertelenir vs

Eşyaları git işte seve seve verirrr. İlk giderken kamera kaydı açıyorsun videoya alıp eşyalarımı alıcam diye adam caz yaparsa git polise al

• benim de apart meselesi var daha para istemediler fakat gidince nisanın parasını isteyecekler mi bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.