Şimdi Ara

Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
87
Favori
12.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum Nasıl Yapıldığı Hakkında Video Yada anlatım vrmı
  • Bunlar büyük simgelerde neden kullanılamıyor ya da ben mi beceremedim
  • reserved yapayımda akşam bakarım
  • Eline sağlık.
  • Ufak bir arşivi paylaşayım.
     Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]
  • Elinize sağlık hocam. Dizi klasörünü indirdim. Şimdi yapacağım
  • keşke boyutu 512x512 olsaydı o zaman işime yarardı
  • konuyu bi uplayaayım da görmeyenler de görsün.

@Ed Wood hocam elinize sağlık öncelikle. *.psd olarak şablonu var mı? ben de kendim için yapacam birkaç klasör

edit: üsteki mesajın birinde bahsedilmiş. devianart sitesinde folder icon template şeklinde ararsanız psd formatında boş kalıbı bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 6 Aralık 2015; 18:43:40 >
  • Takip güzel şeyler var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Top Gear var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]
  • @Ed Wood hocam hala yapıyormusunuz bilmiyorum. Emeğe saygısızlık gibi olmasın, ben de buradan görmüştüm. Sonra bulamadıklarımı internetten bakmıştım.

Deviantart diye bir site var. Orada dizi veya filmin adını yazıp kategorilerden ''customization>icons>os'' işaretleyerek istediğinizi indirebilirsiniz.

@CeremiKılarksın
     Özel Yapım Dizi ve Film Klasörleri (Müthiş Görünüm) [LİNK İÇERDE] [Part 2 Geldi!]
    bu png. ico'ya çevirmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 9 Aralık 2015; 3:05:08 >
  • Konuyu görür görmez son yıllarda zor da olsa zaptedebildiğim arşivci ruhum kabardı yine. Sırf bu görünüş için tekrar arşiv yapabilirim. Pc'de izlemeye yönelik, YIFY gibi bir kaynak var mı boyutu düşük ama görüntü kalitesi iyi olan film ve diziler için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Konuyu görür görmez son yıllarda zor da olsa zaptedebildiğim arşivci ruhum kabardı yine. Sırf bu görünüş için tekrar arşiv yapabilirim. Pc'de izlemeye yönelik, YIFY gibi bir kaynak var mı boyutu düşük ama görüntü kalitesi iyi olan film ve diziler için?

MkvCage ve Anoxmous var. Bunların çoğu sunumu YIFY'den daha iyi diyebilirim.
  • akşama bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

@Ed Wood hocam hala yapıyormusunuz bilmiyorum. Emeğe saygısızlık gibi olmasın, ben de buradan görmüştüm. Sonra bulamadıklarımı internetten bakmıştım.

Deviantart diye bir site var. Orada dizi veya filmin adını yazıp kategorilerden ''customization>icons>os'' işaretleyerek istediğinizi indirebilirsiniz.

@CeremiKılarksın
    bu png. ico'ya çevirmeniz lazım.

Teşekkürler

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Eve geçince bakacağım güzel bir çalışmaya benziyor.

• Hocam hala yapmaya devam ediyor musunuz ?

• Güzel Hocam şöyle sinemadaki gibi poster yapmaya çalışıyorum bende
    Yapınca yayınlarım

• Yenı yeni kullanmaya başladım . hem eğlenceli . hem de kendine has işler hazırlayabiliyosun .

tek kötü tarafı .

aslında hem ii hem kötü tarafı detaylı olması . bazen can sıkabılıyo

yardım isteyenler burdaki linkte detaylı videolu anlatım var

https://www.youtube.com/watch?v=OQf7G1L1ff8

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.