Şimdi Ara

Özel Üretim PS4 Kolu / Scuf 4ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Özel Üretim PS4 Kolu / Scuf 4ps
    Çok az kullandığım controller'ımı oyunu bıraktığım için satmak istiyorum.Cihaz elinizin tam oturması için özel tasarlanmıştır.Arka tarafında grip ve 2 adet pedal bulunmakta bu pedallar genellik FPS oyuncularının işine yarıyor.Örnek olarak Destinity veya Cod gibi oyunlarda zıplamak için analogdan elinizi çekmeden arkadaki pedallar yardımıyla işinizi çok fazla kolaylaştırıyor.Hiç bir tuşu ps'nin kendi tuşu değildir hepsi tamamen Hardcore Gamerlar için tasarlanmıştır.Siteye fotoğraf koyamıyorum bi problem var aşağıdaki linkten sahibinden ilanımı görüntüleyebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-ozel-uretim-ps4-kolu-scuf-4ps-controller-261158830/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Ocak 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamunaleyküm hocam kol hala duruyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım ürünü satıyorsunuz hiç bir şekilde size ulaşamıyoruz kol duruyor ise size pm attım bilgilerim var bana ulaşırsanız kolu almak istiyorum.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.