Şimdi Ara

Özel tanımlı fonksiyonlar konusu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat 2 başlıyorum da başlangıç olarak ötf başlamamı önerdiler fakat fem simetri LYS kısmında konu yok teknofem de var ama neyse not alarak giderim dedim de karekök soru bankasında da fonksiyon kısmı bir hayli karışık ötf kısmı var trigolu türevli sorular var.
    Birde tüm test nerdeyse grafik sorularını içeriyor bunlar ötf mı acaba konuya başlamadığım için kestiremiyorum

Ne yapmamı önerirsiniz konuyu nerden halletmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mat2'ye ÖTF ile başlamak mı? Yapacağın en büyük hata olur. Parabol ötelemesini bilmeden ötf yapılamaz. Süreklilik bilmeden tanım kümesi yapılamaz. (Mantık aynı olduğu için birbirinin aynısı aslında, yapılabilir) Logaritmanın tanım kümesini bilmen gerekir. lnx ve loga^x grafikleri, bağıntı grafikleri, y^2=x grafiği (Konik olan parabol), fonksiyonun tamamı (9 ve 10 fonksiyonu) bilinmelidir. Bundan dolayı eski müfredatta 12'nin başında yer alıyordu. Sen polinom denklem parabol eşitsizlik mantık mod trigo log dizi ötf limit türev integral diye gidersen eksiksiz olur.
  • Önerini dikkate alicam usta teşekkür ederim mod mantık diziler serileri sona bırakmayi düşünüyorum. Kolay konular ve hatırlıyorum geçen seneden. Polinom parabol denklemler eşitsizlik hakimim o halde trigo log ötf lti şeklinde ilerlicem sağolasın uyardığın için

• quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

Önerini dikkate alicam usta teşekkür ederim mod mantık diziler serileri sona bırakmayi düşünüyorum. Kolay konular ve hatırlıyorum geçen seneden. Polinom parabol denklemler eşitsizlik hakimim o halde trigo log ötf lti şeklinde ilerlicem sağolasın uyardığın için

trigo ve lti gerçekten çok çok çok önemli konular. ama ne yazıkki 2017 lysde herkes olasılık ve polinomda tökezledi. bu da oranlı gidemediğimizden dolayı işte :)
  • Coldcoff kullanıcısına yanıt
    hocam soru banklarında 2. derc denklem, parabol, polınom dıye gıdıyor sizce bu dersleri sıfırdan ögrenen biri bu sırada mı gıtmeli?Benim zamanımda ilk önce polinomu anlatıyorlardı 10. sınıfda tabi o zamanlar derslerle alakam olmadıgı ıcın sıfırdan ogrenıyorum mecbur.
  • falcon1881 kullanıcısına yanıt
    10.sınıfta denklem parabol polinom çarpanlara ayırma çember diye gidiyor.

Baştan ikinci derece denklemi tanımamız lazım, sonra onun grafiği (parabol) tanımamız lazım. Ordan da fonksiyonumsu bir konu olan polinoma geçmek iyi olur.
  • Ygs simetri 3.kitap içinde fonksiyonlar var.Otf burada anlatılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.