Şimdi Ara

özel numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beni özel numaradan biri rahatsız ediyor.
    Kim olduğunu öğrenmenin bi yolu yok mu?
    Sanırım en son ihtimal savcılık.Peki prosedür hakkında bi bilginiz var mı?
    Lütfen yardımcı olun...

• eskiden mahkemeye verip ogreniyodun ama simdi olmuyo....
  • Savcılığa şikayet edeceksin. Sen şikayet ettikten sonra o kişinin seni araması lazım. Savcılık geçmiş 3 aylık seninle görüşen kişilerin listesini istiyor vs. 4-5 aylık bir süreç bu. Yani lanet olsun dedirten bir formalite.
  • SaLLa Mahkeme 1-2 Sene Sürer...
  • aç mikrofonu kapa öyle kal o arayan tilt olsun. Her armasında öyle yap. Bak arıyor mu hemen kapatır
  • Arkadaşlar bir rivayete göre , NOKİA 6600 a özel program yüklendikten sonra gelen gizli noları çözüyormuş ve bu programda çoğu internet cafe de varmış. Bu konuda bilgisi olanlar varmı acaba ?
  • walla ben bi aparat duymustum telefona takılan özel numaraları cözüo die istanbulda cok arattırdım telefoncunun biri yasaklandı maliyeciler topladı demiş teyzeme
  • Dostum en sağlıklı çözüm numaranı değiştirmen. Savcılık işi gerçekten daha zor olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YENİDİR

Arkadaşlar bir rivayete göre , NOKİA 6600 a özel program yüklendikten sonra gelen gizli noları çözüyormuş ve bu programda çoğu internet cafe de varmış. Bu konuda bilgisi olanlar varmı acaba ?

Böyle bir program yok.Çünkü numara senin telefonunda gizlenmiyor.Telefona gizlenmiş olarak geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Arkadaşlar bir rivayete göre , NOKİA 6600 a özel program yüklendikten sonra gelen gizli noları çözüyormuş ve bu programda çoğu internet cafe de varmış. Bu konuda bilgisi olanlar varmı acaba ?

Böyle bir program yok.Çünkü numara senin telefonunda gizlenmiyor.Telefona gizlenmiş olarak geliyor.

Basit bi düz mantık işi çözebilir

• Ben dediğiniz o işi yapıyorum savcılıkta katibim
    dediğiniz üzere süreç çok uzun ama şuna inanın bütün araştırmalarda % 90 nın üstünde rahatsız eden şahıs rast gele biri değil genelde sizi tanıyan biri çıkıyor ve insanlar sonuçlar gelene kadar bu şahsı bulmuş oluyor yada numaraları görünce tanıdık olduğundan (kız arkadaşı, akrabası, arkadaşı vs) şikayetini geri alıyor.
    Bizim iş yükümüz artıyor sadece Herkesin şüphelendiği birileri mutlaka vardır ve emin olun %80 odur boşuna adliyelerde sürünmeyin
  • "harunbaba" benim başka bir sorum olucak...
    ben de yaklaşık bir ay önce telefonumu çaldırdım beyoğlunda bir restaurantta, sağolsun bölgedeki memurlar çok fazla yardımcı oldular ve aynı gece savcılığa gönderilmek üzere dilekçe verdim karakola, telefonun imei numarasını içeren. onlar mutlaka bir gün ortaya çıkacak diyor ama senin de mutlaka bu konuda gördüğün şeyler çok vardır, bulunma ihtimali nedir ve ne kadar zamanda ortaya çıkar?
  • quote:

sadece soylenti emin ol..bir gsm efsanesidir bu gizli no cozen prog aparat olayı..
    unutmadan gizliş no ları reddeden prog var s60 icin..sanırım blacklist adı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerelektronik -- 12 Kasım 2005, 1:11:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

"harunbaba" benim başka bir sorum olucak...
    ben de yaklaşık bir ay önce telefonumu çaldırdım beyoğlunda bir restaurantta, sağolsun bölgedeki memurlar çok fazla yardımcı oldular ve aynı gece savcılığa gönderilmek üzere dilekçe verdim karakola, telefonun imei numarasını içeren. onlar mutlaka bir gün ortaya çıkacak diyor ama senin de mutlaka bu konuda gördüğün şeyler çok vardır, bulunma ihtimali nedir ve ne kadar zamanda ortaya çıkar?

Arkadaşım bize ayda en az 30 tane çalıntı telefon dosyası geliyor. Ben 1 yıldır bu işi yapıyorum ve 1 yıllık meslek hayatımda bulabildiğimiz telefon adedi sadece 2 var sen hesap et bulunma ihtimalini.
    Piyasada kimlik ve adres bilgilerini sormadan ikinci el telefon alıp satan sahışlar yada telefoncular bitmeden bu hırsızlık piyasasıda bitmez. İnanın parayı hırsızlar ve bu hırsızlık malı alıp satanlar götürüyor noluyorsa vatandaşa oluyor umarım telefonun bulunur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.