Şimdi Ara

Özel Liselerinde sınıf geçmek için ortalama kaçtır?---E OKUL SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane zayıfım var arkadaşlar ismini vermek istemiyorum özel okulda okuyorum ortalamanın 2.5 mu olması lazım yoksa 3mü olması lazım ortalmayla geçmek için

anladık özel okula gidiyosuncular gelmesinler sorum gerçekten ciddi sınav haftasındayım gerçekten öyle şeylerle uğraşacak durumda değilim
    yapanlar şikayet edilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMetallica -- 25 Mayıs 2010; 20:48:25 >

• biz okuduğumuzda anadolu liselerinde 3.00'dı. Şimdi 100'lük sisteme geçmiş olmaları lazım. En iyisi git bir öğretmenine ya da yetkili bir abine danış.
  • Diyelim Ortalaman 2.50'nin üstünde ve zayıfın var
    O zaman ortalama yükseltmeye gelirsin
    Diyelim ortalaman 2.50'nin üstünde ve zayıfın yok
    Gelmezsin
    Diyelim ortalaman 3.00'ın üstünde ve zayıfın var
    Gelmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdani Yurdakuler

biz okuduğumuzda anadolu liselerinde 3.00'dı. Şimdi 100'lük sisteme geçmiş olmaları lazım. En iyisi git bir öğretmenine ya da yetkili bir abine danış.

anadolu liselerinde özel okulda olan kurallarmı geçerli peki
  • 3.00
  • arkadaşıma sordum şimdi oda böyle bişey yaşamış düz lisedeymiş ama o. 2 tane zayıfı varmış ortalaması 2.80 miş direk ortalama yükseltmeye girmeden geçmiş istersem 3 tane zayıfım olsa bile ortalama 2.50 nin üstünde olursa direk sınava girmeden geçiliyomuş. bendeki durum şu: özel okula gidiyorum hangi kurallar geçerli bilmiyorum ve 2 tane zayıfım var ayrıca yazın sınavlarada kalmak istemiyorum. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ama arkadaşlar cevabımı alamadım hala
  • anadolu liselerinde ortalama 3.0 ın altındaysa direk sınıfta kalırsın sınava felan girmessin , ayrıca özel okul olsa bile özel okuldur elalem para veriyor ortalamayı 2.5 yapalım mantığı yok
    özel okullarda meb'e bağlıdır , meb kuralları geçerlidir 20 gün gitmessen devamsızlıkdan , suç işlersen ihanet'den , ortalaman 2.99 ve altı ise tembellikden kalırsın.
  • özel okulda kalmazsın rahat ol.. istedigin kadar 1 olsun yine hocalar sözlüyü basar geçersin.
  • 3ün altında olunca kalınmıyor arkadaşım sınavlara girme hakkın oluyo yükseltmek için sordum hocaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

özel okulda kalmazsın rahat ol.. istedigin kadar 1 olsun yine hocalar sözlüyü basar geçersin.

+1
    Özel okulda sınava girmesen bile torpille geçiyorsun merak etme .
  • özel okulda anadolu liseslerinde geçerli olan kurallarmı geçerli sınıf geçme konusunda ortalama falan 3 mü olması gerekiyor. durun size e-okul ss koyayım
    Not:geometriciyle konuştum geçirecekmiş
    not:matematikten dönem ödevi aldım geçicem ondanda
    buda ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkMetallica -- 25 Mayıs 2010; 20:47:08 >

• UP
  • 3 tane zayıfın olursa kalırsın.Ortalama 45'in üzerinde olmalı.
  • sınıftamı kalırım yoksa yazın sınavlaramı kalırım
  • Benim de bir sorum var.

Karneme 3 zayıf gelse,fakat ortalamam 2,50'den yüksek olsa direk sınıf geçer miyim?
    Eğer karneme 3 zayıf gelse ve ortalamam 2,50'den düşük olsa ortalama yükseltme sınavlarına mı girerim,sorumlu mu geçerim yoksa direk kalır mıyım?
    Düz lisede okuyorum.
  • statüsü ne okulun anadolu lisesimi yoksa normal özel okulmu eğer anadoluysa 3 normal özel liseyse 2.5 olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 25 Mayıs 2010; 21:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

özel okulda kalmazsın rahat ol.. istedigin kadar 1 olsun yine hocalar sözlüyü basar geçersin.

özel liselerde zaten özel anadolu lisesi normalden fark yok geçmen notunda Bizim özeldi lise bizim okulda hiç kimseyi bırakmadılar geçiriyoları yani her türlü sözlü yazılı not yüksek tutuyorlar bazı özel okullarda bırakıyorlar Özel Avni Akyol Lisesi arkadaşım kaldı :D
  • ... lisesi özel ... okulları diye geçiyo anadolu lisesi geçmiyo isminde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.