Şimdi Ara

ÖzdoğuPark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site: http://www.ozdogupark.com/

    Tatil zamanlarınızın en önemli eğlencesi nerede ise otellerde bulunması ile tercih sebebi olan aquapark su kaydırakları olmaktadır. Polyester malzemelere şekil verilerek elde edilen bu kaydıraklar çok farklı şekillerde olabilmektedir. Uzun boruların içerisinden su ile beraber kaymak çok eğlenceli olmakta ve bazı alanlarda dönen tasarımların bulunması ile eğlenceler heyecan kazanacaktır.

    Bunun yanında bu gibi düzeneklerin daha pratik işleyişi için kurulan profiller için su deposu gerekebiliyor. Eğlence ve yaz tatili denilince ilk akla gelen deniz, kum, güneş olmakta ve otellerde bu üçlüyü çok daha eğlenceli bir şekilde verebilmek adına çok daha etkili eğlence alanları oluşturmaya çalışmaktadır. Farklı formatlarda yüzme havuzlarında skimmerli havuzlar ve üstten tasmalı modeller kullanılabilmektedir.

    Farklı özelliklerde havuz seçenekleri bulunmakta ve işletmeler bu özelliklerdeki seçenekleri tercih ederek görsel olarak çok daha zengin içeriğe sahip olabilirler. Yüzme havuzlarının yanında süs havuzları ve terapi için kullanılan havuzlarda bulunabiliyor. Bu alanda havuz kaplama çeşitleri tercih ederken nehir yataklarından esinlenerek üretilen modellerle doğal görünümler elde edebilirsiniz. Doğal taşlara ek olarak polimer modifiye çimento teknolojisi kullanılmakta ve bu bileşimler sayesinde mükemmel sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Firmamız alanda havuz ve su sistemleri olarak aradığınız her kategoride kaliteli ürün seçimleri sunmaktadır. İşletmelerinizde ya da kendi yaşam alanlarınızda çok daha ideal kullanımlar ortaya çıkarılmakta ve kullanışlı alanlar elde edilecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.