Şimdi Ara

özdilekteyim.comda bazı çocuk ayakkabıları uygun kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iyi fiyatmış ama istediğim numara da stok kalmamış
  • 2 ay kadar oncede vardı.

nike adidas diye para vermeyin bunlara mammarama ayakkabilar var boynerde hem deri hemde ortopedik .saglikli ayakkabi.

yine e bebek magazalarindaki şu urunu şideetle tavsiye ederim.spor ayakkabi tarzi olanlar kalmamiş belki gelir.

http://www.e-bebek.com/baby-kids-bebe-bot_14KBABEBOT0418KUM

cocuklara aldigim en kaliteli urunler bunlar tamamen anatomik adidas da var pumada hediye gelen ikisinide giydirmiyorum.

% 50 indirim varken kacirmayin.urunler % 100 deridir.plastikte indirim olsada almayin en saglikli malzeme deridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 12 Mart 2015; 0:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum ne zaman şu gibi yazılardan kurtulacak?
    Hayırlı işler kardeşim git ebebekten al ayakkabıyı, biz bunları giydiriyoruz çocuğa. Hele ki geçen kampanyadan aldığım lastik falan da değil %100 deri adidası da pek keyifli giyiyor oğlum. Ayrıca senin linkini verdiğin ayakkabıyı da eve sokmam o derece. O plastik kaplama yıldız şimdiden dökülmeye başlamış. Ama bunları neden böyle yazdım? "Arkadaşlar ebebekten ayakkabı aldım çok kaliteli, ben memnunum siz de deneyebilirsiniz. Adidas diye her ayakkabısını incelemeden almayın, bazıları plastik karışım olabiliyor" deseydin ben de önerdiğin ayakkabıyı yine beğenmeyecek ama bir şey demeden sayfayı kapatacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovancenothing -- 12 Mart 2015; 1:21:04 >
  • http://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim-tr/nike-%C3%A7ocuk-ayakkabi-408079-121

arkadas sundan bahsetmis sanirim, ici disi suni malzeme.. marka diye atlamamak lazim

• kargo da beleşse çok iyi. Konuyu açana teşekkür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.