Evet sizce hangisi? Özellikle derece öğrencilerinin yorumlarını bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet sizce hangisi? Özellikle derece öğrencilerinin yorumlarını bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özcan Aykın özellikle 12'nin açısal momentum, radyoaktivite, fotoelektrik gibi ilk başta anlaması zor konuların mantığını uzun uzun anlatıyordu bu çok iyiydi bana göre, bir de ayt deneme serisinde mantık sınırlarını zorlayan kaliteli soruları anlatıyordu. Ve neredeyse her videosunda simülasyon kullanarak olayı somutlaştırıyırdu. Vip fizik de konuyu anladıktan sonra soru çözümü ve pratik yapma seri gözden geçirme kısımlarında bana yardımcı oluyordu ayrıca atom altı parçacıklar gibi videoları da bana çok yardımcı olmuştu. Ama seçecek olsam özcan aykın derdim.
|
Bu nasıl soru hocam görmemiş olayım tabi ki Özcan Aykın
|
bunun cevabını ben de çok merak ediyorum güzel soru hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 11 Ağustos 2022; 20:19:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anket açmayı bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mantıklıymış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özcan Aykınla konuyu öğren Vip fizikle tamamla yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani ben soru çözüm videolarına pek bakmazdım ama yaptığım zaman da bu şekilde ilerledim. Kafamı çok karıştıran bir konu çıkınca da bütün YouTube'u tarardım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 11 Ağustos 2022; 12:28:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vip fizik çok şanslı bir adam özcan hocamla kıyaslamaya girdiği için |
vip ezberletir özcan öğretir.seçimini sen yap. |