Şimdi Ara

Ozaki O!Coat Crystal kılıf incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni satın aldığım kılıfın incelemesini yaptım arkadaşlar. Çok ayrıntılı incelenecek bir kılıf olmadığı için biraz kısa zaman en azından kılıf hakkında yorumunuz olabilir.

http://www.ipturk.net/ozaki-ocoat-crystal-kilif-incelemesi/

• ozakimi tövbeeee almam aldırtmam asla ipad için aldığım koruma 1 saat içinde köşeleri çatladı arkası 2dk masanın üstünde durdu diye harita gibi oldu noldu 50 lira bana girdi
    sakın tavsiye etmiyorum bu markayı
  • Tavsiye etmem açıkçası, kılıf bir yerden sonra genişledi. Büyük gelmeye başladı iPhone'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

Tavsiye etmem açıkçası, kılıf bir yerden sonra genişledi. Büyük gelmeye başladı iPhone'a.

Size katılıyorum hocam o problemi olmasa güzel kılıf ama genişliyor kısa zaman sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya az oder markasiz 5-10 liraliklardan alirim yada pasalar gibi parasini oder spigen alirim. Arasindaki hicbir marka alinmaz, tabi kiliflar icin konusuyorum.

Jelatinde ise Belkin yada Spigen siddetli tavsiyelerimdir.

Ozaki baslangicta cok tatmin edici ama uzun vadede kendinden hizla vazgecilen urunlere sahip.

Ve bir ekleme yapmak isterim: Kalitesi ayni mi birebir kiyaslayamadim ama uzerinde cizik dahi bulunmayan ve tam oturan sizin sectiginiz ile ayni kaliba sahip urunu 4 tl ye ebayden aldim. 3 haftada elimde olmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 17 Aralık 2013; 16:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.