Şimdi Ara

Oyunun suyu çıkmış :) Tavsiye istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • West de smurf kasmak mantıklı mı oranın durumu nasıl bilen var mı? Bende bu küfürler yüzünden hiç zevk almıyordum ondan bıraktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • 1.Oyundan tanıdığın kişilerle asla oyuna girmek eklesen de sadece muhabbet felan et
    2.Kusura bakma fena olmasan çıkardın

IcyTea west smurf kasıyorum şu ana kadar hiç flamer karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 31 Ağustos 2014; 11:23:33 >

Orijinalden alıntı: Ellendil

Benimde derdim sezon bitene kadar platin olmaktı lakin maçlarım bu şekilde devam ederse 28 günde bir lig düşmemek için girmeyi bile düşünebilirim. İlk 10 maçta silver 5 başlamıştım silver 3 ten sonrası bana kalırsa duo olmadan sadece işkence gibi geliyor insana flame yapanınımı ararsın, afk kalanınımı. Sana tavsiyem kendine bir duo bul kendi seviyende ikiniz rahat altına çıkarsınız gerekirse beni ekle duo konusunda yardımcı olabilirim, ayrıca şunu yapmazsan afk kalırım tarzı elemanların huyuna git fiddle la orman dönerken afk kalmasın diye adama mavi verdiğim oldu (2.). Nedense kimse adam mavisini alsın ben mana yenilenmesi itemimi alıp mana sorunumu hallederim demiyor ha adam vermek istemiyormu cevap kolay '' AFK KALIRIM !! '' galiba yaş seviyeleri ile alakalı bu durum.

Hocam bir duom var ama her zaman denk gelemiyoruz sup adc gidiyoruz botta arka arkaya 8 9 maçı taşıdığımız oldu.

Bireysel olarak cok yetenekli olsam zaten plat olurdum. Benim yeteneğim anca golda yakışır fazlası olmaz. Zaten fazlasında da gözüm yok.

• Bana kalırsa golda çıkmak için biraz uğraşırsan gerisi daha kolay goldunda silverdan farkı yok, bir süre sonra oyunu yetenekli olan adam değil oyuna hakim olan adam kazanıyor.(harita kontrolu, ward, koridorda ne yapmasını bilen kişiler vb.) Bence bunlar sende var
    Duosuz girmek zorunda kalırsanda bana göre oyunu en iyi kontrol eden görevler jungle veya support tur. Bunları oynayarak çıkabilirsin (en azından ben öyle çıktım)

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Benimde derdim sezon bitene kadar platin olmaktı lakin maçlarım bu şekilde devam ederse 28 günde bir lig düşmemek için girmeyi bile düşünebilirim. İlk 10 maçta silver 5 başlamıştım silver 3 ten sonrası bana kalırsa duo olmadan sadece işkence gibi geliyor insana flame yapanınımı ararsın, afk kalanınımı. Sana tavsiyem kendine bir duo bul kendi seviyende ikiniz rahat altına çıkarsınız gerekirse beni ekle duo konusunda yardımcı olabilirim, ayrıca şunu yapmazsan afk kalırım tarzı elemanların huyuna git fiddle la orman dönerken afk kalmasın diye adama mavi verdiğim oldu (2.). Nedense kimse adam mavisini alsın ben mana yenilenmesi itemimi alıp mana sorunumu hallederim demiyor ha adam vermek istemiyormu cevap kolay '' AFK KALIRIM !! '' galiba yaş seviyeleri ile alakalı bu durum.

Hocam bir duom var ama her zaman denk gelemiyoruz sup adc gidiyoruz botta arka arkaya 8 9 maçı taşıdığımız oldu.

Bireysel olarak cok yetenekli olsam zaten plat olurdum. Benim yeteneğim anca golda yakışır fazlası olmaz. Zaten fazlasında da gözüm yok.

Dostum nick ver oynayalim saygili birisi gibisin tasiyayim seni :D

Not: ygs lys nedeniyle kendi pc mi kaldirdim tarihi eser laptoptan giriyorum gunde 1 saat civari arada takiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Uzatmaya gerek yok ligim silver çıkabileceğimi de sanmıyorum, gerek taşıma kapasitemin sınırlı olusu gerek win streaklerden sonra gelen tuhaf "insanlar" çok da beni ileriye götürmüyor. Gerçi benim asıl derdim lig değil de oyuncuların ahlak yoksunluğu.

2 kez oyundan sonra pre girelim diye eklendim, tamam dialık oynamıyorum ama genel anlamda kötü değilim, şansımın da yavet gitmesiyle sırtladığım oyunlardan ekleyen 2 kişinin -farklı zamanlarda- sonraki maçlarda küfür ederek feedlemesi, hatta çoğu maç iyi oynayıp tek maçta kötü olduğum için ana avrat sövmesi benim oyundan tat almamı iyice engelledi.

Silverdamı böyle bilmiyorum ama ciddi manada terbiyesizlik hadsafhada. Ya feedleyene küfür etmem, en fazla a.mk. kılıcı sallar önüme bakarım. Ama öyle bir an geliyor ki karşı taraf ne anne bırakıyor ne baba. Geçende ergenin biri çok istedi telefon verdim, çok güzel sövsem de kendime sonrasında yakıştıramayıp, kendi içimde kınadım. Sakin olmaya davet ettiklerim de sonuçsuz kalıyor. 28 yaşında olduğunu söyleyen(!) çok akıllı arkadaş Evelynn alır almaz Eve den jung mı olur diye bir ton sövdü. Şimdi zekaya mı bakayım yaşa mı?

Gecenin bi vakti oynayayım diyorum daha beterleri geliyor. Açıkçası ligi bir kenara bırakıyorum da oyundan zevk almak konusunda QQ modundayım. Ya bırakıcam ya da farklı bir server a geçicem bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Mümkünse Türklerin en az olduğu kısma geçeyim, ezilsem de beceremedim der geçerim. Ama küfrü artık bünyem kaldırmıyor.
    Gavur idiot fuck diye sallar en fazla. Ama Türk insanıyla sanal ortamda uğraşılmıyor gerçekten.

Ben winstreakle hızlıca gümüşten çıkıyorum feedlesem bile güzel takım geliyor maşalllllllahhhhhhhhhhh kısaca Morgana alın feedleseniz bile bir q oyunun bütün kaderini değiştirior (Q'ya kafa atmalırda cabası :D)

Çare Morgana

• quote:

Bana kalırsa golda çıkmak için biraz uğraşırsan gerisi daha kolay goldunda silverdan farkı yok, bir süre sonra oyunu yetenekli olan adam değil oyuna hakim olan adam kazanıyor.(harita kontrolu, ward, koridorda ne yapmasını bilen kişiler vb.) Bence bunlar sende var
    Duosuz girmek zorunda kalırsanda bana göre oyunu en iyi kontrol eden görevler jungle veya support tur. Bunları oynayarak çıkabilirsin (en azından ben öyle çıktım)

Sup giriyorum adc oynamanın zor ve maharetli olduğu konusunda bir kez daha emin oldum.

Sezgileri kuvvetli olacak pokelerime karşılık verirse outfarm yapabilir, ama bunu herkes yapamıyor sadece duo girdiğim kişi çok iyi bu konuda, onla da zaten çok nadir ezildiğimiz oluyor.

Jung da oynadım, ancak şunu söyliyim ki dengeli gitmeyen koridor safhalarında müdahale yetersiz kalıyor, 3. dk dan itibaret göz göre göre ct yiyip de pickleyen kişiye ne kadar yardım etsen azdır.

Bana supluk en uygunu şu aralar

• quote:

Bana kalırsa golda çıkmak için biraz uğraşırsan gerisi daha kolay goldunda silverdan farkı yok, bir süre sonra oyunu yetenekli olan adam değil oyuna hakim olan adam kazanıyor.(harita kontrolu, ward, koridorda ne yapmasını bilen kişiler vb.) Bence bunlar sende var

+1 Bu adam haklı harita kontrolünün önemini support oynarken öğrendim ve bekledğimden çok daha fazla işe yarıyor

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

+1 Bu adam haklı harita kontrolünün önemini support oynarken öğrendim ve bekledğimden çok daha fazla işe yarıyor

Kesinlikle agresif oynadığım çoğu zaman keşif taşı almıyordum ama bunu yavaş yavaş edinmeye başladım, gerçek o 3 totemin size sağladığı vizyon daha raht hareket etmemizi sağlıyor.

Biraz daha kontrollü oynarsam solo q da da bir şey yapabilirim, bot pre de sorun yok ama solo q gerçekten risk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Ping durumu vs. düşünüldüğünde en iyisi West yine. NA'da oynadım birkaç kere ping sıkıntıydı. Aralıktan beri arada bir Aram girmek dışında oynamıyorum, durum değiştiyse bilemem ama önceden ranked maçlarda flame nadiren olurdu. Genelde maç nasıl giderse gitsin herkes oyununa bakardı. En fazla da dediğin gibi şeyler olurdu zaten uzun uzun saydırmazdı kimse.

Ya bilmiyorum bronzdan 1 haftada cıktım, ama silverda ciddi mana da bir rezillik var küfür yüzünden oyun oynanmıyor. Oyundan düşüyorsuun resmen. Yabancı server a geçmenin ping dısında ne olayı var meta vs olayları farklı mı? Bizimkiler özenti çünkü, turnuvada ne görseler alıyorlar.

Lulu jungle yapıyodun bi ara :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

quote:

Ping durumu vs. düşünüldüğünde en iyisi West yine. NA'da oynadım birkaç kere ping sıkıntıydı. Aralıktan beri arada bir Aram girmek dışında oynamıyorum, durum değiştiyse bilemem ama önceden ranked maçlarda flame nadiren olurdu. Genelde maç nasıl giderse gitsin herkes oyununa bakardı. En fazla da dediğin gibi şeyler olurdu zaten uzun uzun saydırmazdı kimse.

Ya bilmiyorum bronzdan 1 haftada cıktım, ama silverda ciddi mana da bir rezillik var küfür yüzünden oyun oynanmıyor. Oyundan düşüyorsuun resmen. Yabancı server a geçmenin ping dısında ne olayı var meta vs olayları farklı mı? Bizimkiler özenti çünkü, turnuvada ne görseler alıyorlar.

Useless kalıyor maceradan öteye gitmiyor açıkçası

Tamam farklı şeyler denemek güzel de ekstra çaba sarfetmen gerekiyor bu şekilde 3 oyundan 2 sini kazanmıştım, olmuyor mu oluyor ama daha efektif herolarla jung oynamak daha basit ve mantıklı.

Ha hala lulu mid ve topta AD kasıyorum gidersem, genelde ezilmiyorum ama sup gitmesi daha zevkli geliyor artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Kesinlikle agresif oynadığım çoğu zaman keşif taşı almıyordum ama bunu yavaş yavaş edinmeye başladım, gerçek o 3 totemin size sağladığı vizyon daha raht hareket etmemizi sağlıyor.

Biraz daha kontrollü oynarsam solo q da da bir şey yapabilirim, bot pre de sorun yok ama solo q gerçekten risk.

Oyuna girince main adc olmayan bir takımdaysam direk leave onun dışında farm yapmayı bilen bir adc varsa yanımda 3 feederı bile taşırım evelallah(taşıdığımdan biliyorum) bu arada beyinsiz bir takımın varsa kil falan salma ap support oyna tavsiyelerim bu kadar hızlıca çıkıyorum -30'larda olan w/l mi +10a çıkardım bende işe yaradı sizde niye yaramasın?

• Extreme65 kullanıcısına yanıt
    Gold oyunları plattan daha iyi plat tam eloboost yeri türkiyede.Küfür her yerde var westte de var öyle direk küfreden ama bizde b*kunu çıkartıyolar Türkiye'de oyun yerine chat kullanılıyo zaten sanki sosyal ağ sürekli bir şeyler yazmaktan oynayan yok.

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

quote:

Useless kalıyor maceradan öteye gitmiyor açıkçası

Tamam farklı şeyler denemek güzel de ekstra çaba sarfetmen gerekiyor bu şekilde 3 oyundan 2 sini kazanmıştım, olmuyor mu oluyor ama daha efektif herolarla jung oynamak daha basit ve mantıklı.

Ha hala lulu mid ve topta AD kasıyorum gidersem, genelde ezilmiyorum ama sup gitmesi daha zevkli geliyor artık.

Senden lulu öğrenmek isterim main support fakat morgana thresh braum dan başka hero oynarken zorlanıyorum ya mana bitiyor ya teq yiyorum

• Benimde en iyi oynadığım ve zevk aldığım görev destek galiba. (yada ben iyi oynadığımı sanıyorum ) Soloq da destek olarak oynamanın insana acı çektirmesinede alıştım galiba, kendime iyi adc oynayan bir duo bulmak için uğraştım ama bulamadım (1-2 adam buldum lakin aşırı flame yapıyorlardı onlarla girmeyi bıraktım). Genelde ilk itemlerimden biri keşiftaşı oluyor çünkü adc oynanması gerçekten zor ve ben soloq da iyi adc ye denk gelmiyorum, genelde laneyi ölümüne iten ve supunu takmayan adamlar geliyor, ben harita görüşümü sağlamazsam büyük ihtimal camplanıp geri kalıyoruz. Adc ne kadar kötü olursa olsun haritada karşı jungu-midi görünce direk kule altına doğru kaçıyor.

Soloq tamamen şans kendi seviyende adamlar gelirse genelde kazanıyorsun ama kötü adamlar gelince kumar gibi oynuyorsun. Geçen oyunuma gold 2, rün sayfası'nın %80 i eksik adam geldi adamın moralini bozmamak için belki iyi oynar havasıyla hiç ses çıkarmadım desteklemeye çalıştım ama gene yenildik. Adam en son 4/18 falan gidiyordu galiba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

all ignore beleş hiç para vermene gerek yok

Kardeş takım oyunu bu ama ignore ignore nereye kadar ki hem?

Arkadaşımla duo girdik o kata mid ben udyr cugle
    Dk 4 te jinx fb verip afk kaldı
    Ben sürekli ormanda farm yaptım arkadaşımda beleş killeri topladı -tüm takım ignorelu bu arada ikimizde de
    Sonuç: 87 feral stack udyr +15 kill+ quadra
    Katarina 40 kill + penta
    Yani biz o adamların moral bozucu laflarını okusaydık belki oyunu kaybederdik
    İgnorla geç
    Adam anlatacağını ping ile anlatır zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

+1

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

quote:

Ben sürekli ormanda farm yaptım arkadaşımda beleş killeri topladı -tüm takım ignorelu bu arada ikimizde de
    Katarina 40 kill + penta
    İgnorla geç

Bot pre duo girince zaten bunlarla uğraşmıyoruz, solo q da ızdırap geliyorlar, bak şimdi girdim daha pick ekranında solo or feed diyip ana bacı sövmeye başladı. Ben ne diyim buna şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

quote:

Katarina 40 kill + penta
    İgnorla geç

Bot pre duo girince zaten bunlarla uğraşmıyoruz, solo q da ızdırap geliyorlar, bak şimdi girdim daha pick ekranında solo or feed diyip ana bacı sövmeye başladı. Ben ne diyim buna şimdi

dodge at
    3 lp 20 lpden iyidir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.