Ben Chill atarak keserim onu ya nolcak,, 30 tane Rogue, hepsi Vempire Touch yapsa, HP falan kalmaz Patosda
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
Ben Chill atarak keserim onu ya nolcak,, 30 tane Rogue, hepsi Vempire Touch yapsa, HP falan kalmaz Patosda
öyle diyorsun ama bakalım yaklaşabilecekler mi elindeki silahı görmediniz mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
oyunu sonu gelmez ole ztn
olunjce yenıden doğuyosun
ehueheuahuearkadas haklı be!!
BEYLER OYUNUN SONUNU BEN GETİRCEM GİRCEM PC YE KARA MURAT LIK YAPCAM LAN ADAMLAR HAYVAN GİBİ PARA KAZADIKLARI OYUNU KAPATIRLAR MI ? MANTIK BEYLER HAFİFTEN
YA ANLAMADINIZ HERALDE ADAM DİOKİ OYUNUN SONU DEİL Bİ CANAVAR VAR O KESİLECEK HUMANLARLA İNSANLAR BİRLEŞECEK YENİ BİR TÜRE KARŞI MANTIKLI OLUN İİCE OKUYUN
yeni ırkı çok merak ediom acaba onların rengide beyaz mı oalcak
efltirler belki
AGALAR BENCE SİZ YAZAR OLUN
Yok oyle ırk bırlesmesı yenı tur falan Patos bır tanrı butun yaratıkları kontrol edıyor ve sanıyorum orkların yaratıcısı
ahh be bi gelsede su yaratık bizde kurtulsak su oyundan
belki rivayet gerçektiir
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bööööö
quote:
Orjinalden alıntı: PeDrO
işte patos bi yerde gm ve adminlerin kontrolünde tek bir emirle tüm serverlara inecek oyunun sonunu belirleyen hayvan işte ..
alt tarafı ölürüz
lan bu yeni gelecek ırk 60 kasana kadar biz oc'larla kahvede tavlamı atacaz
nerde be abıcım yaw keske olsa be bu oyun hayatımı kararttı valla
quote:
Orjinalden alıntı: KruxeL
lan bu yeni gelecek ırk 60 kasana kadar biz oc'larla kahvede tavlamı atacaz
zuhahahahhahahhhahahahhaaaa
ya ALINTI nasıl yapılıyo bılmıyoeum ama kruxel dedıne koptum walla zuahahhaha superdı helal
üstte alıntı var ona tıkla mesajın üstünde
LÜTFEN KOXPÇU VARSA ONUN CANINA BAKABİLİRMİ BEN KOXP A TÖBE DERİM AMA SİZDEN BİRİ YOKMU HI??????????????@@@@@@@@@@@!
ya olmaz ki böyle oyunları multiplayer oyunların sonunun geldigini kim görmüş yaaa