Şimdi Ara

Oyunun en güçlü canavarı! oyun sona erebilir!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zicanzee

dostum bu topicin aynısı kelimesi kelimesine aynı olan bi topic daha var keşke bi aratsaydın eheehehe hatta birisi bi yorum yapmıştı yarılmıştım herif dedi OYUN SONA ERMEZKİ ÖLÜNCE TEKRAR DOĞUYOSUN

aynen katılıyorum. aynı konu aynı başlık. 1 e 1 aynısı. bu kadarmı olur

• BUNUN LA OYUN BİTSEYDİ JO BİTMİŞTİ JO DA ONU KESTİLER AMA HALN DEVAM
  • japka yada usko nası yuklenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

dostum bu topicin aynısı kelimesi kelimesine aynı olan bi topic daha var keşke bi aratsaydın eheehehe hatta birisi bi yorum yapmıştı yarılmıştım herif dedi OYUN SONA ERMEZKİ ÖLÜNCE TEKRAR DOĞUYOSUN

• yaaa beyler nefret ediorum artık cz ye gitmekten areste lwl 61 karus war party heal 1920 war partye giriorus adamlar bi bıçak sallıyo 7 skillinide boşaltıolar we magelerdede habire nowa atıolar dolma sıkıntısı yk ama en acısı kesinlikle shadow vain combosudur cz de dikkat etmenisi öneririm beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSlaYer_TR

yaaa beyler nefret ediorum artık cz ye gitmekten areste lwl 61 karus war party heal 1920 war partye giriorus adamlar bi bıçak sallıyo 7 skillinide boşaltıolar we magelerdede habire nowa atıolar dolma sıkıntısı yk ama en acısı kesinlikle shadow vain combosudur cz de dikkat etmenisi öneririm beyler

topicle ne alakası var

• quote:

Orjinalden alıntı: JadeHeal

oyunun en güçlü canavarı patos'tur.ve bu canavar gmler tarafından indirilio!bu canavar inerse oyunda ırk deişimleri olabilir!alın size resmi (japko)

BANA ŞİMDİ KÜFÜR ETTİRMEYİN.ADAMI HASTA EDERSİNİZ SİZ YAA.
    1İNCİSİ OYUN SONA ERCEK SİE Bİ ŞEY YOK
    2NCİSİ O YARATIĞI KESENLER VAR JAPKODA

• quote:

Orjinalden alıntı: JadeHeal

ben senin nası biri olduğunu da araştırırım sen merak etme!

bu lafın altında kalıcağına git tırın altında kal daha ii dieiğrenç bi espri var yapıp yapmama konusunda hala düşünceliyim...
  • YAW NE SAFLAR VAR ne lam bu KIYAMET ALAMETI gıbı oyun sona ercekmış tovbeeeee ZIYAN

• ben keserim len bunu 2 tokatlık işi var
  • quote:

ben keserim len bunu 2 tokatlık işi var

hahahahah ne kadar komik espriler ne zaman savaş çıksa yada böle bi topic açılsa hep aynı aq ulen kaçıncı topic be yuh artık biz böle deince akıllını tekide yok siz 6-12 yaşındasınız yok şusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakally -- 12 Ocak 2006 20:46:57 >
  • Beyler diğer topiğede yazdım bu canavar oyunun sonunu getirir messsengerleri bile neredeyse kesilmio valla oyun çığrından çıkmaya başladı
  • oyun sona erince nooluyo biliomusunuz beyler!! durun ben söyleyeyim:
    GAME OWER!
  • harbi çok komiksin ya töbe töbe Allah'ım sen bizi bunlardan kurtar
  • sakally britney resmini koymuşsun bakıom fıstık gibisin yawrum!!!
  • bu yaratık lufersonda bi yerde daha var ama nede olduğunu bilmiyorum ben daha 35 lvl falanken daha DK kesiyom o sırada 2 tane mage in bunu kesmeye calıstığını gördüm ama yatmıslardı yalız bu resimdeki değildi mesajcısıydı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guilty90 -- 13 Ocak 2006 13:05:40 >
  • kardeşim bence bu japon serverınde olan bir boss yani ben öyle biliorum biliosunuz ki orda 90 100 e kasılıo bu yuzden bu bossu kesmek onlar için çocuk oyuncağı

• Keserler Yaw Bizimkiler
  • quote:

bu yaratık lufersonda bi yerde daha var ama nede olduğunu bilmiyorum ben daha 35 lvl falanken daha DK kesiyom o sırada 2 tane mage in bunu kesmeye calıstığını gördüm ama yatmıslardı yalız bu resimdeki değildi mesajcısıydı....

çok anlamlı konuşmussun bunu kesiyorlardı ama bunu değil mesajcısını
    bence yanlış görmüşsün
  • lanet yaklasıyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.