Şimdi Ara

Oyunum bir anda takılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oyunum sürekli takılıyor ve CTRL+ALT+DELETE yapmak zorunda kalıyorum.

ekran kartı : Nvidia GTS 250 1GB 256Bit

• ben gtx 680 kullanıyorum aynı sorun bende de zaman zaman oluyor fakat sağ alltaki nvidia nın çalışan simgesine sağ tık> çık. yaptığım zaman olmadığını farkettim. denemeni tavsiye ederim
  • Onunla alakalı değil şuan 1.6 oynuyorum 1.6dada atıyor ancak hata

Nvidia time out
    error code: 7
    yardımcı olabilecek arkadaş var mı?.
  • Ramlerini kontrol et pc deki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı ekran kartını kullanıyordum bir zamanlar ani takılmalar olmaya başladı ne yaptıysam bulamadım pc temizleme işlemci jel yenileme format vs vs bi türlü hal edemedim sonra oturdum düşündüm en son ne yaptım driver güncellemiştim silip geri eskisini yükleyince sorun ortadan kalktı bi deneyin ama baya bi eskiye gitmeniz lazım 6 7 ay oldu ben yeni ekran kartına geceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 27 Haziran 2015; 3:35:08 >
  • deniyeceğim hocam
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    sana zahmet bana eski bi sürüm bulabilirmisin gts 250 için windows 7 64bit
  • http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/73819 eski driver tamamen kaldırıp bi res atın sonra kurun eski bu ama tam hatırlamıyorum hangi sürümden sonra başladıhttp://www.nvidia.com.tr/drivers/beta burdan tek tek bakarsınız olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fat Tony -- 27 Haziran 2015; 4:07:34 >
  • çözünürlüğü değiştir veya oyunun kurulu oldugu Konumu değiştir 2sinden biri yardimci olucaktır.
  • Hocam denedim çözünürlüğün hepsini denedim ancak bi yararı olmadı.
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Bütün nvidia sürümlerini denedim ancak yine bir çözüm olmadı format attırmadan öncede böyleydi format attırmakta kesin çözüm olmadı. Az önce şunu farkettim sistem 64bit olmasına rağmen 4gb ramin 3gb sini kullanıyor bunla bi alakası olabilir mi?.
  • o konuda tam bilgim yok ama olmaması lazım google araştırdığımda aynı sorunu yaşıyan ve tesadüffmü bilmem seninle aynı ekran kartını kullanan bi kaç kişi gördüm bence bi araştır o konuyu
  • Googlede araştırma yaptım bir kaç çözüm yolu buldum denedim ancak daha kötü yaptı csgo giremiyordum 1.6 girdiğimde takılmalar gene devam ediyordu yeniden en güncel versiyonunu yükledim sorun hale devam ediyor artık yapmam gereken tek şey ekran kartını değiştirmek herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.