Şimdi Ara

Oyunu süresiz hale getirebilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna bugün başladım. Oyunda ileri seviye olmak için offline oynamak istiyorum ancak 100 dakka süre sınırı beni çok kısıtlıyor. Tam güzel bir yapı inşa edeyim derken sûre bitiyor ve en baştan başlıyor. Bu oyunun sûresiz modu var mı ? Sadece evde offline oynamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• minecrafta süre sınırımı var ilk defa duydum
  • oyunu direk internet sitesinden mi oynuyosun
  • mine craft launcher üzerinden oynuyorum.
  • Minecraft, ücretli bir oyundur. Minecraft.net sitesinden oyunu satın alıp hesap açmanız gerekir. Ardından hesabınızla oyuna girerseniz süre sınırı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

minecrafta süre sınırımı var ilk defa duydum

aynen

• Kimse minecraft'ı orjinal oynamadığı için bilmiyor tabikide
    Ama yok bu sefer affetmiyorum pampa
     Oyunu süresiz hale getirebilirmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acemi olduğum için bilmiyordum. Ancak dûnden beridir oynuyorum. Oyun hakkında bayağı tecrübe edindim. İnternetten oyunun tam sürümünü indirdim. Crative modunda şaheserler yapmaya başlıyorum. İlk yapıtım kız kulesi olacak. Bitirince etrafına boğazı inşa etmeyi planlıyorum. Yapıtlar bitince survival moda çevirebiliyormuyuz? (yani yaptığımız haritayı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Acemi olduğum için bilmiyordum. Ancak dûnden beridir oynuyorum. Oyun hakkında bayağı tecrübe edindim. İnternetten oyunun tam sürümünü indirdim. Crative modunda şaheserler yapmaya başlıyorum. İlk yapıtım kız kulesi olacak. Bitirince etrafına boğazı inşa etmeyi planlıyorum. Yapıtlar bitince survival moda çevirebiliyormuyuz? (yani yaptığımız haritayı)

Hileleri açarsan olur. Haritayı kurmadan önce ekstra ayarlardan hileleri aç ardından /gamemode 1 yazarsan creative /gamemode 2 yazarsan survivale çevirir.
  • ilk defa duydum sen netten crackli sürümler indir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Acemi olduğum için bilmiyordum. Ancak dûnden beridir oynuyorum. Oyun hakkında bayağı tecrübe edindim. İnternetten oyunun tam sürümünü indirdim. Crative modunda şaheserler yapmaya başlıyorum. İlk yapıtım kız kulesi olacak. Bitirince etrafına boğazı inşa etmeyi planlıyorum. Yapıtlar bitince survival moda çevirebiliyormuyuz? (yani yaptığımız haritayı)

Hileleri açarsan olur. Haritayı kurmadan önce ekstra ayarlardan hileleri aç ardından /gamemode 1 yazarsan creative /gamemode 2 yazarsan survivale çevirir.

Sağolasın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Sağolasın.

eğer hileleri açmadan başladığın bir haritayı survivalı çevirmek istersen Esc ye basınca çıkan yerde lanı aça bas, hileleri aktifleştiri aç, tamam de. Sonra aynı şekilde /gamemode 1 ile crative /gamemode 0 ile survival yapabilirsin. Bu arada yukardaki arkadaş yanlış yazmış survival 0 olucak 2 adventure moddur, adventure mod adventure maplari oynamak içindir ve ağacı kesmek için balta, toprağı kazmak için kürek vb. gerekir herşeyi kıramazsın yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.