Şimdi Ara

Oyunu Silmeyi Düşünüyorum -Düşünceleriniz?-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında bir konu gördüm adam 11 sınıfta tüm online oyunları bırakmış ve ygs den 470 almış resmen özendim . Gerçektende LoLe baaşladım başlayalı eski performansımı bir türlü yakalayamadım . Gece yatarken taktik, kombo kurmalar. Okulda LoL hakkında iddialaşmalar vs. Yani sonuc olarak bırakmayı düşünüyorum . İdareli oynama kabiliyetimde yok . Bir giriyorum en az 3 oyun oynuyorum artık sosyalleşmeyi düşünüyorum bu işe bir enstruman alarak başlayabilirim . Sizin düşünceleriniz nelerdir.

Not: Sildiiğime dair ss atabilirim

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Umarım hayırlısı olur : SS 1;

SS 2 ;

SS 3 ;

İnşallah Hayırlısı Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 2 Mart 2014; 17:51:39 >

• silme başka oyun oyna
  • düşüncem miii

• O kadar fazla zara veriyorsa bence de oynama.

Zaten bu tarz oyunlar çıktı çıkalı genç kardeşlerimiz eriyip gidiyor.

Öncelikle geleceğiniz için bir hedef belirleyin. Arkadaşına özenmen bile şu an bırakmak için bir neden senin için.

Önceliğinizi her zaman aile, okul ve sosyal hayatınıza verin. Kendinize Oyun oynayacak vakit bırakmadığınız zaman birşeyler başarıyırsunuz demektir. Çünkü oyundan önemli o kadar çok şey var ki şu hayatta.

Benim düşüncelerim bunlar umarım yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: br0nice

O kadar fazla zara veriyorsa bence de oynama.

Zaten bu tarz oyunlar çıktı çıkalı genç kardeşlerimiz eriyip gidiyor.

Öncelikle geleceğiniz için bir hedef belirleyin. Arkadaşına özenmen bile şu an bırakmak için bir neden senin için.

Önceliğinizi her zaman aile, okul ve sosyal hayatınıza verin. Kendinize Oyun oynayacak vakit bırakmadığınız zaman birşeyler başarıyırsunuz demektir. Çünkü oyundan önemli o kadar çok şey var ki şu hayatta.

Benim düşüncelerim bunlar umarım yardımcı olur.

hocam çok sağolun nedense dahada bi bırakasım geldi siliyorum ss de atıcam
  • Cümle içindeki hatalardan ötürü Türkçe öğretmenimin bir suçu yok. Tamamen mobilden kaynaklı :).

Umarım istediklerini başarırsın kardeşim.

Bak ben 28 yaşındayım , evliyim ve bir çocuğum olacak Allah nasip ederse. Üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Akşamları yatmadan kafamı dağıtmak için bir en fazla iki el oynar çıkarım. Ve bu benim normal yaşantımı etkilemez.

Sizler de benim gibi olabilirsiniz. Ama öncelik lütfen okul yaşamınıza zarar vermesin bu oyun.

• quote:

Cümle içindeki hatalardan ötürü Türkçe öğretmenimin bir suçu yok. Tamamen mobilden kaynaklı :).

Umarım istediklerini başarırsın kardeşim.

Bak ben 28 yaşındayım , evliyim ve bir çocuğum olacak Allah nasip ederse. Üniversite mezunuyum ve iyi bir işim var. Akşamları yatmadan kafamı dağıtmak için bir en fazla iki el oynar çıkarım. Ve bu benim normal yaşantımı etkilemez.

Sizler de benim gibi olabilirsiniz. Ama öncelik lütfen okul yaşamınıza zarar vermesin bu oyun.

Öncelikle doğacak çocuğunuzu Allah bağışlasın hocam . Çok kritik bir dönemdeyim şu liseyi iyi bir şekilde bitirip istediğim üni. lerden birine yerleşirsem biraz daha rahatlarım belki o zamanlar oynarım bu oyunu yinede kesin konuşmayayım.

Ama şimdilik son noktayı koyuyorum ss de atacağım . Foruma girmemezlik yapmam tabi ama LoL bölümünde çok daha az takılırım genelde konu dışına girerim.
    İnşallah hayırlısı olur sildim bile oyunu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı olsun bakalım. Hayatında başarılar dilerim. Allah razı olsun.

• quote:

Hayırlısı olsun bakalım. Hayatında başarılar dilerim. Allah razı olsun.

Teşekkürler hocam sizdende
  • Kendine dur diyemiyorsan bırak bencede kontrol edebiliyorsan kendini zaten şuan silmen mantıklı olmazdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.