Şimdi Ara

Oyunu Şikayet Edeceğinize Bırakın Daha İyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet oyunu şikayet edeceğimize bir sürü topiK açacağımıza bırakalım daha iyi dertlerden arınmış oluruz ve zamanımızı çalmamış oluruz ben bu görüşteyim her görüşe saygılıyım saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

evet oyunu şikayet edeceğimize bir sürü topiK açacağımıza bırakalım daha iyi dertlerden arınmış oluruz ve zamanımızı çalmamış oluruz ben bu görüşteyim her görüşe saygılıyım saygılarımla...

aynen öyle düşündüm zaten 62 de hacklendım dedım bırakayım kurtulayım dedım pc ye format attım butun bılgıler gitsin ko ile ilgili cok ss we wideo wardı ama nafile 2 hafta sonra K.O nun cd sını aldım ark dan we yukledım bırakmak çok zor benım gibi olanlar ne yapsın? gunu 20 saati k.o oynuorum forumda bir kaç ark bilio isteyen sorsun
  • herhangi ko oynayan biri sorun ile karşılaşıp üzülürse tek diyeceğim şu olur
    "sadece haline gülerim zaman harcama bize katıl ne dersin?koyu bırakanlar"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 14 Haziran 2006; 23:25:52 >
  • Charım hacklendıgınnden beri artık arkadaslarla muhabbet icin giriorum.Yani Bi nevi bıraktım sayılabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

Charım hacklendıgınnden beri artık arkadaslarla muhabbet icin giriorum.Yani Bi nevi bıraktım sayılabılır
    oyunu bırak forumu bırakma sonuç bu olmalı bence!
  • Bırakamıyorum!!Artık bi çeşit bağımlılık yaptı ne yaparsam yapim bırakamıyorumm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil_Hunter

Bırakamıyorum!!Artık bi çeşit bağımlılık yaptı ne yaparsam yapim bırakamıyorumm
    senin bileceğin iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.