Şimdi Ara

Oyunu şikayet edebilir miyiz ? ( clash for dawn)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş clash for dawn isimli oyunu oynuyorum oyundan kaynakli bug oldu hesabımda ve oyunda gelişmeme ciddi anlamda engel oluyor oyuna 250 tl civari bir parada yatirdim zamaninda ama şuan resmen çöpe gidiyor bug yuzunden yetkililerle iletisime gectim 3 hafta olcak ilgilenmiyorlar surekli gecistiriyorlar bu siber suça girer mi sonuçta oyunun kendi hatası ve o kadar da para yatirdim... herhangi bir yere bunları dava veya sikayet edebilir miyim ? Paranin gitmesi bir yana adami enayi yerine koyuyorlar cok zoruma gitti pesini birakmak istemiyorun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen bir oyuna 250₺ yatıracak kadar zenginsem o 250'nin lafını etmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 nin lafini edip etmemek degil sorun.enayi yerine koyulmak. Paranla rezil olmak verdigin emekler.
    Maddi durumun iyi olsa seni tavuk gibi yolmalarin izin vereceksen o senin sorunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda itunes store da hesabım bölümünde son satın alınmalar gibi bir yer olması lazım oraya gir şuana kadar kesilen bütün faturalar orda. clash of dawns'ın isminin geçtiği bölümü bul sol tarafta bulunan ok tuşundan şikayet edebilirsin. açıkça belirtirsen problemini geri verirler sanıyorum ama sonuçta bu online bazlı bir oyun en kötü bi süre apple bekletebilir. aynısı benimde başıma gelmişti ama offline yani single player bir oyunda hemen bu yöntemle apple a yazdım diğer sabah mailime bi baktım geri yatırmışlar parayı kartıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Şahsen bir oyuna 250₺ yatıracak kadar zenginsem o 250'nin lafını etmezdim.

bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.