daha önce farklı yerlerde ilgili konuyu açtım ancak cevap bulamadım.
Pubg'de shadowplay ile vurma&vurulma anlarını kaydetme imkanı var.
Lolde de artık oyunu indirme seçeneği olduğundan onda da ihtiyacım olmuyor.
ama gta V'de mesela kendim başlatırsam oyun kayda almaya başlıyor.
benim istediğim şu; herkesin başına gelmiştir ansızın denk gelinen güzel hareketler veya komik anlar. böyle anları nasıl kaydedebiliriz? yanlış düşünmüyorsam bunun için "son 1-2 dakikayı kaydeden program" gibi programlara ihtiyaç var.
var mı bununla ilgili bildiğiniz herhangi bir şey?
Shadowplay ile son 1 dakika ile 20 dakika arasında kayıt yapabilirsiniz.
HIGHER
kullanıcısına yanıt
kullanımı nasıl oluyor peki? oyun içinde bi ayar yapmam gerekiyor mu? denedim yapamadım çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
kullanımı nasıl oluyor peki? oyun içinde bi ayar yapmam gerekiyor mu? denedim yapamadım çünkü
Shadowplay nasıl kullanılır felan diye aratın youtubeda.
HIGHER
kullanıcısına yanıt
tamam bakayım, teşekkür ederim.
HIGHER
kullanıcısına yanıt
hocam baktım, alt+f10 diyor son 20dk için ama oyun içi kayıt vs yapmıyor hiç. kısayollar çalışmıyor yani. illa oyunun nvidia tarafından optimize olması mı gerekiyor ya da başka bir aşaması var da ben mi bulamadım anlamadım.
quote:
hocam baktım, alt+f10 diyor son 20dk için ama oyun içi kayıt vs yapmıyor hiç. kısayollar çalışmıyor yani. illa oyunun nvidia tarafından optimize olması mı gerekiyor ya da başka bir aşaması var da ben mi bulamadım anlamadım.
How To Record Gameplay Using NVIDIA Share? 1-Launch the game you want to record. Minimize it. 2-Access GeForce Experience. Make sure that 'Sharing' is enabled. ... 3-After doing so, click on the triangulated 'Share' button, located in the upper right corner. You shall find the interface as shown below.
yazıyordu. bunları yaptım. anlık kayıt başlatma yapıyor ama son 20dk olayını yapmıyor
quote:
quote:
How To Record Gameplay Using NVIDIA Share? 1-Launch the game you want to record. Minimize it. 2-Access GeForce Experience. Make sure that 'Sharing' is enabled. ... 3-After doing so, click on the triangulated 'Share' button, located in the upper right corner. You shall find the interface as shown below.
yazıyordu. bunları yaptım. anlık kayıt başlatma yapıyor ama son 20dk olayını yapmıyor
özelden team viwer atın yardımcı olayım.
HIGHER
kullanıcısına yanıt
yaptım şimdi oldu. geforce driver yüklü ama programın kendisi güncel değilmiş. güncelleyince yaptı hocam sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme