arkadaşlar sistem mükemmel olsun diye yeni dizdim çok şükür ama istediğim performansı vermiyor sistem intel i7 4790k işlemci msi z97 gaming 7 anakart gskill 4x2gb 1866mhz ram powercolor r9 280x turboduo crossfire(özellikle sıkıntı burada çünkü 2 kart var) aerocool strike-x 1100w psu
şimdi sorun şu benim bf4 olsun crysis 3 olsun metro last light gibi oyunlarda 2 karttan tek kart performansı alıyorum ve deli etti bu beni özellikle watch dogs da ani fps düşmeleri(1 fps i bile gördüm!!) bf4 de 75 fps yi geçmemesi olsun çok can sıkıcı netten bakıyorum herifler aynı sistemde bf4 de 150 fps alıyo benim ekran kartının biri çalışmıyomu acaba crossfire aktif görünüyor en son sürüm driverde kurulu ama sıkıntı ne çözemedim metro last light fps im 12 civarı özellikle bu arada tüm oyunlarda tüm ayarları sona açıyorum haklı olarak o kadar para bayıldım sonda oynayım diye yine sıkıntı yine sıkıntı nedir bu anlayamadım bilen varsa bi el atsın hayrına çıldırmadan ben ya sağolun şimdiden beyler..
Isı ne durumda?
valla kardeş işlemci 60 70 arasında oluyo hatta 4.6ghz de çalıştırıyorum ekran kartlarıda biri 75 80 oluyo biride ondan 2-3 derece altı oluyo
14.7 beta diye bi driver çıkmış onu kurdum güya açıklamasında watch dogs crossfire sorunu düzeltimişdir yazıyodu ama bi nane çıkmadı sorun yine aynı tek kart oynuyorum daha fazla fps veriyo herşey fullde 45 fps veriyo ortalama watch dogsda bu nasıl işdir anlamadım :D
Sıcaklıklar normal değil fanların düzgün çalıştığına emin ol
ya kardeş yazdığım sıcaklıklar yükteyken furmark testine sokuyorum kartların gördüğü maks sıcaklıklar onlar boştayken 35 40 arası oluyolar ki oda sıcaklığı 30 derece kadar zaten işlemcide aynı şekilde az evvel 4.8ghz o.c yaptım testde 75 derece oldu en son
metroyu bilmemde bf4 de vsyc nin kapalı olduğuna eminsin de mi ?
75 fps sabitlemiş sonuçta.
kartların cf köprüsü bağlantı noktalarının olduğu yerde 1-2 diye sviç gibi bişey vardı ikiside birde duruyormuş altta kalan kartı 2 yaptım watch dogs hala aynı da bf 4 de herşey maks 150-160 fps veriyo şuanda mutluyum ama güncelleme gerekiyor world of warplanes oynuyorum ondada cf sorunu var cf yi devre dışı bırakınca canavar oluyor ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme