Şimdi Ara

Oyunlarda çok çekirdekli (/işparçalı) işlemciler; (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
12.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne hararetli sayfaymış, kitap gibi okudum valla
  • mıstık g2020 performans olarak 6300'den üstün ha. bence de senin beynin de büyüklük olarak çok üstün. o.c yapmak faz sayısına bağlı diye işkence oldu ha, bu forumdaki yetişkinlere de sayende bu bölüm işkence oldu.
    çocuk olduğunu,söz dinlemenden,laf anlamamandan,kanıt gösterenlere nanik yapmandan,konuşmalarında laf soktuğunu sanmandan dolayı çok belli ediyorsun. hadi yavrum sana göre o.c yapmak bile işkence olmuş koş git kumda oyna intel elbette daha iyidir yavrum tamammı amd pis kaka tamammı mutlu oldun mu şimdi küçüğüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

kafana şapkadan başka bir şey takma

konsollarMesajlarını güzelce okuyup gayet güzel açıklamışsınız ama şu anda bazı şeyler değişiyor,konsolarla birlkikte 8 çekirdek destekli oyunlar geliyor,

falan diyecektim ki bu cevabı görünce vazgeçtim.
  • helal kardeşim amd fanboylarının mesajlarını görünce gülmemek elde değil bu kadarmı zorlarına gittiki amdciler yakında parti kurup iktidara gelirlerse inteli tükiye den kaldıracaklar her halde anca öyle oyunlarda ve uygulamalarda 1. sıraya gelirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 14 Aralık 2013; 13:18:50 >
  • İşlemci konusunda nereyi açsam bir tablo yapıştırılıyor en üstede intel oturtuluyor zırvalanıyorda zırvalanıyor. Abi en basitinden fiyat ve performans birlikteliğine bakın AMD ezer geçer. İntel yağlı kazık gibi... AMD aldığıma hiç pişman değilim. Aynı sistemi intel olarak kursaydım iki katı fiyat bayılacaktım. İntel böle haksız övülürse bende AMD yi kral yaparım:P Kaldıki uzman değilim ama mantıklısı fiyat ve performans olarak değerlendiriyorum ve AMD diyorum.
  • Bir gerçeğide açıklayayım. Uydu cihazları sektöründe faaliyet gösteriyorum. Dandik bir cihazı satmak için forumlarda sahte üyelikler veya forumda öne çıkan isimler üzerinden cihaz övülür, göklere çıkarılır... sonrası malum:)))
  • Amd ciler de hep avuntu mod: on dur genel mod. yazdıklarını tarafsız gözle bir okuyun aslında işlemci iyide yazılım desteği yok, ileride şöyle olunca şöyle olacak, işte benim para bu kadar yiğido, fiyatta kral Amd filan derler. aşağılamak için söylemiyorum benim gördüğüm Amd yi tutan grup hep bu tip grup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 31 Aralık 2013; 18:26:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedemirci

İşlemci konusunda nereyi açsam bir tablo yapıştırılıyor en üstede intel oturtuluyor zırvalanıyorda zırvalanıyor. Abi en basitinden fiyat ve performans birlikteliğine bakın AMD ezer geçer. İntel yağlı kazık gibi... AMD aldığıma hiç pişman değilim. Aynı sistemi intel olarak kursaydım iki katı fiyat bayılacaktım. İntel böle haksız övülürse bende AMD yi kral yaparım:P Kaldıki uzman değilim ama mantıklısı fiyat ve performans olarak değerlendiriyorum ve AMD diyorum.

bende sendeki aynı anakart ve işlemciyi aldım.4. nesil intel 4670k alma şansım varken.

ama millet fiyat kıyaslarken işlemci arasıda 130tl falan fark var diyor.

Ama demiyor ki mesela saberttooh anarkın intel versiyonu için de 200-250 tl fazla para vereceksin.

Onun yerine intelde daha alt seviye bir kart gösterip anakart fiyat farkını es geçiyorlar.

Yoksa aynı seviye anakartı intelde aynı fiyata alsam aradaki işlemci fiyat farkını faturadan çıkarabileceğimi düşünürdüm.Ancak bir de anakart fiyat farkı işin içine girince durum bence çok değişiyor.

Ancak ben ilerde daha iyi bir i7 alıcam dersen o zaman 4670k alınabilir mesela.Çünkü am3 için alınabilecek en iyi kart 4670k seviyesindeki 8350 dir.Diğer 220w güç çeken işlemciler hem pahalı hem gereksiz kaçıyor.

Bu yüzden ileride i7 alırım diyenler 4670k alabilir ve slı veya cf yapabilir.

Yani herkes bir işlemci alıp soradan onu övmeye çabalamıyor.Genel tüm piyasa ve durumları inceleyip bilinçli şekilde amd alanlar da var.

@Zero Limit

• iki sene önce böyle bir konu açmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

konuyu açan eleman intel pazarlama elemanı palavraları pazarlıyor... bu elemanı ciddiye almayın uydur uydur yazıyor... kafatasındaki leblebi kısa devre yapmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli şey yok konuda.
    oyunlar ve programlar 2 çekirdek üzeri kullanıyor mu?
  • Cevaplara bak hizaya gel
  • Gerçekten çok yararlı bilgiler çok teşekkür ederim. sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.