Şimdi Ara

oyunlar simge durumuna küçülüyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir müddet önce xp sp2 kurdum. oyunlarımı yükledim. gayet güzel tüm oyunlarımı oynuyordum. sonradan ne olduysa bazı oyunlar açılırken simge durumuna düşüyor ve bardayken tıkladığımda tekrar simge durumuna düşüyor. iyice kafayı çizdim. Arkada çalışan programları kapadım olmadı. Klavyemin yazılımını kapattım olmadı ki klavye kablosuz değil.bu arada oyunlar (fifa06,rally championship). bunun sebebi sizce nedir ve nasıl çözerim.
    ekran kartı:ati radeon x800 GTO

• oyun açtığın exe dosyası varya onun üzerinde sağ tıkla orda görüntü seçenekleri var orayı bir kontrol et.
  • bunu denedim fakat olmadı. fifa06'nın cd-r versiyonunda böyle bir sıkıntı yaşıyorum. sizce bu oyundan mı kaynaklanıyor. Kaynaklanıyorsa başta neden çalıştı?
  • bi ihtimal VPU Recover ayarından olabilir... kontrol panelinden iptal et bu seçeneği öyle dene .
  • Arkadaşalar bendede bunun gibi sorun var: Oyunu açtıktan 1-2 dakika sonra oyun simge durumuna küçülüyor. Ve bundan sinir oluyorum. Her zaman böyle oluyor , simge durumundayken simgeye tıkladığım zaman oyun devam ediyor. Ama hine 1-2 dakika sonra oyun simge durumuna küçülüyor. Lütfen bu sorunun cavabını bilen varsa lütfen söyelyin. (Umarım format demezsiniz)
  • Bu sorun sürücülerden kaynaklanır,ekran kartını komple kaldırıp tekrar yükle.
    DireckX9c'de yüklüdür umarım...
  • hocam dediklerinizi yaptım ama çözüm bulamadım...
    Ati 5730
    i3-350m
    Win7 x64 ultimate
    kaspersky is 13
    zemana antilogger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam dediklerinizi yaptım ama çözüm bulamadım...
    Ati 5730
    i3-350m
    Win7 x64 ultimate
    kaspersky is 13
    zemana antilogger

Hocam ekran çözünürlüğünü değiştirmeyi deneyin.
  • hemen deniyorum hocam... Daha yeni 1 saat oyunda 3 kez simge durumuna küçülttü..
  • quote:

hemen deniyorum hocam... Daha yeni 1 saat oyunda 3 kez simge durumuna küçülttü..

dostum senin ekran çözünürlüğünde otomatik moda geçmiyor yani ekran kartın ya yanlış yükleme yapılmış ha istersen sevis pack3 geçersen büyük bir ihtimal senin problemin ortadan kalkacaktır...
  • peer16401 kullanıcısına yanıt
    windows 7 kullanıyorum son zamanlarda oldu önceden hiç yapmıyordu pes13 diğer şeylerde problem yok mesela...
  • Şöyle oluyor oyunu açıyorum biraz oynuyorum birden bire sanki birisi gizlice alt+tab yapıyor masaüstü açılıyor, sonra görev çubuğundan geri tıklıyorum oyun kaldığı yerden devam ediyor...
  • burdaki bilgi xp sp2 kullanan için söylemiştim.Senin problemin ekran kartınızın sürücüsünden kaynaklıdır.Sürücünüzü Everest programıyla bulun ismini googlede arayın ve 2013 güncelini manuel olarak kurun ve bilgisayarınızı bir kez açıp kapatın fakat internet kapalı olması gerekir....
    Hocam ekran kartımı sürekli güncelliyorum, hatta sorun yeni sürücülerde mi diye eski versiyonları yükledim yinede sorun devam etti... Sonradan microsoft visual c++ ların tamamanı manuel olarak yüklemiştim onların tamamını kalırdım sonra windows update ile kendi gerek gördüğü şeyleri yükledi... Daha da ek olarak touch pad falan mı sebep oluyor dedim onu da tamamen kaldırıp yeniden düzgün bir sürümünü yükledim... Directx vs. yeniden güncelledim tamamıyla... Sorunum sanki oyunun ortasında birisi alt+tab yapıyor ve sadece pes e özgü olması da çözümsüz bırakıyor beni... Kaç kez yeniden yükledim temiz bir şekilde ama yine de devam etti... Anlaşılan bir daha pes 13 oynamayacağım... İlgilendiğiniz için teşekkür ederim gece gece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

sorun değil 24/08 vardiyasından yazıyorum sıkıntı yok dedğim gibi sorunun ekran çözünürlüklerde elle bir kez 1280/720 yap ve o şekilde kaydet çık ve oyunu aç ve kapat tekrar yaparsa güç ayarlarında yüksek perfonmans ayarlarınıda kontrol et istersen....oyunlarda dengeli yaparsan problem ortadan kalakbilir. diye yorum yapıyorum....

yukarda yazdığım gibi ekran çözünürlükleriyle oynamalısın..
    Hiç bir değişiklik yapmadan baş gösterince ben de çare bulamadım hiç... Güç ayarlarım kendim manuel olarak girerim ve her seferinde aynısı olur... Güç planını orjinal haline getirip bir de öyle denerim yarın şimdi benim için geç oldu minimum 15-20 dakika tek başıma pes13 çekemem...
    size de kolay gelsin hocam 24/8 baya zordur insan saat 5 e 6 ya kadar rahat dayanıyorda ondan sonrası zulüm oluyor...
  • quote:

Hiç bir değişiklik yapmadan baş gösterince ben de çare bulamadım hiç... Güç ayarlarım kendim manuel olarak girerim ve her seferinde aynısı olur... Güç planını orjinal haline getirip bir de öyle denerim yarın şimdi benim için geç oldu minimum 15-20 dakika tek başıma pes13 çekemem...
    size de kolay gelsin hocam 24/8 baya zordur insan saat 5 e 6 ya kadar rahat dayanıyorda ondan sonrası zulüm oluyor...

AYNEN ne yapacaksın Alman karısı bu vardiyayı çıkartmış bizim işverenlerde ayak uyduruyor birde Hittleri sevmezler.....
  • Sorunum tam olarak bu ama çözümü yok aynı videodaki gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.