Orijinalden alıntı: GSForever onu yaparızda arkadaşla evimiz çok uzak biraz zaman alır tekrar buluşmamız. yada öyle yapacağıma dvd rw ı değiştirebilrim bozuk gibi zaten düğmesine 5 kere basınca açılıyo dvd rw.çok gürültülü çalışıyo. en iyisi sıfırını almak.kaç senelik şey zaten.
öyle söylesene kardeşim uğraşma o zaman.
bikaç ay önce ne güzel çalışıyodu.şimdi böyle oldu. bide harddisktende olma ihtimali varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Yigox
EN İYİSİ FORMAT ÇAKMAK HOCAM
tamam hocam sakin ol deniycem formatıda sağol en son ihtimalde dvd rw değiştirmek
quote:
Orijinalden alıntı: GSForever
quote:
tamam hocam sakin ol deniycem formatıda sağol en son ihtimalde dvd rw değiştirmek
benim pc gta snn. açmıyordu format çaktım canavar
quote:
quote:
quote:
formatı deniycemde eğer düzelmesse kafayı yerim.dün 3 oyunu yüklemek için 5 saat gitti o oyunları tekrar yüklemek mal eder beni.
quote:
quote:
quote:
quote:
formatı deniycemde eğer düzelmesse kafayı yerim.dün 3 oyunu yüklemek için 5 saat gitti o oyunları tekrar yüklemek mal eder beni.
5 saat nedir ki sen yenisin galiba
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bu programla diskini birleştir. Yüklenme hızı artacaktır.
sağol hocam indirdimde birleştirmede kalan süre 9 saat yazıyo. 20 dk oldu yüzde 2 de daha.böylemi oluyo normalde
sen sadece windows un kurulu olduğu ve oyunların olduğu diskleri seç evet uzun sürüyor. Ama gözle görülür bir fark oluyor. Diskleri yeni formatlamış gibi.
Formatçılar gelmiş yine
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
Formatçılar gelmiş yine
hocam önerebileceğin bi fikrin varmı.ortalık karıştı burda. format diyen,dvd rw bozuk diyen;disk birleştirme yap diyen sorun ne anlamadımki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: megablaster
Formatçılar gelmiş yine
hocam önerebileceğin bi fikrin varmı.ortalık karıştı burda. format diyen,dvd rw bozuk diyen;disk birleştirme yap diyen sorun ne anlamadımki
Sen oyunu kurduktan sonra, DVD RW ile işin yok kardeş. Buradaki yorumun mantığı yok. Sorun DVD Rom'unda değil. Harddiskin fazla yavaş olabilir, veyahut Ramlerinde belli ayarlamalar yapman gerekebilir. Önceki bilgisayarının BIOS'u belki daha güncel idi, şimdi default ayarında kullanıyor olabilirsin.
Öncelikle, HD Tune programını indirip, harddiskinin performansı nedir bize bir ekran görüntüsünü yollarsan bunu görebiliriz.
http://www.hdtune.com/ adresinden free trial dersen işini görür, indirip bir dene bakalım, benim depolama amaçlı kullandığım 2 TB'lık diskim maksimum 180 MB saniye performans veriyor. 64 MB önbellekli 7200 RPM diskim. Senin diskin aynı özellikte fakat aynı performansı vermiyor ise, harddiskinin performansından ve sağlığından şüphe et.
20-30 MB gibi bir sonuç çıkarsa pek iyi değil diyebiliriz bu duruma.