evet arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama ben forumda rastlayamadım.kesinlikle kendi denemelerim.umarım size yardımcı olurum.fraps programı oyun içinde resim ve video çekme programıdır.bunu aranızda bilenler vardır.ama bilmeyenlerin işine çok yarayabilir.frapsın kullanımı çok kolay kullanımlı bi programdır.şimdi resimli bir anlatım yapıcam. resim için yukarıdaki resimde belirtildiği gibi tabi siz kısa yol tuşunu oyun esnasında kullanmadığıınız bir tuş yapabilirsiniz örneğin;ctrl vs. buda video çekmek için kullanıcağınız biçim videoyu çektikten sonra sonlandırmak için yine aynı tuşu kullanıcazz.. peki bu resim ve videolar pcnin neresine gidiyo? hemen anlatim bilgisyarımızın c dosyasının içinde frapsın klasorüne alıyo otomatikmen. programı yüklemeniz için link http://www.fraps.com/download.php kendi resmi sitesidir.. tamamen kendi bilgilerimdir umarım yardımcı olabilmişimdir.
GAME CAM NERDEN İNDİRCEZ Bİ YARDIMCI OLSANIZ??
quote:
Orjinalden alıntı: Jumpei12
GAME CAM NERDEN İNDİRCEZ Bİ YARDIMCI OLSANIZ??
eger sistemin kasmıcaksa fraps kullanmanı tavsiye ederim game cam ı da üst konuların birinde dowload ve kurlumu anlatılmış...
forumu iyice incelersen bulursun kısa süre önce rastlamıştım.
yorum yokmu bu forumda yeniyim diyemi yoksa faydasız bir bilgimi verdim?? up! up!
önce arama yapsaydın verildi bilmiyom demek yerine 1teknik arkadaşımız gayet güzel şekilde açıklamışdı
quote:
Orjinalden alıntı: toto1990
önce arama yapsaydın verildi bilmiyom demek yerine 1teknik arkadaşımız gayet güzel şekilde açıklamışdı