Şimdi Ara

oyundan sslerini bizlerle paylaşınız arkadaşlar lütfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundan 1 tane daha resim buldum :D:D

[simg]http://i25.tinypic.com/2vnf39t.jpg[/simg]

digimon rpg de acaba fazla şifresi olan varmı aranızda onuda oynamaya karar verdimde
  • bu konunun adını değiştirip sohbet ve ss koyma yeri olarakmı yapsam
  • Selam millet özledim sizi
  • Hüseyin arkadaşım bence başlama diğerine ben de başlayacaktım ama sevmedim.. Zaten herkes Masters'ta.
  • jicxman bana msneni verebilirmisin
  • peren kardeşim tmm başlamam bu arada mew a.s kardeşim h.g konuma sanırım sni bi yerden hatırlıyorum pokemon oynadınmı crater fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin345 -- 23 Temmuz 2009; 17:53:52 >
  • Brend@

Sanane kardeşim ister atlarım ister atlamam sen neden müdahale etme gereği duydun.Dünkü çocuk tabi ki bende oyuna yeni başlamıştım ama onlar gibi cıvıklaşıp herşeyi bildiğim kanısına kapılmadım mesajımı anlayıpta yorum yap.Dünkü çocuk dediğim yeni gelenlerin üstünlüklerini bir saysana

Jixcman@

Cevap verme gereği duymuyorum zaten ilk önce kendi kafa yapını düzeltmen lazım.
  • salih kardeşim tmm uzatmaya gerek yok haklıda olabilirsin haksızda olabilirsin tmm uzatma sn en iyisi bu konuya bnmde ricamla bi oyundaki fotonu koyarmısın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin345

salih kardeşim tmm uzatmaya gerek yok haklıda olabilirsin haksızda olabilirsin tmm uzatma sn en iyisi bu konuya bnmde ricamla bi oyundaki fotonu koyarmısın lütfen

Oyun kapanıcak diye 17 de bıraktım açılınca koyarım.
  • tmm ozman bkliyorum snn sslerinide okey
  • hava atma amacı algıladıysanız ozur dilerim

• shaq baya itemin varmıs helal olsun gsl gsl saol ss için
  • Evet Mew_Three benim.Haberin yokmu?Gerçi haberin yoktur.

Edit:Eklenen yeni SS'leri eklemeyi unutma sakın.Güncel tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JicxMan -- 23 Temmuz 2009; 18:12:22 >
  • ewt yoktu yeni öğrendim ama sni pokemon craterde fln sanki hatırlıyorum [mew_Three olanı hatırlıyom snki]
  • Evet tanırsın pokemon bölümünde takılıyorum.
  • hmmm oke ozman yanılmamısım
  • Konu ss paylaşma konusu değil Hüseyin345 ve JicxMan in post kasma konusu olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Konu ss paylaşma konusu değil Hüseyin345 ve JicxMan in post kasma konusu olmuş.

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: JicxMan

önceki üyeliğin neydi eed bana göre yenisin

Sana göre yeni?,Ultra zeki arkadaşım,sadece bi burhan sana cevap verdi diye havalara girmişsin hemen.Burhan daha oyuna yeni başladıgında biz megalarımızı yapmış hatta clon yüzünden çarımızı banlatmış yeni üyeliklerle oynuyorduk.Post kasmak istiyorsan git pokemona seni seçtim pikaçu falan de.Oyalanma buralarda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.