ARKADAŞLAR 3 GB RAM İM VAR BAZI OYUNLARDA OYUNA GİRDİĞİMDE GÖREV YÖNETİCİSİNDE 2.8 CİVARINDA BELLEK KULLANIYOR OYUNU KAPATIYORUM ORTALAMA HALA AYNI OYUNU KAPATTIĞIM HALDE PERFORMANSIM ÇOK DÜŞÜYOR ARADA SIRADA KASMALAR OLUYOR RAM TEMİZLEME PROGRAMI İNDİRDİM 1.4 E KADAR İNDİRİYORUM AMA PERFORMANSIM ESKİSİ GİBİ OLMUYOR ANCA PC KAPATIP AÇIN CA ESKİSİ GİBİ OLUYOR YARDIM LÜTFEN !
MASS EFFECT 3 OYUNU 1 SAATTE YAKIN OYNAYINCA OLUYOR GİRİP BİRAZ OYNADIKTAN SONRA ÇIKARSAM SORUN OLMUYOR
quote:
Orijinalden alıntı: omer126
ARKADAŞLAR 3 GB RAM İM VAR BAZI OYUNLARDA OYUNA GİRDİĞİMDE GÖREV YÖNETİCİSİNDE 2.8 CİVARINDA BELLEK KULLANIYOR OYUNU KAPATIYORUM ORTALAMA HALA AYNI OYUNU KAPATTIĞIM HALDE PERFORMANSIM ÇOK DÜŞÜYOR ARADA SIRADA KASMALAR OLUYOR RAM TEMİZLEME PROGRAMI İNDİRDİM 1.4 E KADAR İNDİRİYORUM AMA PERFORMANSIM ESKİSİ GİBİ OLMUYOR ANCA PC KAPATIP AÇIN CA ESKİSİ GİBİ OLUYOR YARDIM LÜTFEN !
görev yöneticisinden işlemlere bak cpu yu fazla kullan programlar arasında oyunun eklentisi kendisi lüzumsuz program varsa kapat. indirdiğin ram temizleme programı sağlam bişey deil ise bellek kullanımını daha kötüye düşürebilir. sorunun devam ediyorsa temiz bi format at